Įkraunama...
Įkraunama...

saugokite savo atžalas nuo stovyklas organizuojanč

vasara -atostogų metas ir aš susigundžiau komerciniu pasiūlymu- nupirkau savo 10 metų dukrelei kelialapį į stovyklą Bulgarijoje( tai kainavo 1840lt+ 110eur ekskursijoms ir apie 180eur -maistui bei smulkioms islaidoms)
11dienų vaikas išgyveno siaube- be priežiūros,laisvu laiku iki 12 val nakties su savo bendraamže mergaite jos vaikščiodavo vienos svetimame mieste už stovyklos ribų.Vyresni vaikai,tarkim nuo 13 metų-eidavo į klubus,rūkydavo ir gerdavo. 11 dienų bėgyje buvo 4 ekskursijos, o šiaip vadovas nuvesdavo prie juros ir viskas. Stovykla be motyvacijos ,tai tikra komercija,prisidengiant gerumu.
šią stovyklą Bulgarijoje( Albatrosas netoli Varnos ) organizuoja ir atsakomybės neprisiima už nepilnamečių saugumą ir priežiūrą visiem žinoma Lietuvoje kelionių agentūta EXCURSUS.
Tai sukčiai,kurie luošina mūsų vaikus,vilioja patiklius tėvus,tuština jų kišenes.MIELIEJI,APSAUGOKITE SAVO VAIKUS IR NELEISKITE LOBTI SUKČIAMS.Šiuo metu vyksta tyrimas,išsiūsti skundai vaiko apsaugos tarnybai,švietimo skyriui,vartotojų teisėm,turizmo departamentui.
Brangūs tėveliai,praneškit šią informaciją visiems,auginantiems vaikus.Mielieji,būkim vieningi,neleiskim luošinti savo atžalų.
GEROS KLOTIES VISIEMS TĖVELIAMS
Atsakyti
Na tikrai baisi situacija, o kažin kaip viskas baigėsi
Atsakyti
Kaip matau jie ir toliau rengia išvykas vaikams blink.gif Ar jie bent buvo už tai nubausti???
Atsakyti
o tai tirkai tikrai buvo ar cia tiesiog konkurentai, nes viena zinute tera.
Atsakyti
gal čia toks variantas, kad žmonės norėjo pigiai+užsienyje. daugybė keliautojų taip pasimauna.
Atsakyti
Na, gal perdeda mamyte... smile.gif Pabandziau savo stovyklas prisiminti, tai mano mama matyt irgi ka nors i teismus noretu paduoti tada biggrin.gif
Atsakyti
nesugalvociau 10-mecio isleisti uz juru mariu. Lietuvoje tovyklu paieskokit, bent bet kada susiskambinti, nuvaziuoti ir apsiimti galima bus.
Atsakyti