Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nekalba, 9 tema

išvažiuojan nuo antrad į palangos sanatoriją-gal gi kiek padės.... smile.gif
Atsakyti
adriu gero oro ir didelio postumio pirmyn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 08 21, 11:28)
išvažiuojan nuo antrad į palangos sanatoriją-gal gi kiek padės.... smile.gif

gero oro, pailsekit kiek bus galima ir ... aisku laukiam nauju zodeliu ir garseliu smile.gif

p. s o is kur cia gavot ta sanatorija g.gif blush2.gif
Atsakyti
labai idomu ka mums sakys Kaune treciadieni Korekcijos centre, nes vesiu abu maziukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2010 08 21, 15:56)
gero oro, pailsekit kiek bus galima ir ... aisku laukiam nauju zodeliu ir garseliu smile.gif

p. s o is kur cia gavot ta sanatorija  g.gif  blush2.gif

mums priklauso mirksiukas.gif
o k1 korekcijos ...ir maziukas veluoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 08 23, 17:26)
mums priklauso mirksiukas.gif
o k1 korekcijos ...ir maziukas veluoja g.gif

nezinau ar veluoja ar ne, nors dukra tokiu metu tik sake pora zodeliu, o jis balbatuoja, bando kartot, bet tegul paziuri ir ji, man bus ramiau, ir zinosiu kad nors nesedziu ranku sudejus ir negalvoju ar taip, ar kitaip yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2010 08 21, 10:22)
Arville, tikrai zinau, kad buvo seminaras mokymai, kur logopedus moke burnos masazo. Bent jau musu logopede mokesi to reikalo, nes Lt mazokai yra specu. Linkiu, kad sitie dalykai padarytu stebuklus, bent jau musu akimis 4u.gif

musu logopede gera,jau matosi seiletikis žymiai sumažejo,dab kai tij usižaidžia pamirsta ryt seiles,jau istisai nebega,manau kad ir gomurio masaža turetu moket daryt,jau rudeni grižtam pas ja. O del palangos sanatorijos esu girdejusi,kad ten nelabai su procedurom,del sito sako saulute geriau,man patiko,jau i pabaiga musu sanatorija,bet as esu patenkinta procedurom. Tik va maistas nelabai,o siaip neuraloginiam skyriui gan neblogos palatos,gavom su tualetu,o rudeni mažiau vaiku,tai su procedurom neturetu but problemu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2010 08 21, 10:22)
Arville, tikrai zinau, kad buvo seminaras mokymai, kur logopedus moke burnos masazo. Bent jau musu logopede mokesi to reikalo, nes Lt mazokai yra specu. Linkiu, kad sitie dalykai padarytu stebuklus, bent jau musu akimis 4u.gif

Atsakyti
Sveikos. Mazasis 3metu 6men,gavo neigaluma,motorine alajija parase kad jautrus siaip psichologiskai labai,2metam gavom. Gal zinot kaip su mokesciu uz darzeli yra kai vaikas toks?
Su kalba visai neblogai,judam i prieki,kalba po viena zodi kartais dvieju junginy pasako,bet labai retai taisyklingai. kepure(pupute) vaziuoti(zuoti) ir pan
Atsakyti
semi, anksciau buvo, jei vaikas su kalbos raidos suletejimu jau moket uz darza beveik nereikejo, paskui panaikino...kaipsu neigalumu nezinau g.gif nu neturetu but mokescio, bet per krize tai tiek keites viskas, kad doh.gif
Atsakyti
Semi, dėl kalbos sutrikimų praktiškai lengvatų nebeliko. schmoll.gif (Kaune net mikčiojantieji neturi lengvatų . schmoll.gif )
Dėl neįgalumo lengvatos nustatomos atsižvelgiant į laipsnį. Jei turit žymių sutrikimų, gal ir galima tikėtis kažkokių nuolaidėlių...
Tskant, valdžia taupo spec. poreikių asmenų (tiek vaikų, tiek suaugėlių) sąskaita. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi @ 2010 08 26, 16:47)
Sveikos. Mazasis 3metu 6men,gavo neigaluma,motorine alajija parase kad jautrus siaip psichologiskai labai,2metam gavom. Gal zinot kaip su mokesciu uz darzeli yra kai vaikas toks?
Su kalba visai neblogai,judam i prieki,kalba po viena zodi kartais dvieju junginy pasako,bet labai retai taisyklingai. kepure(pupute) vaziuoti(zuoti) ir pan
Mes pernai už darželi nemokejom,tik už ugdima reikia diena apie 3lt berods,o kaip siemet bus dar nžn. Man reikejo išimt pažima iš PPT,kad nereiktu moket už darželi
Atsakyti
Čia as apie mokslo metus:)
Atsakyti