QUOTE(RositaK @ 2010 09 03, 19:30)
matyt nelemta mums issinesdinti is cia, Viktoriuk, matyt netvirtas kopecias tenai aukstai leliukams sedintiems sukalem

taip sopa sirdy del taves, del saves, del tu, kurios lyg ne tuo raktu taikom auksinen spynon
Rositėle, jums tikrai lemta, ir dar kaip
Daugiau pozityvių minčių ir kuo mažiau gailėtis savęs - man šitas receptas labai pagelbėjo. Turbūt skaitėt kokią knygą apie pozityvų mąstymą, prisipažįstu, iš pradžių skaičiau, bet nieko nesistengiau įgyvendinti praktiškai, nedariau jokių saviugdos pratimų ta linkme, bet tada, kai pradėjau gyventi taip, tarsi mažylis jau yra (net suremontavau kambarį, suplanavau, kur stovės baldeliai, visus slaptažodžius pakeičiau į jo būsimą vardelį (kad kuo daugiau kartų per dieną tai kartočiau) ir pan. Iš savo žodyno stengiausi išmesti ne (negaliu, nepavyks, ne man.... ir t.t.) Išbandžiau daug ką ir tada, kai pasakiau, kad daugiau jau nebežinau, ką dar galėčiau padaryti, tas stebuklas įvyko. Tiesa, prieš ivf buvo toks jausmas, kad jei nepavyktų, daugiau jokio plano neturiu... o prieš tai visada žinojau ką darysiu vienu ar kitu atveju.
Prirašiau visą litaniją, nežinau, ar būtent taip mane suprasit, ką norėjau pasakyti, bet labai noriu, kad visos visos tikėtumėt, kad ir kaip kartais būna sunku. Net šventame rašte sako "Ir žodis tapo kūnu", t.y. pirmiausia mintis, o jau po to tik ji materializuojasi. Prieš sukurdamas laikrodį, laikrodininkas irgi pirmiausia schemą sudėliojo galvoje, paskui popieriuje, o tada atsirado ir daiktas.
Visoms siunčiu labai daug stiprybės ir tikėjimo