Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(MonaJ @ 2010 09 03, 22:39)
siunciu visoms visoms tik po 2 virusus (ne virusiukus, nes jie per silpni)!!!!!

gaudau virusus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 09 03, 19:50)
Žiauru, ką verysad.gif Ir panašu, kad nebelabai nori mano gydytojai, kad mes bandytumėm vėl su mano kiaušiąlastėm verysad.gif Iš tikrųjų, kolkas nenoriu aš tų gydytojų nei akyse matyt, reikia žaizdas išsilaižyt, kad norėtųsi vėl pradėt verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Liūdžiu kartu, Viktoriuk, labai tikėjau... verysad.gif Man gyd. po 1ivf sakė jokių daugiau bandymų (nes buvo baisi hiperstimuliacija ir net viena diena netoli ano pasaulio) , tačiau po metų vis tiek leido rizikuoti ir rezultatas pranoko visas mano viltis. Tikrai noriu padrąsinti, po to, kai atsigausit, nenuleiskit dar rankų 4u.gif

MonaJ, Zirza wub.gif smagu už Jus abi wub.gif
Atsakyti
jo siandien turim ir smagiuziniu ir liudna viktoriuko zinia....paguodos zodziu negana..... duok Dieve mums marias sveikatos ir pruda pinigu kad pakeltume dar ir dar proceduru nes ryzto tai mes turime.... ir po nesekmes pasakius sau ne nebeistversiu sio netekties skausmo praejus kiek laiko mes vel dairomes ko griebtis....buciukas visosms ir mes isliksim stiprios....
Atsakyti
Viktoriuk, nezinau kaip guosti ir ar apskritai galima paguosti tokia diena, kai duzta sirdis. Nu baisu, niekas negali isivaizduoti, ka jauti, kai pasako telefonu ledinius zodzius. As tas dienas kai isgirdau, paskui daug ko neprisimenu, lyg samones uztemimas buvo...dar alaus patriubinau, nes jegu nebuvo net sneketis ar skaityti kompe...tiesiog turejau iskenteti...zmogus toks sutverimas, net kariamas priprastu...reikia laiko, daugiau nieko ... o po to sprendimai...stiprybes, kantrybes, istvermes...
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 09 03, 19:30)
matyt nelemta mums issinesdinti is cia, Viktoriuk, matyt netvirtas kopecias tenai aukstai leliukams sedintiems sukalem  verysad.gif taip sopa sirdy del taves, del saves, del tu, kurios lyg ne tuo raktu taikom auksinen spynon  verysad.gif  verysad.gif

Rositėle, jums tikrai lemta, ir dar kaip 4u.gif
Daugiau pozityvių minčių ir kuo mažiau gailėtis savęs - man šitas receptas labai pagelbėjo. Turbūt skaitėt kokią knygą apie pozityvų mąstymą, prisipažįstu, iš pradžių skaičiau, bet nieko nesistengiau įgyvendinti praktiškai, nedariau jokių saviugdos pratimų ta linkme, bet tada, kai pradėjau gyventi taip, tarsi mažylis jau yra (net suremontavau kambarį, suplanavau, kur stovės baldeliai, visus slaptažodžius pakeičiau į jo būsimą vardelį (kad kuo daugiau kartų per dieną tai kartočiau) ir pan. Iš savo žodyno stengiausi išmesti ne (negaliu, nepavyks, ne man.... ir t.t.) Išbandžiau daug ką ir tada, kai pasakiau, kad daugiau jau nebežinau, ką dar galėčiau padaryti, tas stebuklas įvyko. Tiesa, prieš ivf buvo toks jausmas, kad jei nepavyktų, daugiau jokio plano neturiu... o prieš tai visada žinojau ką darysiu vienu ar kitu atveju.
Prirašiau visą litaniją, nežinau, ar būtent taip mane suprasit, ką norėjau pasakyti, bet labai noriu, kad visos visos tikėtumėt, kad ir kaip kartais būna sunku. Net šventame rašte sako "Ir žodis tapo kūnu", t.y. pirmiausia mintis, o jau po to tik ji materializuojasi. Prieš sukurdamas laikrodį, laikrodininkas irgi pirmiausia schemą sudėliojo galvoje, paskui popieriuje, o tada atsirado ir daiktas.
Visoms siunčiu labai daug stiprybės ir tikėjimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 09 03, 19:30)
matyt nelemta mums issinesdinti is cia, Viktoriuk, matyt netvirtas kopecias tenai aukstai leliukams sedintiems sukalem  verysad.gif taip sopa sirdy del taves, del saves, del tu, kurios lyg ne tuo raktu taikom auksinen spynon  verysad.gif  verysad.gif

Nu gal kol kas merginos nelemta, bet kova dar nepralaimėta smile.gif Yra dar senbūvių ne Jūs vienos, taip, kad dar pakovosim bash.gif kad ir kaip bebūtų sunku keltis po šitų nusivilimų, sudužusių vilčių, skausmo, nevilties, savęs nuvertinimo ir t.t. Tikiu, kad tai dar nepabaiga wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Viktoriuk apkabinimas, tiesiog be žodžių.
Atsakyti
gitana78, galiu tave itraukti sarasan? 4u.gif
skorpas35, smagu, kad yra vilties IUI, labai labai 4u.gif
amberlina, itraukiau-derlingo rudens 4u.gif

visoms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 09 04, 08:19)
skorpas35, smagu, kad yra vilties IUI, labai labai  4u.gif

Ačiū Rosita. Ir tos vilties nelabai daug...pas doh.gif idariau vakar hormonus, tai FSH 11,36 doh.gif Ar galėjo jis taip pakilti nuo praeitos stimuliacijos, ar tai jau reiškia kad baigiasi rezervas verysad.gif
Atsakyti
Victoriuk, verysad.gif verysad.gif verysad.gif sunku ką ir pasakyti, žinau puikiai pati tą jausmą, bet aš vis tiek esu giliai įsitikinusi, kad tikrai tu būsi mama wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2010 09 02, 19:35)
mergaites, kol laukiam geru naujienu, gal kas gali pasakyti ar buvo kam nuo stimuliacijos gonal'iu atsirade gimdos polipai blink.gif ?( tam skirtoje temoje uzkliasua bet ten tylu ramu)  verysad.gif  o man itaria negerumus ir gali buti kad nutrauks stimuliacija, sestadieni einu gydytojai pasirodyti pakartotinai, tada bus viskas galutinai aisku

man buvo, pirmaji protokola nutrauke, o pagal antraji tiesiog ispompavo ir tese toliau smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti