Įkraunama...
Įkraunama...

Auklė, samdoma tik retkarčiais

QUOTE(LaChicaLatina @ 2011 10 19, 17:39)
Gal kas patartumet, kur susirast gera valandine aukle kudikiui porai val per diena?
Ir kiek tai kainuotu Vilniuje?

paprasykite mociutes geru draugiu pensininkiu,mes taip ir padareme ir mokame po 5 lt/val,paliekame jei turime reikalu ar skubiai reikia islekti, zmogu pazystame,ir pensininkei prie pensijos kapeikyte ir mums gerai
Atsakyti
QUOTE(mangustas @ 2012 01 17, 13:26)
paprasykite mociutes geru draugiu pensininkiu,mes taip ir padareme ir mokame po 5 lt/val,paliekame jei turime reikalu ar skubiai reikia islekti,  zmogu pazystame,ir pensininkei prie pensijos kapeikyte ir mums gerai


O vat ka daryti kai tokiu mociuciu nei turim nei pazistam g.gif doh.gif
Atsakyti
Pasiskelbti savo laiptinėje, aplinkiniuose namuose, artimiausioje parduotuvėje , stotelėje... Apklauskite netoli vaikštinėjančių seniukų, jie dažnai vieni kitus pažįsta, patars, nurodys... Už pora val. nemokėsite daug, o dėl 10 litų niekas nevažiuos per visą miestą iki jūsų.
Atsakyti
Ieškome auklės savo berniukui, du metai jam. Kadangi lanko darželį, tai reikėtų berniuką prižiūrėti mūsų namuose kai jis serga - pilną darbo dieną. Kažin ar realu rasti tokią auklę? Nesinori vaikui susirgus kaskart vis kitą auklę kviestis, norim tos pačios, bet tik vaiko ligos atveju. Vilnius, netoli Santariškių.
Atsakyti
QUOTE(ramiai @ 2012 02 18, 16:36)
Pasiskelbti savo laiptinėje, aplinkiniuose namuose, artimiausioje parduotuvėje ,  stotelėje...  Apklauskite netoli vaikštinėjančių seniukų, jie dažnai vieni kitus pažįsta, patars, nurodys... Už pora val. nemokėsite daug, o dėl 10 litų niekas nevažiuos per visą miestą iki jūsų.


Aš asmeniškai senutėm nelabai pasitikiu.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvanarama @ 2015 11 18, 14:41)
Aš asmeniškai senutėm nelabai pasitikiu.. sad.gif



Jeigu mama gali derintis prie auklės laiko (t.y. auklė ateina kada JAI patogu) - tuomet idealus variantas auklė studentė. Studentei - papildomi pinigai, mamai - pagalba.
Atsakyti