sakyciau kad visoms moterims patinka pirkti batus, rankines, drabuzius...
bataus nesioju pagal nuotaika ir sezona...siaip pas mus ziemos kaip ir nera, tai kailiniu batu nereikia, bet ilgaauliai , zinot juk kokie tie italiski batai
Daugiausia batus esu nešiojusi 5 sezonus. Tai iš viso du su puse metų. Bet tai buvo labai neblogi ir patogūs odiniai batai, tik su kulnu vis problemų būdavo. Nešiau gal kokius 3 kartus pakalt O šiaip tai visus kitus batus nešioju 1-2 sezonus
Labai priklauso nuo avalynės. Vasarinių basučių kartais nenešioju net vieno sezono, nes nusitrina ir nebegražiai atrodo. Visų kitų sezonų batus apie 4 - 7 sezonus.
O mano batai trumpai gyvena, nes kažkaip sugebu sudraskyt, apbraižyt kulnus net naujausių batų Tai dabar ir turiu problemą - ar verta pirkti brangius odinius, jei po menėsio bus " papuošimų ". Kaip nesistengiau saugot rezultatai nuliniai. O taip nupirkai nebrangius iki 100lt ir išmetei po pusmečio.
O mano batai trumpai gyvena, nes kažkaip sugebu sudraskyt, apbraižyt kulnus net naujausių batų Tai dabar ir turiu problemą - ar verta pirkti brangius odinius, jei po menėsio bus " papuošimų ". Kaip nesistengiau saugot rezultatai nuliniai. O taip nupirkai nebrangius iki 100lt ir išmetei po pusmečio.
Tai gerai, kad bent pusmetį laiko
Turėjau "dermaškinius" (čia žieminiai), vos porą mėnesių tempė, gal tokie pasitaikė...
Turėti bateliai nuo pirmų kartų vandenį leido...
O man batukai labai įvairiai laiko Ir nepasakyčiau, kad kaina parodo kokybę. Turiu batų, kuriuos nešioju jau gal ketvirti metai, bet jie, aišku, tarnauja tik kasdienai, einant su vaiku į lauką Basutės irgi įvairiai - vienos atlaikė tik vieną sezoną, o kitoms jau bus 3-ias Na, ir pvz. išeiginiai batai tarnauja kelis metus, nes juos labai prižiūriu ir bet kada nesiaunu Šiaip esu batų manjakė - man jų vis mažai ir mažai
pas mane kiekvienam sezonui po 5poras batu ishskyrus vasara turiu apie 12 poru tai vis kiekviena sezona dasiperku ir viena diena neshioju vienus kita kitus taip maziau atsibosta ir leciau nusidevi
Turiu kedukus Pumos, kuriuos nešiojau du pavasarius ir du rudenius, tad 4 sezonus.. O šeip visus kitus batukus tai 2, 3 .. Aišku, nuo kainos priklauso. Žieminius kai nusipirkau nepigius ir laaabai kokybiškus, tai dbr kokius 10 sezonų nešiot reikės ..