Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(liliux4 @ 2010 08 10, 09:56)
Labukas, prisiduodu  4u.gif . Rugpjucio 3d. gime mums sunelis 4,620, 57cm.

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vakar vienas kaimynas pasakojo kiek isleidzia sildydamas dyzeliu. Sildo 220 kvadratu, is ju sildomas garazas nedaug, kaip supratau. Tai kol namas buvo neisdziuves sueidavo 10-12 litru i diena, o kai isdziuvo 6 litrai i diena.

Vakar buvau i nama uzsukus, tai MB kolonas ir arkas daro, kad nebent su traktorium i jas ivaziaves nugriautum biggrin.gif , na tipo labai tvirtai daro, kad galim butu ir atsiremt ir atsisest. Daro is profiliu, apdes keliais sluoksiais gipsu viska, visur vatos sukiso, kad tie profiliai neskambetu ar nebarsketu g.gif . O jau galutine apdaila medzio, visi pagrazinimai, karnyzai, veliau uzsakinesim.
O dabar greiciau isdazyt ta saliona ir kraustytis rugsejo pradzioj doh.gif . O vis niekaip as 12 ileidziamu lempu neisdelioju salione, kad nepataikytu jos dar plius ant profiliu lubu, kad nereiktu pjaustyt profiliu doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2010 08 10, 14:41)
Gerai ir su vaikais, nes ir as su savo mazuoju atvaziuosiu  bigsmile.gif  (jei niekas neasikeis) .

Dier labai grazi tavo namuko spalvyte  wub.gif tikrai ne per ryski,  tokia pats tas  thumbup.gif

aciu 4u.gif , vakar ir kaimyne gyre, tai gal ir pataikiau lotuliukas.gif , architekte buvo atvaziavusi pasiziureti musu statybu, tikejosi isvysti gelsva nama su medinem lentelem, o rado daug ryskesni ir be lenteliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bet irgi pagyre, sake, kad grazu bigsmile.gif tik nezinau kaip as priduosiu ta nama, viska keiciam statybu eigoje.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 08 10, 22:50)
Mane pacia reik kad kazkas prigirebtu biggrin.gif . Busiu name ketvirtadieni, reiktu is ten  ax.gif . Gal Simbarela ax.gif . O  Dier gal atgal parveztum bigsmile.gif , ne i nama, i buta pakolkas biggrin.gif .

nu as jau kaip supratau pas dier vieta turiu rolleyes.gif tik nr. savo jai brukstelsiu....
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 08 11, 09:14)
nu as jau kaip supratau pas dier vieta turiu  rolleyes.gif  tik nr. savo jai brukstelsiu....

turi, turi biggrin.gif , galesiu paimti ir rytine, tik kad gale pas mane sedeti nelabai patogu, bet kaip nors...
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 08 11, 09:17)
turi, turi  biggrin.gif , galesiu paimti ir rytine, tik kad gale pas mane sedeti nelabai patogu, bet kaip nors...

nu jei jau zinai zysciau kad nepatogu - pasiulyk peskute biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 08 11, 08:22)
nu jei jau zinai zysciau kad nepatogu - pasiulyk peskute biggrin.gif

lotuliukas.gif

Dier, visada sedziu gale pas tave, kur ten nepatogu ax.gif ? Ar tu su vyro masina vaziuosi?

Kam bus idomu, galesim uzsukt griztant i mano nama, tik reiks raktus pasiimt ir signalkes kodu pasiklaust biggrin.gif
Atsakyti
Liliux4, sveikinimai dideliausi 4u.gif 4u.gif ramiu nakteliu 4u.gif saunuole 4u.gif

As vakar "aukle" pabuvau leliukui buvau pora valandu- vezinejau po lauka,sauskelnes reikejo pakeisti, pamaitinti... tai rankos drebejo- viskas kaip pirma karta atrode lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Iewike, parodyk projekta, kuri issirinkot smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms merginomws uz sveikinimus bigsmile.gif . Visus susirinkau
QUOTE(iewike @ 2010 08 10, 17:11)
Liliux, didziausi sveikinimai.... atrodo neseniai meete dalyvavom, as tada laukiausi, neuzilgo tu prasinesei, kad laukiesi.... O dabar jau abi supuojam vaikus..... ex laikas bega taip greit.
O mes vis dar tikimes siemet pradet statybas. Projekta nusipirkom jau (tipini), pririsineja dabar. Padavem prasyma salygom namo statybai jau. Elektra jau beveik turim. Yra atvesta, pastatyta dezute. Tik sako, kol leidimo negausim, tai trifazio neduos, o tik vienfazi. Bet vyrs sako statybom reiktu trifazio misalkom visokiom. Tai ziuresim, kaip cia bus.
Liliux, o kaip jusu namuks? Kada kraustysites? Juk taip faina but su leliuku name....
Simonne, liliux GI turi jau mergyte.

O mano antra dukryte auga, visa vasara pas gydytojus nesilankem, rugpucio 19 vaziuosim vel i Vilniu, ziuresim. Jai jau greit 8 men bus, bet neikisu papildomo maisto (vargstu kasdien bandydama).... Pakolkas vien mano pienu gyva....

Meete gal ir sudalyvausiu ketvirtadieni.
O penktadieni radailiuos musu imones piknikas. bet ten lauke. Tai buciau vienu metu abiejuos renginiuos sudalyvavus:)

Jau dicke Tavo mergyte bigsmile.gif . Tikrai greit laikas bega blink.gif . Svarbu, kad tik sveikatele gera butu mirksiukas.gif . O Jusu namukas bus is tu gelzbetoniniu ploksciu , surenkamas? Ar persigalvojot? Musu sklype irgi jau el. dezute stovi, bet mes statybinio ivado nevesim, be reikalo pinigai bus ismesti. Mes ir kaimyno elektra imam ir sumokam jam. MB kabeli ilgoka nusipirko, tai be bedos. Kai vesim, tai tiesiai i nama ax.gif . Pas mus kol kas dar tik pamatai, o pajudesim priklausomai nuo finansines situacijos. Labai noriu siemet drenaza issikast ir pamatus apsisiltinti. Daugiau kazi ar pavyks. Tada tik pavasariui sienos ir kt. Statybos leidimo dar laukiam. doh.gif

QUOTE(Simonne @ 2010 08 10, 20:49)
Ups, vadinasi ne taip supratau  doh.gif tai tada sesei - sesytės  lotuliukas.gif

Jau nereik biggrin.gif . Esam pilnam komplekte smile.gif smile.gif . Meete nesudalyvausiu si karta. Turiu veiklos su savo maziais abiem ax.gif Gero Jums pasibuvimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 08 10, 09:45)
Sveikinimai ir tau  4u.gif  tyliai , ramiai ir jau su leliuku  thumbup.gif

Dekui. biggrin.gif
Vis delto noras susitikti didesnis uz galimybes, bet jei pavyks mano planas "chuliganas", tai bandysiu ir as patekti rytoj i meeta pas jus lotuliukas.gif Beje, o kur zadate bazuotis lauke ar viduj, nes pazistu tik RK, o kitu nesu maciusi blush2.gif
Atsakyti
Jei geras oras, tai lauke sedesim manau ax.gif . Kas nezinos kaip surast "statybininkes", parasykit i az, susikeistume telefonu numeriais smile.gif

Lukse, sveikinu ir tave bigsmile.gif , kiek leliuku ir kiek besilaukianciu musu bury bigsmile.gif
Atsakyti