QUOTE(indruciukas @ 2010 08 13, 08:43)
nu statybininkes,jus man pasakykit, arkas nors is jusu trauket koki apsvietimo laida jau po to,kai lubos visiskai buvo sutvarkytos?Na as buvau isitikinus,kad virs stalo valgomojo ir svetainej virs staliuko laidus "liustroms" trauksiu tik tada,kada jau bus visi baldai- bet meistriukai ko tai siausiasi, sako reik laida istraukti iki bus klijuojami flizeliniai tapetai

kaip diena taip naujiena
ziviliuke, sveikinimai oficialiai isirasius i statybininkes

taip suprantu, pas jus slaitinis sklypas- nu man labai grazi aplinka (na kai jau sutvarkyta buna),kai sklypas buna ne lygus kaip aikstele,o laiptuotas
ai,ir dar norejau klausti kokiame aukstyje nuo zemes pas jus voniose veidrodis, ir kokio aukscio? meginau klausti voniu temoj,bet kad ten mirus ta tema....
As irgi isitikinus, kad trauksim laida veliau, kai stalas ras savo vieta valgomajam

. Bet istikro, kadangi reikia tik laiduka istraukt, tai logiskai mastant, kaip tu po to istrauksi

. Pas mus laidas jau po gipskartoniu paliktas, tik klausimas kaip istrauksim po to

.
Jei tu turi omeny, kad Ziviliuke buvo meete ir isirase oficialiai i statybininkiu buri, tai ten prie taves A&T sedejo
O as dar vakar iki 1.30val. kepiau kotletus vyrui, kad turetu ka i statybas pasiimt.