Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Simonne @ 2010 08 12, 23:47)
mes kaip tik viena toki turim  rolleyes.gif subalansuotas visiems, bet skirtas labiau vyrams  lotuliukas.gif kaip Indruciukui pienas yra pienas, tai man WC ir turi buti WC, o ne WC kambarys   ax.gif lotuliukas.gif

nu jo jei sedi ant tuziko ir kojom remi siena turbut manau nelabai patogu biggrin.gif tai man tada ir pienas truputi riebesnis turi but biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edituke: 13 rugpjūčio 2010 - 08:08
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 08 13, 00:00)
Nu ir as jau is meeto biggrin.gif . Istvermingiausios dar movem i "garnio" degaline sidro ir pas mane i trioba, nors nieko nesimate, bet esme buvo sudalyvaut biggrin.gif  (nu lempiecka buvom isijunge salione ir dar muzika grojo lotuliukas.gif )
O siaip fainiai meetas praejo, buvo musu daug ir ta vieta parinkta meetui visgi man asmeniskai labai patiko bigsmile.gif

aha net keista kad tiek susirinko biggrin.gif
Atsakyti
nu statybininkes,jus man pasakykit, arkas nors is jusu trauket koki apsvietimo laida jau po to,kai lubos visiskai buvo sutvarkytos?Na as buvau isitikinus,kad virs stalo valgomojo ir svetainej virs staliuko laidus "liustroms" trauksiu tik tada,kada jau bus visi baldai- bet meistriukai ko tai siausiasi, sako reik laida istraukti iki bus klijuojami flizeliniai tapetai doh.gif kaip diena taip naujiena doh.gif

skubanti, ar jau pirkot peciu? kiek pas jus kvadratu ir kokio galingumo imsit? aciu 4u.gif jau greiciau pastatytu ta peciu, o tai tikras galvos skausmas tas sildymas doh.gif

ziviliuke, sveikinimai oficialiai isirasius i statybininkes 4u.gif 4u.gif taip suprantu, pas jus slaitinis sklypas- nu man labai grazi aplinka (na kai jau sutvarkyta buna),kai sklypas buna ne lygus kaip aikstele,o laiptuotas wub.gif wub.gif

ai,ir dar norejau klausti kokiame aukstyje nuo zemes pas jus voniose veidrodis, ir kokio aukscio? meginau klausti voniu temoj,bet kad ten mirus ta tema.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 13 rugpjūčio 2010 - 08:50
QUOTE(edituke @ 2010 08 13, 10:02)
nu jo jei sedi ant tuziko ir kojom remi siena turbut manau nelabai patogu biggrin.gif tai man tada ir pienas truputi riebesnis turi but biggrin.gif

oi ne... nera jau taip ziauriai, tilps tos kojos lotuliukas.gif ten apie 3 kvad.m ploto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 08 13, 08:43)
nu statybininkes,jus man pasakykit, arkas nors is jusu trauket koki apsvietimo laida jau po to,kai lubos visiskai buvo sutvarkytos?Na as buvau isitikinus,kad virs stalo valgomojo ir svetainej virs staliuko laidus "liustroms" trauksiu tik tada,kada jau bus visi baldai- bet meistriukai ko tai siausiasi, sako reik laida istraukti iki bus klijuojami flizeliniai tapetai  doh.gif kaip diena taip naujiena  doh.gif

ziviliuke, sveikinimai oficialiai isirasius i statybininkes  4u.gif  4u.gif taip suprantu, pas jus slaitinis sklypas- nu man labai grazi aplinka (na kai jau sutvarkyta buna),kai sklypas buna ne lygus kaip aikstele,o laiptuotas  wub.gif  wub.gif

ai,ir dar norejau klausti kokiame aukstyje nuo zemes pas jus voniose veidrodis, ir kokio aukscio? meginau klausti voniu temoj,bet kad ten mirus ta tema....  doh.gif

As irgi isitikinus, kad trauksim laida veliau, kai stalas ras savo vieta valgomajam blink.gif . Bet istikro, kadangi reikia tik laiduka istraukt, tai logiskai mastant, kaip tu po to istrauksi doh.gif . Pas mus laidas jau po gipskartoniu paliktas, tik klausimas kaip istrauksim po to g.gif unsure.gif .

Jei tu turi omeny, kad Ziviliuke buvo meete ir isirase oficialiai i statybininkiu buri, tai ten prie taves A&T sedejo tongue.gif

O as dar vakar iki 1.30val. kepiau kotletus vyrui, kad turetu ka i statybas pasiimt.
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 08 12, 20:52)
paskaiciavo su automatika 3150lt,ismatavimai 2.20cm-2.40cm nezinau daug tai ar mazai.

Mūsų vartai iš Faugos: aukštis 2,4 m plotis 4 m auksinio ąžuolos spalvos, bet be automatikos, tai su įdėjimu neišėjo 3000 Lt, jei automatika sakė dar plius 500-800 Lt. Tai jūsų perpus mažesni, manau daugokai čia paskaičiavo, nebent pabrango taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 08 13, 09:59)
Jei tu turi omeny, kad Ziviliuke buvo meete ir isirase oficialiai i statybininkiu buri, tai ten prie taves A&T sedejo tongue.gif

ne as turejau omeny, kad sveikinu Ziviliuke gavus statybu leidima 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 08 13, 09:59)
As irgi isitikinus, kad trauksim laida veliau, kai stalas ras savo vieta valgomajam blink.gif . Bet istikro, kadangi reikia tik laiduka istraukt, tai logiskai mastant, kaip tu po to istrauksi doh.gif . Pas mus laidas jau po gipskartoniu paliktas, tik klausimas kaip istrauksim po to  g.gif  unsure.gif .

nu ka as zinau- dabar yra ir miegamajam ir vaiku kambariuose palikti laidai halogenams kur reikes istraukti, tai lubos jau ir nuspakliuotos, tik tapetas dar neklijuotas- tai istrauks ir problemos nemato tame, o vat virs valgomojo tai gali tas laidas pasislinkti koki 30-50cm, tai jau tragedija istraukti kai tapetai susiklijuos doh.gif kazkokia nesamone blink.gif tipo kaip graziai apdirbti reiks blink.gif o ka ten apdirbti, jei ir apsidraskys ta skyle pora cm aplink laida,tai nematau bedos- gi vistiek liutros tas gaubtas kur prie lubu montuojas uzdengs g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 08 13, 09:06)
ne as turejau omeny, kad sveikinu Ziviliuke gavus statybu leidima  4u.gif
Papildyta:
nu ka as zinau- dabar yra ir miegamajam ir vaiku kambariuose palikti laidai halogenams kur reikes istraukti, tai lubos jau ir nuspakliuotos, tik tapetas dar neklijuotas- tai istrauks ir problemos nemato tame, o vat virs valgomojo tai gali tas laidas pasislinkti koki 30-50cm, tai jau tragedija istraukti kai tapetai susiklijuos  doh.gif  kazkokia nesamone  blink.gif tipo kaip graziai apdirbti reiks  blink.gif o ka ten apdirbti, jei ir apsidraskys ta skyle pora cm aplink laida,tai nematau bedos- gi vistiek liutros tas gaubtas kur prie lubu montuojas uzdengs  g.gif

Del Ziviliukes supratau biggrin.gif , o as turbut dar neatsibudus doh.gif

Tai jei halogenai pasislinktu 50cm. gal irgi butu problema g.gif
Atsakyti
[quote=indruciukas,2010 08 13, 09:43]
nu statybininkes,jus man pasakykit, arkas nors is jusu trauket koki apsvietimo laida jau po to,kai lubos visiskai buvo sutvarkytos?Na as buvau isitikinus,kad virs stalo valgomojo ir svetainej virs staliuko laidus "liustroms" trauksiu tik tada,kada jau bus visi baldai- bet meistriukai ko tai siausiasi, sako reik laida istraukti iki bus klijuojami flizeliniai tapetai doh.gif kaip diena taip naujiena doh.gif

skubanti, ar jau pirkot peciu? kiek pas jus kvadratu ir kokio galingumo imsit? aciu 4u.gif jau greiciau pastatytu ta peciu, o tai tikras galvos skausmas tas sildymas doh.gif

Pas mus laidai istraukti, nesuku galvos kazka apskaiciavom kur turetu buti, matysim veliau apsirikom ar ne.

Peciaus dar nepirkom, pirksim buderus, o kvadratu sildomo ploto apie 200. Del galingumo nezinau, pagal kvadratura ten skaiciuojasi kokio galingumo turi buti, tai mazdaug ir laikysimes tu nurodymu
Atsakyti
QUOTE(skubanti @ 2010 08 13, 10:29)
Pas mus laidai istraukti, nesuku galvos kazka apskaiciavom kur turetu buti, matysim veliau apsirikom ar ne.

Peciaus dar nepirkom, pirksim buderus, o kvadratu sildomo ploto apie 200. Del galingumo nezinau, pagal kvadratura ten skaiciuojasi kokio galingumo turi buti, tai mazdaug ir laikysimes tu nurodymu

vat visur ir man aisku, bet virs tu staliuku ir stalu tai noretusi,kad kabetu per pati viduri.... jau kaip ir baldai zinau kokie bus,bet vat neaisku,ar tikrai ten jie stoves 20m cia ar 20cm i kita puse g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 08 13, 10:33)
vat visur ir man aisku, bet virs tu staliuku ir stalu tai noretusi,kad kabetu per pati viduri.... jau kaip ir baldai zinau kokie bus,bet vat neaisku,ar tikrai ten jie stoves 20m cia ar 20cm i kita puse  g.gif

Visko apskaiciuoti ir numatyti yra neimanoma. Patrauksiu stala ar i viena ar i kita puse
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 08 12, 19:52)
paskaiciavo su automatika 3150lt,ismatavimai 2.20cm-2.40cm nezinau daug tai ar mazai.

Išsitraukiau Dexteroj pirktu garažo vartu popierius tai mes 2008m uz juos mokejom 3690Lt + automatika 750Lt+ pultelis papildomas60Lt+ montavimas vartu 410Lt+automatikos montavimas160Lt. =5070Lt. doh.gif doh.gif doh.gif ismatavimai Plotis 4860mm, aukstis 2150mm.
Atsakyti