Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 08 23, 08:49)
Jacinta, Rutulyte, ka jus turit omeny KELIS metus? As kazkaip iskart galvoju apie 2 metus g.gif . Kad uzdirbi statai, uzdirbi statai ir taip po truputi, uztai ir parasiau, kad per 2 metus per greitas laiko tarpas. O jei turit savu $ visom statybom, tai tada be paskolos ir per metus pastatysit ir gyvensit, nereiks ir keliu metu.
Speju kad vaiku neturit pakolkas ax.gif . Na apie gyvenima su uosviais vienam kieme turbut susimastysi veliau tada, o gal ir nea, visko buna biggrin.gif

Kelis metus, tai planuojama 4-5 su viskuo! 4u.gif Pinigu neturime, viska statytumem is kiekvieno reiso po truputi arba taupytumem ir tada kazka daugiau is karto darytumem! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 23, 09:06)
Merginos, na pasikeis kazkas, pasikeis, nieko nepakeisi, jau tada ziuresiu iseities is tos padeties, po siai dienai santykiai yra geri, as uosvius pazystu jau senai, nes gyvenome (kai as su tevais gyvenau) toj pacioj gatvej. Mano nusistatymas del to tikrai nepasikeis! smile.gif  4u.gif Jei jau esam nusprende gyventi kartu, tai matyt ne viena karta buvo ta tema labai gerai persneketa, juk butu kitokia situacija, senai butumem nusipirke butuka ir iseje gyventi ten! smile.gif

tai ir toliau taip jums linkiu, gi ne mums o tau reikės gyvent biggrin.gif Tiesiog daug kas turime patirties kuria ir dalinamės 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(rutulyte @ 2010 08 23, 07:52)
Aš galvoju iki 5 metų  smile.gif

Aaa, 5 metai, tai normaliai, bet as tiek neistverciau, laukti savo namo biggrin.gif . As dabar kaip spirgutis ant keptuves spirgu, nu kada gi jau kraustysimes bigsmile.gif, tai jauciu rugsejo gale cool.gif , vis nusikelia tas menesiukas, vienas kitas, nors tu ka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 08 23, 09:15)
Aaa, 5 metai, tai normaliai, bet as tiek neistverciau, laukti savo namo  biggrin.gif . As dabar kaip spirgutis ant keptuves spirgu, nu kada gi jau kraustysimes bigsmile.gif, tai jauciu rugsejo gale cool.gif , vis nusikelia tas menesiukas, vienas kitas, nors tu ka cool.gif

nors nemačius tavęs, iš kalbų tu aplamai man spirgas atrodai biggrin.gif
O aš ramiai į tas statybas reaguoju, tikiuosi įtilpt į 5metų laikotarpį ir niekur neskubam ax.gif
Atsakyti
Na, žinot, jei man reikėtų 5 metus laukti namuko, tai aš ne tik pražilčiau, bet ir nuplikčiau, turint omenyje visą biurokratinį aparatą iki namo pridavimo, visus statybinius rūpesčius, per tą laiką ir statybų standartai spės kelis kartus pasikeisti. Tai kažin ar mielas tas namas man bebus. Čia mano nuomonė biggrin.gif (mes planuojame ir tikimės max per 2 metus)
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 08 23, 08:18)
nors nemačius tavęs, iš kalbų tu aplamai man spirgas atrodai  biggrin.gif

biggrin.gif visa keptuve spirgu biggrin.gif
Einu vaiko kelt ir i lauka, oras lyg neblogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziviliuke_ @ 2010 08 23, 09:25)
Na, žinot, jei man reikėtų 5 metus laukti namuko, tai aš ne tik pražilčiau, bet ir nuplikčiau, turint omenyje visą biurokratinį aparatą iki namo pridavimo, visus statybinius rūpesčius, per tą laiką ir statybų standartai spės kelis kartus pasikeisti. Tai kažin ar mielas tas namas man bebus. Čia mano nuomonė biggrin.gif (mes planuojame ir tikimės max per 2 metus)

nu gali ir žilti ir plikti, bet jei jau pradėjai, pinigų kiek sukišai, o tie dokai nejuda kaip pvz mums 3 metai doh.gif ... ir ką, viską mest, nes jis tau nebemielas bus biggrin.gif
Atsakyti
Nu aš jums ir nepavydžiu tokių statybų.... Mes ryžomės pradėti statybas viską racionaliai apsvarstę, visus pliusus ir minusus, įvertinę galimybes ir rizikas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 08 23, 09:15)
Aaa, 5 metai, tai normaliai, bet as tiek neistverciau, laukti savo namo  biggrin.gif . As dabar kaip spirgutis ant keptuves spirgu, nu kada gi jau kraustysimes bigsmile.gif, tai jauciu rugsejo gale cool.gif , vis nusikelia tas menesiukas, vienas kitas, nors tu ka cool.gif

Na didelio strioko nera! biggrin.gif Nes tik dabar apie ji prasnekom, kadangi finansines galimybes ta gali leisti, bet vis dar mastom, ar statyti nauja, ar renovuoti ir dar praplesti sena mastau.gif Tai kazkaip tai tera mintys, kurias reikes realizuoti viena ar kita linkme. Reiskia pirmiau reikes viska issiaiskinti del tu leidimu, o tada bus matyt! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 08 23, 09:11)
Jacinta, jums geriau statyt 2 aukstu, nes 1 auskto 120 kvadratu, tai kas jums is kiemo beliks, jei 12 aru ir jau 1 namas stovi? Juk ir kazka kazkas pasisodinti nores ir vaikams reik vietos zaist, supynes, smelio deze, koks krepsis, kazkur palakstyt, kamuoli paspardyt.......
Kartotiniai (tie kurie kartojasi, gatavi projektai) kainuoja dabar 100 kvadratu kokie 3000-5000lt. jauciu g.gif . Reiks topo nuotraukos, 400lt. kazkur. Leidimas nedaug ten lygtai.
Projektus ziurint pirmoj eilej ziurek kur noresi visu namo langu, i kuria puse. Kiek vaiku kambariu, kiek voniu ar reikia vaikams atskiros vonios ar nori atskiros skalbyklos ar tiesiog vonioj stoves skalbenke su dziovykle ar nori drabuzines atskiros ar uzteks kambariuose spintu slankiojamom durim. Beje statant tas sienas galima ir pakoreguot, patraukiot.
Mano toks pastebejimas, kad jei pasidarysi terasa is saliono isejima, tai ziurek kad nereiktu is virtuves su lekstem ir maistu begt per puse namo, na terasos durys patogiau jei yra arciau virtuves.
Projekto langu dydi gali koreguot kiek nori, jei projekte pasirodys per dideli langai, nes dideli langai, ypac slankiojami, kainuoja 1 langas po 10 tukst.
Taigi paziurinek projektus, gali mums parodyt jei kuris uzklius, gal ka patarsime drinks_cheers.gif

Oho, kiek geru patarimu! 4u.gif
O del vietos, tai buvau minejusi, kad dar nezinom, ar vieno auksto statyti, ar dvieju, as turiu namuose viena brezinuka nete susiradusi, kur kazkas panasaus ko noreciau, bet dar koreguoti reiketu ji smile.gif
Aciu tau! 4u.gif Jei kils klausimu, ar ka uzmatysiu ir reikes patarimo, butinai kreipsiuos i jus! drinks_cheers.gif
Atsakyti
apie statybu trukme kalbat.... o pas mus vietoj labai greitai gausis 4metai lotuliukas.gif lotuliukas.gif butu buve 3, bet metus "suede" statybu leidimo laukimas biggrin.gif visa kita ne finansu trukumas, o mano MB mastymas- padarai pamatus- reikia metu,kad susistovetu,padarei deze su apdaila- vel iki pavasario kad susistovetu.... ir tai dar sienos trukineti nori ir pagal langu darinejimasi galiu pasakyti- dar vaiksto namas doh.gif pasistatyti galima ir per sezona- draugai taip state- pavasari pradejo, kaledas name svente- dabar uz poros metu darys remonta- nes sienos suskilinejo, smarkiai... bet cia jau kiekvienas pagal save ir pagal situacija ir galimybes sprendzia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 08 22, 14:50)
jei negaila, gal galima kontaktus tu lentu pjoveju 4u.gif

Kai sutiksiu normaliai savo branguji tai paklausiu mirksiukas.gif nes nuvaziuoju i lauku labas ir viso gero lotuliukas.gif

Na kas del gyvenimo su tevais tai as nzn galejom ir pas uosviene gyventi ji viena name ir pas mano mama bet as kazkaip nelinkusi ta pacia virtuve dalintis kad ir su savo mama, lb gerai sutariu tiek su mama tiek su uosviene bet as jau geriau tarp savo blokeliu gyvensiu ir savo dulkes sluostysiu lotuliukas.gif nei kad gyventi su jom lotuliukas.gif
Atsakyti