Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(rackiene @ 2010 08 27, 10:04)
nėr už ką  4u.gif  kad va, nė tos naudos nebuvo  smile.gif 
lauksiu žinių kai pareis užsakymukas  4u.gif  smile.gif
Pas mus name, vyrai surinko laiptus vakar, kad pažiūrėt, kur palygint reikia, kur prišlifuot  thumbup.gif  yosis gražus  thumbup.gif

Gal gali ir man atsiusti skardininku kontaktus? Kai baigs apdaila isores, reiks kamina apsiskardinti.
Namukas jau grazeja, kai viska baigs, papildysiu albumiuka.
Dabar pas gydytoja ruosiuosi, reik gi pagaliau iseiti i dekreta biggrin.gif uzteks atostogauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 08 27, 11:05)
o tu irgi nori suns?

nu zinok, noriu... aisku, kieme.. trioboj viduj tai nea... as ir katino noriu.... (vyras juokias-ir vistu, ir triusiu, ir kiauliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dier: 27 rugpjūčio 2010 - 10:16
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 08 27, 09:19)
Akmenys namo aplinkoj (stone landscape):
http://www.google.lt...ved=0CCgQsAQwAA

Vaziuoju siandien iki namo ir oras neblogai atrodo ax.gif

Aciu Rytine Kava uz nuoroda...Daba vepsosiu darbe pusdieni lotuliukas.gif Nes aktuali ta tema pas mus namie dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 08 27, 11:13)
nu zinok, noriu... aisku, kieme.. trioboj viduj tai nea... as ir katino noriu.... (vyras juokias-ir vistu, ir triusiu, ir kiauliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )

patvarkysi savo 180kv ir nieko nebenorei lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as dabar su tuo robotu siurbliu spangstu doh.gif lotuliukas.gif

cia toks mus su vyru juokas gavosi :as sakau,kad noriu siurbliuko,jis sako taika, pati negali pasiurbti biggrin.gif , o kai jis pasake,kad nori suns (po 5minuciu), as jam pasakiau- tai ka, pats negali paloti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 27 rugpjūčio 2010 - 10:19
laba,

apie kokius siurblius robotus jus cia kalbat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2010 08 26, 17:49)
Sveiki visi  4u.gif Laikas nuo laiko paskaitineju sita tema, nes greit ir mes pradesim irenginet savo namuka  ax.gif Noreciau paklausti kas kur daretes ar tik planuojat uzsakinet laiptus, nes mums labai reikalinga konsultacija. Is anksto dekoju  4u.gif

Pas mus mediniai laiptai is uosio su dviem aikstelem ta po kol kas labai dziaugiames, gamino Varoje, bet per meistra toki ejome tad gavosi pigiau wink.gif apie penkis tukst septynis simtus 4u.gif Jei reik kontaku i Az parasykite, paklausiu vyro smile.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 08 27, 12:17)
patvarkysi savo 180kv ir nieko nebenorei  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
as dabar su tuo robotu siurbliu spangstu  doh.gif  lotuliukas.gif

cia toks mus su vyru juokas gavosi :as sakau,kad noriu siurbliuko,jis sako taika, pati negali pasiurbti  biggrin.gif , o kai jis pasake,kad nori suns (po 5minuciu), as jam pasakiau- tai ka, pats negali paloti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu jus ziuriu su savo MB zodzio kiseneje neieskote, labai linksmai gyvenate lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As dabar nusipirkau Twist kibira is Leifheit su sluota tai atsidziaugti negaliu, plaunu grindis ranku beveik nesusilapinusi ir jokio roboto po kol kas nereikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 08 27, 10:29)
oooo laiptai  bigsmile.gif tai jau ikurtuvem kvepia  g.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif nu reik atlekti pas tave kada, o tai artimiausia kaimyne, o nezinau kur gyvena  blush2.gif

ne, dar deje nekvepia verysad.gif laiptus surinko tik pažiūrėti, kur reikia pašlifuoti smile.gif ir lakuosim smile.gif įkelsiu vėliau foto ax.gif

QUOTE(A&T @ 2010 08 27, 11:08)
Gal gali ir man atsiusti skardininku kontaktus? Kai baigs apdaila isores, reiks kamina apsiskardinti.
Namukas jau grazeja, kai viska baigs, papildysiu albumiuka.
Dabar pas gydytoja ruosiuosi, reik gi pagaliau iseiti i dekreta  biggrin.gif uzteks atostogauti  smile.gif

tuoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2010 08 27, 14:10)
ne, dar deje nekvepia  verysad.gif  laiptus surinko tik pažiūrėti, kur reikia pašlifuoti  smile.gif  ir lakuosim  smile.gif  įkelsiu vėliau foto  ax.gif
tuoj  smile.gif

Dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 08 27, 11:38)
laba,
apie kokius siurblius robotus jus cia kalbat? g.gif

stai tas pasaulio stebuklas 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif
http://www.youtube.c...n9Y&feature=fvw

QUOTE(Taikute @ 2010 08 27, 12:05)
As dabar nusipirkau Twist kibira is Leifheit su sluota tai atsidziaugti negaliu, plaunu grindis ranku beveik nesusilapinusi ir jokio roboto po kol kas nereikia  thumbup.gif

geros tos leifheit sluotos, as pries kelias dienas nauja "pada" savajai pirkau thumbup.gif bet kad nuo manes plauku namuose daugiau nei nuo haskio, tai butinai pries tai turiu siurbti- nes kitaip sluota mano tampa kailine lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 08 27, 11:05)
As dabar nusipirkau Twist kibira is Leifheit su sluota tai atsidziaugti negaliu, plaunu grindis ranku beveik nesusilapinusi ir jokio roboto po kol kas nereikia  thumbup.gif

Gal voju kaip cia isbandyt ta stebukla, sakau gal pas tave atvaziuot namus isplaut biggrin.gif ir zinociau ar man toki pirkt biggrin.gif
Atsakyti
Buvau vakar Slengiu mokyklelej (ar kas ten), buvo uzdaryta, tai apejau aplink, pro langus paziurejau. Nu as ir uz dyka nevesciau ten vaiko. Damoketu nevesciau schmoll.gif . O viena grupe isdazyta melyna salta spalva, siaubas, paziurejus net nupurte.
Reiks kazka mastyt del darzo, spalio menesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 08 28, 08:48)
Buvau vakar Slengiu mokyklelej (ar kas ten), buvo uzdaryta, tai apejau aplink, pro langus paziurejau. Nu as ir uz dyka nevesciau ten vaiko. Damoketu nevesciau schmoll.gif . O viena grupe isdazyta melyna salta spalva, siaubas, paziurejus net nupurte.
Reiks kazka mastyt del darzo, spalio menesi g.gif

Vesk i Tauralaukio darza, bus vienoj grupj su Simuku bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 08 27, 21:08)
Gal voju kaip cia isbandyt ta stebukla, sakau gal pas tave atvaziuot namus isplaut biggrin.gif  ir zinociau ar man toki pirkt biggrin.gif

niu gi ir pas mane yra gali ateit isplausi man trobas tongue.gif ir apsispresi ar tau reikia biggrin.gif . O siaip tai geras dalykas vien tuom, kad ranku nešlapini thumbup.gif tik va aplink kibira risitaško, bet čia ne bėda.

Indruciuk ir RK paklausiau Buderus Logano kainos 27 kw 200l vandens šildytuvu 9600Lt+skysto kuro talpa1,5t 1450Lt
17 kw 9100Lt ( tik jis turejo kai klausem 160l vandens šildytuva komplektacijoj, ten kaip supratau atskirai reik surinkt komplekta kad su 200l butu.) + skysto kuro talpa 1,5 t 1450lt
Dar kaimynas pirmadieni zadejo paziuret kokia jis kaina gauna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 28 rugpjūčio 2010 - 09:14