Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(indruciukas @ 2010 09 02, 17:08)
ot aciu  4u.gif

kazin ar atlaikys tas ginduliu kelias du metus g.gif - na bet nebeda- pavazinesim pakolkas jokubavo keliuku  biggrin.gif

tai cia jau ne kelias turi atlaikyti, o masinos ar atlaikys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 09 02, 16:46)
tai cia jau ne kelias turi atlaikyti, o masinos ar atlaikys  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu irgi gerai,jei neatlaikys -bus proga greiciau pakeisti hihihi.gif

renna, aciu uz priemima 4u.gif 4u.gif grazu pas tave ir jauku wub.gif grizus pasiemiau vaiko kaladeles ir rodziau vyrui ant savo stumdomu duru kaip turi buti biggrin.gif thumbup.gif bet vat dar vienas klaustukas iskilo g.gif -pas mane kampuotas tas metalinis begelis,o pas tave spintoj kaip g.gif kazkaip aukstai buvo, tai neizvelgiau gal, bet lyg lenktas buvo g.gif
ir dar uzmirsau paklausti doh.gif del to robotuko siurbliuko- ar jau domejaisi juo,ar tik taip noretum rolleyes.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, vis uzmetu aki ka parasot, bet nieko neparasau, nes vis kuri nors is seses dvynuku ant ranku laikau biggrin.gif . Esu Vilniuj nuo praeitos savaites. Orai tikrai s......., bet zada siltesne kita savaite. Seses dar vienas berniukas kaip mano mazoji, tai kiek siutimo ir davimosi po namus blink.gif blink.gif blink.gif . Dabar jau ramu, miega visi.
Buvom vakar jauniausos seses 1 rugsejo, paskutiniai mokslo metai bigsmile.gif .
Name darbai juda letai, bet as jau apsiraminau biggrin.gif . Kadangi ant siltu oru nepavyko i nama kraustytis tai jau dabar nebeinu is proto rolleyes.gif .
Bet speju kad iki sildymo sezono issikraustysim g.gif

Dier, sveikinu su nauju gyventoju biggrin.gif . Mes is uosviu zadejom imt kaciuka, bet man spalva jo nelabai, juoda balta, o as noreciau sviesiai gelsvo biggrin.gif

Indruciuk, rasei, kad nori nebrangiu tapetu - po 200 lt, nu man tai daug tokia kaina doh.gif . Man iki 50 lt nedaug lotuliukas.gif
Parasyk tu to santechniko numeri, tegu MB su juo aiskinasi kainas, bus paprsciau, o tai dabar MB man sakys, as tau, tu santechnikui, bus sugedes telefonas lotuliukas.gif

Gal Ilonux ar kuri sukurtu nauja tema ax.gif ? T ax.gif ik Ilonux savo rekomendacijas surasyk ir Renna surasius rekomendacijas atrodo 28 puslapy g.gif

Kam uzklius mano nikas pakeistas, tai cia menesiui taip lotuliukas.gif

Tiek ziniu is sostines, tik apart seses buto dar niekur nebuvau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 09 02, 21:16)
renna, aciu uz priemima  4u.gif  4u.gif  grazu pas tave ir jauku  wub.gif grizus pasiemiau vaiko kaladeles ir rodziau vyrui ant savo stumdomu duru kaip turi buti  biggrin.gif  thumbup.gif bet vat dar vienas klaustukas iskilo  g.gif -pas mane kampuotas tas metalinis begelis,o pas tave spintoj kaip  g.gif kazkaip aukstai buvo, tai neizvelgiau gal, bet lyg lenktas buvo  g.gif
ir dar uzmirsau paklausti doh.gif  del to robotuko siurbliuko- ar jau domejaisi juo,ar tik taip noretum  rolleyes.gif aciu  4u.gif

kur tu tą jaukumą įžvelgei tame bardakėly doh.gif Tas musu profilis-begelis virsuj U formos. Jei kas neaišku tavo MB, tempk pas mus - parodysim.
man kažkaip net nepatogu, net kava vakar nepavaišinau, vis su tuo vaiku ant rankų doh.gif nu mano vaikai eina 21.00 val miegot, tai tas laikas iki devyniu - zyzimas pastovus doh.gif Kada diena uzsok i svecius.
Del robotuko, tai vis pasidomiu, "pasiseilioju" ir viskas.... kol kas yra svarbesniu pirkiniu suplanuota doh.gif

QUOTE('RK' @ 2010 09 03, 00:19)
Mes is uosviu zadejom imt kaciuka, bet man spalva jo nelabai, juoda balta, o as noreciau sviesiai gelsvo biggrin.gif

Kad pasikeitei varda is kart pastebejau, bet jau gi seniai zadejai biggrin.gif

O tai katina nori priderinti prie vonios ir koridoriaus plyteliu spalvos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 09 03, 00:19)
-Indruciuk, rasei, kad nori nebrangiu tapetu - po 200 lt, nu man tai daug tokia kaina doh.gif . Man iki 50 lt nedaug lotuliukas.gif
--Parasyk tu to santechniko numeri, tegu MB su juo aiskinasi kainas, bus paprsciau, o tai dabar MB man sakys, as tau, tu santechnikui, bus sugedes telefonas lotuliukas.gif

- ne po 200lt, o iki 200lt mirksiukas.gif kadangi didzioji dauguma katalogu kainos prasidejo nuo 200lt doh.gif blink.gif

--su tuo katilu dar mes aiskinsimes,nes mes desim visgi(tikriausia biggrin.gif ) tik 90ltr boileri, bet kazkoki greitaeigi, o tie didesni tai tipo nesistato apacioje blink.gif :blink:ir kainuoja brangiau g.gif tai vat del to mums ir sake,kad vasara neapsimoka su dizeliu gyvatuku sildyti, nes katilas greitaeigis- nu dar vaziuosim siandien iki buderus , ka ten man jie paburs doh.gif jau greiciau ta katila nusipirkti ir butu ramybe doh.gif siandien turi jis paskambinti ir pasakyti,kiek kainuos jusu 27kw pecius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 09 03, 09:46)
kur tu tą jaukumą įžvelgei tame bardakėly  doh.gif Tas musu profilis-begelis  virsuj U formos. Jei kas neaišku tavo MB, tempk pas mus - parodysim.
man kažkaip net nepatogu, net kava vakar nepavaišinau, vis su tuo vaiku ant rankų  doh.gif nu mano vaikai eina 21.00 val miegot, tai tas laikas iki devyniu - zyzimas pastovus  doh.gif Kada diena uzsok i svecius.
Del robotuko, tai vis pasidomiu, "pasiseilioju" ir viskas.... kol kas yra svarbesniu pirkiniu suplanuota  doh.gif

nu jau bardaklely, gi gyvenamas namas 4u.gif viskas savo vietose,nieko per daug , nieko nereikalingo, nu super thumbup.gif ot as is do didelio norejimo "visko",tai jauciu prisidarysiu doh.gif : nu kokia seimininke, toks ir namas gausis lotuliukas.gif
su ta spinta tai cirkai gaunasi doh.gif siandien ryte darbininkams susakiau, kad durys 90 ir 75, paskui kol namo vaziavau, damasciau,kad prie lango 75 negerai, nes dar ir uzuolaida uzstos,tai bus zymiai siauresne... pamatavau pas uosviukus wc duris- ogi 70 ir viskas normaliai...tai uz valandikes jau lekiau kad pakeistu ismatavimus- prie lango 85 ir kitos durys 80 biggrin.gif biggrin.gif tikiuosi bus gerai biggrin.gif dar turiu klausima del tu duru,tiksliau del apsvietimo- pas man irgi lempos prie lovos numatytos nuo lubu nutysusios, tai sakiau, kad laidus istrauktu 30 cm nuo pertvaros pradzios ir nuo sienos g.gif kazin ne per mazai 30 nuo sienos g.gif kiek pas jus g.gif
tai man nepatogu, kad nahaliskai isiprasiau i svecius blush2.gif dar man kavos, arbatos.... uzleksiu kada,kai i ta puse vaziuosiu, jei nejuokauji ax.gif
as galvoju kai jau isikraustysim pasidaryti prezentacija ir tada jau nuspresti ar imti ar ne... nes jau toks super daiktas atrodo ax.gif MB pradzioj buvo sokas, kai pasakiau,kad noreciau siurbliuko (MB zino,kad jei as pasakiau noreciau, reiskias reikes pirkti biggrin.gif ) jis galvojo,kad tas robotukas daugiau nei kirbis kainuoja biggrin.gif o koki tu turi nusiziurejusi- ta roomba, ar koki kitoki?
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 09 03, 13:42)
ta roomba, ar koki kitoki?

nu bet šnekorka lotuliukas.gif tu vidutinišką žmogaus žodžių dienos limitą tikriausiai per pusvalandį išnaudoji lotuliukas.gif

Del sviestuvu, dabar tau nepamatuosiu tiksliai, nes nera kaip uzlipt, baisiai aukstai yra, bet atstumas panasiai tiek ir bus.
Del robotuko, net nezinau, kokio noreciau, visai tas scooba plaunamas nieko, tik klausimas ar man reikia kad medines grindis nuolat plautu g.gif man visai neblogai atrodo tie lietuviski o ir kaina ju pakankamai normali. tik dabar nepamenu kaip jis ten vadinas doh.gif sm kažkada apie juos skaičiau
Galvoju, gal ebay reiks pasidairyt, vis pigiau nes pas mūsų "lupikautojus" pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 09 01, 16:06)
Du katinukai dingo nežinia kur  doh.gif ...

Renna, ar cia ne tavo pabegelis? http://www.skelbiu.l...as-9226616.html mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, neatsimenu kuri domejosi vijokliniu augalu aktinidija tai va parsiveziau namo is tėvu aktinidijos uogu (tik reikia palaukti keliu dienu kol suminkštės uogos, nes kietos neskanios) jei ka galiu pavaišint saujele 4u.gif . Mazasis tai nesulaukia kada gales valgyt jei leisciau tai visas surytu labai patiko, o daug negalima , nes is kart vidurius laisvina ( praeitais metais nezinojom tai su sese kad prisivalgėm doh.gif biggrin.gif na ir kita diena ..... bet ir vel valgėm, nes labai jau skanios neina sustot tongue.gif ), tai vaikui vis išrenku po keleta jau minkštu.
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2010 09 03, 14:03)
Renna, ar cia ne tavo pabegelis? http://www.skelbiu.l...as-9226616.html  mirksiukas.gif

nea, ne mano prazuveliai, mano tokie "karviniai" balti su juodom demem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 09 02, 15:13)
Kaip visada informacijos turiu  biggrin.gif  Rengia to kelio rekonstrukcijos technini projekta. Uz kokiu 2 metu galima tiketis rekonstrukcijos. O as siandien buvau pas musu seniuna, dalykiskai pasisnekejom, visai nieko man pasiroe, o girdejau apie ji negeru atsiliepimu..

nu as zinok vistiek nerimstu su tuo keliu blush2.gif vakar maciau ant asfalto likuciu kazkokie skaiciai su dazais surasyti, tai gal anksciau prades tuos darbus g.gif
RK, nerado santechnikas musu vakar tos paduotuves virsininko,tai ir liko kainu nesuzinojes.... doh.gif teks laukti pirmadienio...

Papildyta:
QUOTE(Renna @ 2010 09 03, 14:00)
nu bet šnekorka  lotuliukas.gif tu vidutinišką žmogaus žodžių dienos limitą tikriausiai per pusvalandį išnaudoji  lotuliukas.gif

Del sviestuvu, dabar tau nepamatuosiu  tiksliai, nes nera kaip uzlipt, baisiai aukstai yra, bet atstumas panasiai tiek ir bus.
Del robotuko, net nezinau, kokio noreciau, visai tas scooba plaunamas nieko, tik klausimas ar man reikia kad medines grindis nuolat plautu  g.gif man visai neblogai atrodo tie lietuviski o ir kaina ju pakankamai normali. tik dabar nepamenu kaip jis ten vadinas doh.gif sm kažkada apie juos skaičiau
Galvoju, gal ebay reiks pasidairyt, vis pigiau nes pas mūsų "lupikautojus" pirkti  g.gif

netikrinau, reiks paskaiciuoti kada lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as to scoobio nenoriu schmoll.gif jis ten nei siurbia zmogiskai, nei plauna- o dar visam plotui isplauti reik kelis kartus vandeni keisti doh.gif as taip pripratus,kad pirmiausiai visur issisiurbiu,paskui plaunu, tai jai tas robotukas bent issiurbs uz mane, tai issiplausiu ir pati biggrin.gif sumanukai kazkokie yra- bet jie irgi kitaicai,o ne lietuviski g.gif o jiems ir akcija kazkokia radau:
http://www.sumanukas...uktas_sds .html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 04 rugsėjo 2010 - 13:20
QUOTE(indruciukas @ 2010 09 04, 14:27)
nu as zinok vistiek nerimstu su tuo keliu  blush2.gif vakar maciau ant asfalto likuciu kazkokie skaiciai su dazais surasyti, tai gal anksciau prades tuos darbus  g.gif
RK, nerado santechnikas musu vakar tos paduotuves virsininko,tai ir liko kainu nesuzinojes.... doh.gif teks laukti pirmadienio...
Papildyta:
netikrinau, reiks paskaiciuoti kada  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as to scoobio nenoriu  schmoll.gif jis ten nei siurbia zmogiskai, nei plauna- o dar visam plotui isplauti reik kelis kartus vandeni keisti  doh.gif  as taip pripratus,kad pirmiausiai visur issisiurbiu,paskui plaunu, tai jai tas robotukas bent issiurbs uz mane, tai issiplausiu ir pati  biggrin.gif sumanukai kazkokie yra- bet jie irgi kitaicai,o ne lietuviski  g.gif o jiems ir akcija kazkokia radau:
http://www.sumanukas...uktas_sds .html

oho, pigiai... bet kazko mane tas pigumas nesuviliojo o atgrase....reiskias gal nieko gero....As galvoju siam pirkiniui apie 1000 Lt skirti, tikriausiai reiks ebay roomba gaudyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renna: 04 rugsėjo 2010 - 19:40