Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau... (11 tema)

QUOTE(Giedruolė @ 2010 08 13, 08:51)
O čia jau viliojanti mintis, nes mano vyriokas tuo tarpu nori pažvejoti...  blush2.gif Jis mane atvežtų ir paliktų, o vėliau pasiimtų. Ar bus geriančių alaus? Einu nusipirksiu dar duonikės.
Šita neužmirškit kad šitoj temoj ir ne tik moteros dalyvauja yra ir vyriškių biggrin.gif GAl ir Lokys prisijungs? Vakar apžiūrėjau jo namą smile.gif - gražus stogas - apie tokį svajojau smile.gif

gerai,o aš ai prie vairo,tad alų nebent mano uošvsi geria smile.gif .Bet aš visada papildau rezervus biggrin.gif .nes jis dabar ten vergauja tame name....Labai mums padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Silent night @ 2010 08 13, 08:52)
o pas mus bus toks, lėtos statybos biggrin.gif
bet namas pasyvukas, paprastas, tai gal su konstrukcijom bus gerai.
Na nieko dabar žinosiu, kad tikrinti reik ir tikrinsim drinks_cheers.gif

Tai kad statybos lėtos nieko nereiškia svarbu pats projektas greitai būtų padarytas. Geriausia kad viską iš karto būtumėte apgalvoję, susirašę ir susakę, o kai sakot žiūrėkit kad užsirašytų - linkęs užmiršti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 08 13, 08:49)
o darbų vadovą turite,nes dažniausia jie gerą akį turi,mato kas gerai ar blogai vien pasižiūrėję į brėžinius.
Nu dar rudenį manau pasimatysi,bet porai valandų gal išleistų? ax.gif
Nu nieko...

turim žmogutį kuris statybose super gaudosi, pats pastatęs 4 ar 5 objektus
ir dar draugą statybininką, kuris konstrukcijų neskaičiuoja, bet patirtį statant turi, tai jų pagalba ir nagrinėsim

O dėl meeto kitą kart būtinai, tada gal jau ir pažengusi labiau būsiu, nes kol kas tai užstrigę kapitaliai esam, na žinojau lėtai bus su žeme, bet kad taip doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2010 08 13, 08:58)
Tai kad statybos lėtos nieko nereiškia svarbu pats projektas greitai būtų padarytas. Geriausia kad viską iš karto būtumėte apgalvoję, susirašę ir susakę, o kai sakot žiūrėkit kad užsirašytų - linkęs užmiršti biggrin.gif

ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Silent night @ 2010 08 13, 08:58)
turim žmogutį kuris statybose super gaudosi, pats pastatęs 4 ar 5 objektus
ir dar draugą statybininką, kuris konstrukcijų neskaičiuoja, bet patirtį statant turi, tai jų pagalba ir nagrinėsim

O dėl meeto kitą kart būtinai, tada gal jau ir pažengusi labiau būsiu, nes kol kas tai užstrigę kapitaliai esam, na žinojau lėtai bus su žeme, bet kad taip doh.gif

nu va komanda gera,nėra dėl ko pergyventi smile.gif .O pas mus irgi lėtos statybos buvo.
Čia mano telefonas,jeigu kas prie albumo neprisijungs ir norės atkeliauti
865597243
o per google earth labai aiškiai matosi kaip važiuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 08 13, 08:01)
nu va komanda gera,nėra dėl ko pergyventi  smile.gif .O pas mus irgi lėtos statybos buvo.
Čia mano telefonas,jeigu kas prie albumo neprisijungs ir norės atkeliauti
865597243
o per google earth labai aiškiai matosi kaip važiuoti  smile.gif

tai kaip matau galima ir anksciau atvykti turesiu omeny biggrin.gif matau cia musu nemazai bus, tai gal paimsiu torciuka ne is mazuju toki rimtesni, tikiuosi megstat saldumynus.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 13 rugpjūčio 2010 - 08:04
Vaikų nėra tai man dpriverstinė dieta biggrin.gif Gersiu alų ir keptą duoną biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bet žinoma ragausiu ir tortuko biggrin.gif Gal didelio nereikia, geriau mažiau ir skaniau nei daug ir lieka. Geriau kiekviena dar po ne daug ką prigriebia kokį vaisių iš sodo ar dešros galiuką ar duonos kampą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruolė: 13 rugpjūčio 2010 - 08:27
QUOTE(Giedruolė @ 2010 08 13, 08:27)
Vaikų nėra tai man dpriverstinė dieta biggrin.gif Gersiu alų ir keptą duoną biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bet žinoma ragausiu ir tortuko biggrin.gif Gal didelio nereikia, geriau mažiau ir skaniau nei daug ir lieka. Geriau kiekviena dar po ne daug ką prigriebia kokį vaisių iš sodo ar dešros galiuką ar duonos kampą...

ten kur pirksiu tai tai visi laabai skanus biggrin.gif
Atsakyti
Giedruole sutinku, kad jis toks pasiblaškęs menininkas su daug ryšių, bet, jei jis būtų toks labai blogas tai nebūtų pusę kauno jo projektuotais namais apstatyta, žodžiu baigiam tą temą, reikia kiekvienam savo kailiu patirti, kiek žmonių tiek patirčių, tiek ir nuomonių smile.gif

kristinka man šiaip įdomu gal skaičiavę esate kiek ta monolitinė perdanga gautis tūrėtųj ums pigiau nei surenkama gelžbetonine?
Papildyta:
jėzus marija tik dabar pažiūrėjau kur Greisi namas randasi, koma nerasiu gyveniu doh.gif mergos gal varom kortežas? blush2.gif
Atsakyti
Butu labai smagu sudalyvauti Jusu pasisedejime ir pabendrauti. Taciau siandien po darbu keliaujame i vaikiska gimtadieni. Lauksiu Jusu ispudziu ir nuotrauku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 08 12, 10:42)
mes vizualizacijų krūvą, turim ir su plytom, namas susiraskit kartotiniuose projektuose Erikos,  tai šiuo metu ir planuojam taip kaip šioje vizulkėje su plytom, sendintos plytos, čerpinis stogas, čerpė tamsiai ruda jau važiuoja smile.gif

manau bus grazu 4u.gif
QUOTE(Naughty Lady @ 2010 08 12, 13:00)
mes irgi tikrinom projektavimo metu. Po to išlindo klaidos, kurių mes patys doh.gif  lotuliukas.gif nepatikrinom projektavimo metu doh.gif Aukščių, altitudžių ir pjūvis yra ir pas mus, klausimas tik kiek jų pakanka aiškiam statybų procesui. mirksiukas.gif Bet tikrai džiaugiuosi, jei iš esmės pasikeitė jo darbo stilius ir metodika per metus thumbup.gif  thumbup.gif  bigsmile.gif

tai buna daugumoje pirktiniu projektu, jie juk parduoda standarta, tad kiekvienas uzsakovas turi ir pats tikrintis.
Musu draugai state pagal projekta, buvo numatytas pamato aukstis, o kad namas zemiausioje kvartalo vietoje niekam neidomu juk, architektas parduoda gamini, bet ne visada teikiasi ziuret ar viskas vyksta pagal plana. Tad po lietaus draugu sklype lietaus vanduo uzsistovi, sekantis etapas buvo terasa, na ji visiskai neatitiko sklypo vietos, yra labai daug niuansu ir reikia visur ir visada gilintis. Nezinau kieno darytas projektas pas juos, bet jungtines pajegos ar jungtiniai namai,na kazkas tokio,
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 08 13, 08:41)
Giedruole sutinku, kad jis toks pasiblaškęs menininkas su daug ryšių, bet, jei jis būtų toks labai blogas tai nebūtų pusę kauno jo projektuotais namais apstatyta, žodžiu baigiam tą temą, reikia kiekvienam savo kailiu patirti, kiek žmonių tiek patirčių, tiek ir nuomonių smile.gif

kristinka man šiaip įdomu gal skaičiavę esate kiek ta monolitinė perdanga gautis tūrėtųj ums pigiau nei surenkama gelžbetonine?
Papildyta:
jėzus marija tik dabar pažiūrėjau kur Greisi namas randasi, koma nerasiu gyveniu  doh.gif mergos gal varom kortežas?  blush2.gif

pas mus yra 122 kvadratai perdangos, kazkuri mergina sake kad apie 75lt sutenkama, tai gaunasi 9150lt

o monolitas mums kainavo apie 7000lt - bet kadangi baigesi nesekme tai dabar is vis nebezinau kiek kainuos, nes ant garazo turesim monolita, o visur kitur teks daryti medine perdanga... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 08 13, 10:19)
pas mus yra 122 kvadratai perdangos, kazkuri mergina sake kad apie 75lt sutenkama, tai gaunasi 9150lt

o monolitas mums kainavo apie 7000lt - bet kadangi baigesi nesekme tai dabar is vis nebezinau kiek kainuos, nes ant garazo turesim monolita, o visur kitur teks daryti medine perdanga...  doh.gif

As taip sakiau. Visiskai teisingai paskaiciavai, pas mus plotas ~126 kv.m. tai pacios plokstes kainavo virs 8 tukst, dar papildomai kainavo atvezimas + kranas+montavimas.

Tikekimes, kad viska susitvarkysite. Aisku, nesekmes ir papildomos islaidos labai nemalonu.

Musu variante sie beveik 9.5 tukst. irgi yra nenumatytos islaidos, nes paprastai ten kur ja dejome, visi kiti isvengia, o mums teko - del prasto grunto....Bet yra kaip yra...
Atsakyti