Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau... (11 tema)

QUOTE(Cosette @ 2010 08 17, 23:09)
Sveikos,

smagus meetas, aš irgi norėčiau dalyvaut pakartojime  4u.gif o jeigu kitą penktadienį? rugpjūčio 27d? (atsiprašau, kad taip nekukliai, bet lengviausia pasiūlyt datą, tada greičiau vyksta apsisprendimas  lotuliukas.gif )

Noriu paklaust kokiom dangom dengiat stogus?  g.gif mes konsultuojamės su tokiu architektu, tai jis mum tiek visokių novatoriškų idėjų prisiūlo, kad cypt norisi  biggrin.gif  dabar galvą laužau... bet jis taip pat primygtinai pataria dėt tik tikras čerpes...  g.gif

aš tą savaitgalį išvažiuot žadu, tai sofkutės nuplauks doh.gif
stogas - šiferis. Man asmeniškai čerpės nelabai, nors ir sako visam gyvenimui, bet nemačiau nei vieno stogo, kuris tiek atlaikytų lotuliukas.gif o ir kiek padužusių čerpių būna, arba jos pažaliuoja nuo samanų, dabar vieną sotgą matėm, kur čerpės kai kurias numėtė didžioji vėtra. Ai, aišku dar ir kaina mum buvo vienas iš rodiklių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 08 17, 23:17)
aš tą savaitgalį išvažiuot žadu, tai sofkutės nuplauks  doh.gif
stogas - šiferis. Man asmeniškai čerpės nelabai, nors ir sako visam gyvenimui, bet nemačiau nei vieno stogo, kuris tiek atlaikytų  lotuliukas.gif o ir kiek padužusių čerpių būna, arba jos pažaliuoja nuo samanų, dabar vieną sotgą matėm, kur čerpės kai kurias numėtė didžioji vėtra. Ai, aišku dar ir kaina mum buvo vienas iš rodiklių  biggrin.gif

tada kitą kurią dieną mirksiukas.gif

mums irgi kaina didelis rodiklis... bet mes daugiau prie skardos linkstam g.gif
Atsakyti

Sako, kai moterys i statybas vaziuoja, tai vinys linksta, va tas vinis jau ir sulinko 4u.gif
[/quote]

Nu nafik, vinys linksta, kas cia per diskriminacija mad.gif Tik neimk i galva. Gudrociai matai smartass.gif Man kazkada kai murijo juoda mura bande kazka vapaliot, tai kaip uzlanksciau, tai paskui roziu gavau dovanu tongue.gif . Tik primeta protingus, o istikruju, tai klausimas. Pastatau i vieta gudrocius ir dar palazdavoju smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 08 17, 23:20)
tada kitą kurią dieną  mirksiukas.gif

mums irgi kaina didelis rodiklis... bet mes daugiau prie skardos linkstam  g.gif

kai domėjomės kaina, kažkodėl nustebome, kad žmonės deda skardinius stogus dėl pigumo - mum buvo brangiau doh.gif aišku ir šiferį pirkom lenkišką, ne Eternito ax.gif Kol kas viskas čiki, su laiku galimas dalykas ir nusilups dažai, bet ir su Eternitu tas pats gali nutikt smile.gif o ir šiaip jau nusiteikę dažymo darbams, namas medine apdaila, bet dar tokia, kad teks juvelyriškai man darbuotis doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 08 17, 23:09)
Noriu paklaust kokiom dangom dengiat stogus?  g.gif mes konsultuojamės su tokiu architektu, tai jis mum tiek visokių novatoriškų idėjų prisiūlo, kad cypt norisi  biggrin.gif  dabar galvą laužau... bet jis taip pat primygtinai pataria dėt tik tikras čerpes...  g.gif

aš tik už čerpę, ir dedam čerpę dėl to, kad tai ekologiškas produktas, pas mus keramzitinė čerpė eis, dėlto, kad stogas neįkaista taip kaip skarda, todėl ir namo antras aukštas nevirs nuo stogo, dėl to, kad baisiai gražu smile.gif

QUOTE(Cosette @ 2010 08 17, 23:20)

mums irgi kaina didelis rodiklis... bet mes daugiau prie skardos linkstam  g.gif

aš jau rašiau, pasikartosiu, mes skaičiavomės savo stogui ruukki pural skardą ir lygiagrečiai čerpę, nes įsivaizdavom, kad skarda bus stebuklingai pigiai, ir nifiga, gavom sąmatas skardos ir čerpės, tai kaina mūsų labai didelei nuostabai buvo ta pati, bendroje sumoje,tai net neliko abejonių ką dėsim...čerpė mums brangiau kainuos 3t dėl to, kad jos sudėjimas ant stogo brangesnis, bet bent jau man tai ne ta suma, dėl kurios rinkčiausi skardą. važiuok į progressus group ten kur mes perkam, kur domogintare nusiunčiau, vokiškos čerpės, už normalią kainą, ten kai paskaičiuos, tai pamirši visas skardas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 08 17, 23:17)
aš tą savaitgalį išvažiuot žadu, tai sofkutės nuplauks  doh.gif
stogas - šiferis. Man asmeniškai čerpės nelabai, nors ir sako visam gyvenimui, bet nemačiau nei vieno stogo, kuris tiek atlaikytų  lotuliukas.gif o ir kiek padužusių čerpių būna, arba jos pažaliuoja nuo samanų, dabar vieną sotgą matėm, kur čerpės kai kurias numėtė didžioji vėtra. Ai, aišku dar ir kaina mum buvo vienas iš rodiklių  biggrin.gif

Cerpes tikrai ilgai atlaiko, tik Lietuvoj cia tu stogu nera daug, va Buvom bulgarijoj, ten vienas kitas stogas su skarda dengtas, o siaip visur cerpes, ir yra senu pastatu, cerpes kuo puikiausiai atrodo. Del vejo ir cerpiiu - buvo blogai pritvirtintos, reikia tvirtinti pagal nuolydi, pvz apie 30 laipsniu sotgui reikia tvirtinti kas trecia cerpe, apie 25 ir maziau - kas ketvirta. Netoli prie musu irgi vienam namui apgadino vejas stoga, vienas krastas cerpiu apardytas. Visi stogai pazaliuoja nuo samanu jei nepriziurimi, stoga siaip priziureti reikia, pravalyti latakus, nuplauti stoga, jei samanoja nuplauti su spec skysciu. Be to suduzusia cerpe pakeisi per 10 min ir naujos cerpes spalva nesiskirs nuo tos kuri jau 10 metu gulejo ant stogo, cerpe nera dazyta, jos virsutine spalva tai molio milteliai kurie yra uzkepti, brauk su raktu, ar kuo kitu jokios zymes neliks, kiek kartu lipau ant stogo su nesvariais batais jokiu zymiu. As irgi norejau deti skarda, po to norejau deti betonines cerpes, bet uzsidejau molines cerpes, kadangi kaina visai gera gavosi lyginant su betoninem, yra tokios cerpes monier rubin V9, jos didesnes nei rubin V13, todel ju maziau reikia, ir kaina geresne
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 08 17, 21:40)
nu komentarai tikrai geruliai po fotkėm, ypač tas kur apie pisą ir irisą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as tai nezinau to anekdoto ax.gif gal kas papasakos?? blush2.gif
ai jau perskaiciau kazkas papasakojo smile.gif

Mergina05
gal gali atsiusti savo murininku kontaktus ir pasakyti kas i ta 15lt ieina? Ar langus ismeta ar kaip... ir pvz stogas su nuolydziu tai sienos plota paskaiciuoja irgi su nuolydziu ar staciakampi ima ir viskas??
Papildyta:
QUOTE(Cosette @ 2010 08 17, 22:20)

mes irgi skarda renkames.. kai rasi kur pirgiausiai gal duok zinot, nes as ju kainom pradesiu dometis ankciausiai po dvieju savaiciu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 18 rugpjūčio 2010 - 07:44
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 08 18, 08:45)
Mergina05[/b] gal gali atsiusti savo murininku kontaktus ir pasakyti kas i ta 15lt ieina? Ar langus ismeta ar kaip... ir pvz stogas su nuolydziu tai sienos plota paskaiciuoja irgi su nuolydziu ar staciakampi ima ir viskas??

kontaktus vakare pas vyrą paimsiu ir parašysiu, su angom ***** jau nebeprisimenu kaip darė, kažką ten metė, man rodo sutarėm taip, kad jei anga didesnė nei 4kv.m. tai mokėjom per pusę už 2kv.m. nes tas angas visgi ir apdirbti reikia...stogas kadangi yra du kraigai tai juos sudėjus gaunasi stačiakampis, tai už jį ir mokėjom. šiaip jau nenorėk,kad viską išmestų ir liktų tik gryna plyta, nei vienas nesutiks tau šitaip mūryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 08 18, 08:07)
kontaktus vakare pas vyrą paimsiu ir parašysiu, su angom ***** jau nebeprisimenu kaip darė, kažką ten metė, man rodo sutarėm taip, kad jei anga didesnė nei 4kv.m. tai mokėjom per pusę už 2kv.m. nes tas angas visgi ir apdirbti reikia...stogas kadangi yra du kraigai tai juos sudėjus gaunasi stačiakampis, tai už jį ir mokėjom. šiaip jau nenorėk,kad viską išmestų ir liktų tik gryna plyta, nei vienas nesutiks tau šitaip mūryti smile.gif

nu jei uz 15lt tai visai sauniai kad puse ismeta uz toki kvadrata, nes maniau gal visai neismeta.

bet cia uz ta kaina ir saramas sumontavo, bei padare tuos ziedus kur murlotus dedasi ar dar papildomai kur nors uz beginius metrus skaiciavo?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 08 18, 07:57)
važiuok į progressus group ten kur mes perkam, kur domogintare nusiunčiau, vokiškos čerpės, už normalią kainą, ten kai paskaičiuos, tai pamirši visas skardas  biggrin.gif

ačiū labai už informaciją aciuks.gif

QUOTE(LokysL @ 2010 08 18, 08:07)
As irgi norejau deti skarda, po to norejau deti betonines cerpes, bet  uzsidejau molines cerpes, kadangi kaina visai gera gavosi lyginant su betoninem, yra tokios cerpes monier rubin V9, jos didesnes nei rubin V13, todel ju maziau reikia, ir kaina geresne

čia irgi iš progress group pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 08 18, 09:38)
ačiū labai už informaciją aciuks.gif
čia irgi iš progress group pirkot?

progress group neprekiauja monier, jie prekiauja nelskamp http://www.nelskamp.de/ mūsų čerpė va tokia http://www.nelskamp....iegel-ds-5.html ji irgi kaip Lokys rašė yra didesnė nei paprasta, dviejų bangų, dviejų sukabinimų, todėl jos mažiau reikia, o tai automatiškai pigiau kainuoja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 08 18, 09:14)
nu jei uz 15lt tai visai sauniai kad puse ismeta uz toki kvadrata, nes maniau gal visai neismeta.

bet cia uz ta kaina ir saramas sumontavo, bei padare tuos ziedus kur murlotus dedasi ar dar papildomai kur nors uz beginius metrus skaiciavo??  blush2.gif

oi ***** klausi kai aš darbe, neprisimenu aš jau doh.gif turiu namie detalią sąmatą tiek pamatų, tiek mūro, tiek stogo dabar vedam, kažką mes ten už montavimus mokėjom, už perdengimo plokščių montavimą tai tikrai mokėjom, už žiedą irgi mokėjom kažkiek, bet kiek reikia pažiūrėti smile.gif labai jau gerai nori, kad už 15lt nudirbtų visus darbus, nebus taip, žmonės dirba, ir už darbą jiems reikia mokėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 08 18, 08:47)
oi ***** klausi kai aš darbe, neprisimenu aš jau  doh.gif turiu namie detalią sąmatą tiek pamatų, tiek mūro, tiek stogo dabar vedam, kažką mes ten už montavimus mokėjom, už perdengimo plokščių montavimą tai tikrai mokėjom, už žiedą irgi mokėjom kažkiek, bet kiek reikia pažiūrėti smile.gif labai jau gerai nori, kad už 15lt nudirbtų visus darbus, nebus taip, žmonės dirba, ir už darbą jiems reikia mokėti smile.gif

taigi as tik klausiu, kad nebutu paskui stebuklu... nes sako viena, o kai pradedi skaiciuoti pinigus pasirodo visai kita...

Sako jo jo viska mes uz ta kaina padarom.. o kai pradeda matuoti, tai ne cia beginiai metrai..ir t.t. tai noriu zinoti... sakiai firma tau dare, tai nepameni jos pavadinimo? Nu lauksiu info vakare.
Atsakyti