Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau... (11 tema)

QUOTE(Silent night @ 2010 08 23, 07:53)
Laukiu kritikos ir komentarų, yra iš kart kas mum nepatinka
(įėjimas į bendrą WC)

1. iš garažo nėra įėjimo į namą? man kažkaip jo labai labai trūksta ir iš viso tas kitas įėjimas tolokai nuo garažo... įsivaizduokit, kaip su prekėmis jūs žiemą eisit aplink puse namo... be to jei su sergančiu vaiku ar pačiam pareiti.. žiemą mašiną pasiimti irgi bindzensit per lauką... manau šitai tikrai nepatogu, bent jau man nepatiktų blush2.gif bent jau iš garažo į katilinę įėjimą pasidarykit, nors ir tai nėr patogu... reiktų 2 įėjimų į namą šalia/iš garažo ax.gif

2. skalbykla mažoka... negalvojat ateityje džiovyklę pirkti?.. ir šiaip šitai daryčiau katilinėje.. triukšmo visam name mažiau ir be to katilinėje pasidarysit nubėgimo trapą grindyse ir net nelaimės atveju neturėsit problemų su remontų mirksiukas.gif mes dabar turim džiovyklę, tai namą projektuojant iš karto reikalavimas buvo, kad būtų kur j` pasidėti blush2.gif

3. Jei jūs darėt atskirą sau vonią, tai kur vaikams bent dušas? unsure.gif jei gerai suprantu, ta nepilnai 2 kvadratuose jo tikrai neįrengsit schmoll.gif

4. Man asmeniškai sandėliukas mažokas atrodo... norėtųsi jį padidinti, bet tik virtuvės sąskaita gaunasi... šiaip pagalvokit, ką jame laikysit? jame gal ir dulkių siurblį numesit ir visokias maisto negendančias prekes...

5. Nematau kur bus židinys... ar jo neturėsit iš viso? rolleyes.gif

Daugiau dabar kaip ir nelabai turiu ką pakomentuoti... nebent man jūsų miegamosios dalys labai jau neatskirtos nuo bendro gyvenimo.... mes labai vertinam privatumą, tai labai svarbu, kad miegamasis ir vaikų kambariai būtų toliau nuo bendros erdvės.... bet čia mums su MB tai buvo svarbu, gal jums to nereikia mirksiukas.gif

QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 08 23, 08:32)
1. na man tai pirmiausia kyla klausimas kokiu kuru kurensite?? Jeigu malkom tai truksta malkines ir katiline tada visai ne vietoj .. malkas atsivesti bus tikrai nepatogu.. jeigu dujos tai tada manau katiline per didele..

va čia nesutikčiau... katilinė nebūna per didelė schmoll.gif pas mus 10 kvadratų ir tai galvojam, kad bus per maža hihihi.gif juk ten visokie vėdinimai ir viskas kitas, ko nereikia rodyti bus, tai kaip ir per didelė nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Silent night @ 2010 08 23, 08:41)
1. malkomis, o malkinė planuojama uz garažo sienos. Bet kuriuo atveju nežinau dar tiksliai, bet ta malkinė  doh.gif  kaip ja kur padėt, kad negadintų vaizdo ir kad būtų patogu, dar čia reik sukti galvą

2. Skalbyklės patalpa  unsure.gif gal ir taip reik pagalvot, kaip su skalbiniu nesimu.

3. tas kitas WC tai ir mum kažkaip nelabai nelabai

4. Va čia tai nežinau kaip to išvengti, nenoriu kolidorių, užkaburių, nežinau kaip padaryt. Ypač 5 kambario praėjimas man nepatinka, per viską, va kas čia mesteltų auskinių minčių būtų super.
Nes dabar gavosi taip, kad vengdama kolidorių padariau "prochodnoj dvor"

na jeigu jus nieko pries tai as siandien papiesiu jums savo varianta smile.gif imesiu i vakara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2010 08 23, 09:53)
1. iš garažo nėra įėjimo į namą? man kažkaip jo labai labai trūksta ir iš viso tas kitas įėjimas tolokai nuo garažo... įsivaizduokit, kaip su prekėmis jūs žiemą eisit aplink puse namo... be to jei su sergančiu vaiku ar pačiam pareiti.. žiemą mašiną pasiimti irgi bindzensit per lauką... manau šitai tikrai nepatogu, bent jau man nepatiktų  blush2.gif bent jau iš garažo į katilinę įėjimą pasidarykit, nors ir tai nėr patogu... reiktų 2 įėjimų į namą šalia/iš garažo  ax.gif

2. skalbykla mažoka... negalvojat ateityje džiovyklę pirkti?.. ir šiaip šitai daryčiau katilinėje.. triukšmo visam name mažiau ir be to katilinėje pasidarysit nubėgimo trapą grindyse ir net nelaimės atveju neturėsit problemų su remontų  mirksiukas.gif mes dabar turim džiovyklę, tai namą projektuojant iš karto reikalavimas buvo, kad būtų kur j` pasidėti  blush2.gif

3. Jei jūs darėt atskirą sau vonią, tai kur vaikams bent dušas?  unsure.gif jei gerai suprantu, ta nepilnai 2 kvadratuose jo tikrai neįrengsit  schmoll.gif

4. Man asmeniškai sandėliukas mažokas atrodo... norėtųsi jį padidinti, bet tik virtuvės sąskaita gaunasi... šiaip pagalvokit, ką jame laikysit? jame gal ir dulkių siurblį numesit ir visokias maisto negendančias prekes...

5. Nematau kur bus židinys... ar jo neturėsit iš viso?  rolleyes.gif

Daugiau dabar kaip ir nelabai turiu ką pakomentuoti... nebent man jūsų miegamosios dalys labai jau neatskirtos nuo bendro gyvenimo.... mes labai vertinam privatumą, tai labai svarbu, kad miegamasis ir vaikų kambariai būtų toliau nuo bendros erdvės.... bet čia mums su MB tai buvo svarbu, gal jums to nereikia  mirksiukas.gif
va čia nesutikčiau... katilinė nebūna per didelė  schmoll.gif pas mus 10 kvadratų ir tai galvojam, kad bus per maža  hihihi.gif juk ten visokie vėdinimai ir viskas kitas, ko nereikia rodyti bus, tai kaip ir per didelė nebus  mirksiukas.gif

1. nebus jokio praėjimo, pakoreguosim ir sieną, tarp namo ir garažo bus šilta, garažas gausis kaip priblokuotas nešildomas priestatas 4u.gif

2. Na džiovyklą galimės uždėti ant skalbyklės mirksiukas.gif jei bus toks atskiras pirkinys. O iš tikro aš turiu super skalbyklę su džiovykle kartu ir ko gero jei ji dar bus gyva tai keliaus į namą mirksiukas.gif nes nerealiai sklabia džiovina (na aišku ir kainavo doh.gif )

3. Šitą didinsim drinks_cheers.gif

4. Va šiuo klausimu reiks pagalvot, pabandyt kambaryje atsiskirti tokią erdvę ir bandyt įsivaizduot

5. Nebus

Dėl atskiro miegamųjų, na žinokit nelabai mano fantazijai pavyko, aš mielai juos kažkaip kitaip, bet sunku padaryt ką mažam namuke 4u.gif jei kam gims kokių idėjų būčiau nerealiai dėkinga wub.gif

Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 08 23, 10:05)
na jeigu jus nieko pries tai as siandien papiesiu jums savo varianta smile.gif imesiu i vakara smile.gif

labai lauksiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Silent night @ 2010 08 23, 08:53)
Nebeduoda keisti senos žinutės
planas
pasw supermama

Nelabai gerai matosi, nes paprastai įkelt neleido, tai padariau print screen 4u.gif

Laukiu kritikos ir komentarų, yra iš kart kas mum nepatinka
(įėjimas į bendrą WC)

1. garažo priekinę sieną kur garažo vartai, padaryčiau lygia su namo sieną, be jokių kampų.
2. katilinę iškelčiau į garažo galą, sienoje pasidaryčiau duris išėjimui į lauką, malkų atsinešimui, nes eiti aplink namą su glėbiais malkų patikėkit šudas, vaikštom dabar, per namo vidų nes nėra išėjimo iš katilinės į lauką, po malkų prisinešimo reikia grindis plauti doh.gif
3. šalia katilinės pasidaryčiau, sandėliuką kelių kvadratų ar maistui laikyti ar grėbliams, kastuvams, žodžiu kažkam, tokios patalpos labai trūksta name.
4. pastūmus garažą į priekį, pasidaryčiau įėjimą į tambūrą iš garažo, o vietoj katilinės pasidaryčiau rūbynę, su pvz stumdomom durim, paltam, striukėm, batam, kaip žinia kuo didesnė šeima tuo daugiau viso to gėrio būna smile.gif
5. pirmo aukšto wc perkelčiau duris, kad į jį nereiktų eiti per tambūra.
6.virtuvėj tą sandėliuką naikinčiau, nes dabar virtuvė suspausta, stalas įgrūsta, papiešta bele, imkit projekta masteliu 1:1 ir pasimatuokit, stalas jums ten netilps, jei stalą pastumt, uždengs vitriną g.gif žodžiu virtuvės-valgomojo-svetainės zoną dar labai gerai pamąstyčiau, nes kolkas ten mano akim žiūrint negerai g.gif
7. vaikai eis į vonią per jūsų miegamąjį??? o į wc per tambūra??? taisykit šitas vietas būtinai, nes kol maži vaikai tai nieko tokio, o kai jau pradės eiti pas mergas ir bernus, ir gryžinėti paryčiais biggrin.gif o jei sieną pastumsit padarysit, kad tilptų dušo kabina, irgi ne kas gausis, nes vaikais turės vaikščioti per svetainę į wc ir į vonią su pyžamom ar triusikais, o pas jūs balius g.gif na nzn bet aš už zonų atskirimą, turi būti privati erdvė tik šeimos, ir bendra erdvė visiems, nes tai ateityje gali sukelti krūvas nepatogumų.
8. jūsų miegamojo lova ir drabužinė, siūlyčiau viską išsimatuoti, nes lovos galvūgalis gausis tiesiai po langu, manau nelabai gerai šitaip, lovą pasukus, gausis prie pat durų galvos irgi negerai, reikia drabužinę naikint ir vietoj jos statyti lovą, kad ji būtų normalioj vietoj, bet tada klausimas kur dėti drabužinę? g.gif

žodžiu klaustukų yra, projektuoja Tauras, tai baldus jis pamėto belekaip iš tikrųjų mol tilps, todėl žiūrėkit iš karto, nes Tauras yra architektas, bet dizaineris visai prastas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Stai toks pirminis variantas su pakeitimais kurie mano nuomone svarbiausi..

bet siaip vis tiek dar nera idealu reiketu keisti smile.gif
user posted image

perskaicius mergina05 pastabas supratau kad panasiai galvojam!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 23 rugpjūčio 2010 - 10:16
QUOTE(Silent night @ 2010 08 23, 09:08)
2. Na džiovyklą galimės uždėti ant skalbyklės mirksiukas.gif jei bus toks atskiras pirkinys. O iš tikro aš turiu super skalbyklę su džiovykle kartu ir ko gero jei ji dar bus gyva tai keliaus į namą mirksiukas.gif nes nerealiai sklabia džiovina (na aišku ir kainavo doh.gif )

va o šito nerekomenduočiau schmoll.gif mes dėl vietos stokos dabar bute taip laikau, tai oj oj oj doh.gif skalbimo mašinai nieko gero nuo to.. be to jei kas su skabimo mašina negerai, tai kiek kilnojimo gaunasi doh.gif mūsų skalbimo mašina jau 11 metus tarnauja, tia truputi kaprizus pradėjo rodyti, tai džiovyklės kilnojimas jau kaip sportas gaunasi hihihi.gif

o dėl atskyrimo, tai gerai pažiūrėjus rastumėt kur mirksiukas.gif aišku didėtų namo bendras plotas, bet manau tikrai verta dabar truputi daugiau investuoti, po to džiaugsitės thumbup.gif mes irgi mažinom iki negalėjimo plotą, bet vis tiek šitoje jau pagalvojom, kad netaupysim... mes garažą vienai mašinai pasidėm, kitai pastogę prie įėjimo.... va ir sutaupymas gavosi.. ir visai nesigailim, aišku kol negyvenam, pagyvensim, tada pasakysiu ar nesigailim mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 08 23, 10:15)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif va jau geriau šitaip, bet vis tiek privati erdvė dar bendra...
gal architektė būsi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuks: 23 rugpjūčio 2010 - 10:21
QUOTE(Burbuliuks @ 2010 08 23, 10:20)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif va jau geriau šitaip, bet vis tiek privati erdvė dar bendra...
gal architektė būsi?  mirksiukas.gif

kokia as architekte, net atestato neturiu... bet einu ta kryptimi, mano tikslas projekto vadovo kvalifikacija, bet iki jo dar maziausiai 2.5 metu...

bet dirbu as toki darba.. smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 08 23, 11:15)

bet siaip vis tiek dar nera idealu reiketu keisti smile.gif
user posted image

perskaicius mergina05 pastabas supratau kad panasiai galvojam!!  drinks_cheers.gif

žinai ką dar pakeisčiau, tavo brežinyje, tą sandėliuką prie virtuvės panaikinčiaus, ir vietoj sandėliuko u raidės formos virtuvę padaryčiau, va tada kažkur virtuvės ir svetainės sandūroj tilptų valgomojo stalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 08 23, 11:32)
kokia as architekte, net atestato neturiu... bet einu ta kryptimi, mano tikslas projekto vadovo kvalifikacija, bet iki jo dar maziausiai 2.5 metu...

bet dirbu as toki darba.. smile.gif  mirksiukas.gif

Is pasieksi savo tikslo, nes matosi, kad myli si darba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 08 23, 11:32)

hm... o pvz 3d darai? jei paprasyčiau kokią virtuvę pamodeliuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 08 23, 10:32)

thumbup.gif tikrai matosi, kad gerai dirbti ir stengiesi mirksiukas.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2010 08 23, 10:46)
Is pasieksi savo tikslo, nes matosi, kad myli si darba  4u.gif

manau kad pasieksiu smile.gif tik nezinau kiek ilgai noresiu ji dirpti, nes siaip tai uzknisantis darbas...

labiau noreciau buti tokia nepriklausoma darbuotoja ir paisyti gyvenamuosius bendraut su zmonem... siaip dar linksta mano sirdis prie kaimo turizmo verslo.. tai nezinau kas is manes gausis biggrin.gif

durniausia kad musu imone pramoninius objektus daro, tai tie gyvenamieji toks mano hobis gaunasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2010 08 23, 10:40)
žinai ką dar pakeisčiau, tavo brežinyje, tą sandėliuką prie virtuvės panaikinčiaus, ir vietoj sandėliuko u raidės formos virtuvę padaryčiau, va tada kažkur virtuvės ir svetainės sandūroj tilptų valgomojo stalas  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir tada gautusi labai patogi taisiklinga virtuve .. buities prietaisai sudarytu trikampi.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2010 08 23, 10:48)
hm... o pvz 3d darai? jei paprasyčiau kokią virtuvę pamodeliuot  rolleyes.gif

darai 3D tik detalus vidaus dizainas sudetingas su ta programa kuria turiu.. Virtuvems yra sauni kitchen draw programele.. ten galima visko pridaryti, o su ta kuria turiu tai barindinius baldus, stala kedes, stalvirsis, kriaukle virykle dartraukis ir saldytuvas.. daugiau i detales lysti neiseina arba tai reikalauja labai daug darbo... ax.gif
Atsakyti