QUOTE(Silent night @ 2010 08 23, 07:53)
1. iš garažo nėra įėjimo į namą? man kažkaip jo labai labai trūksta ir iš viso tas kitas įėjimas tolokai nuo garažo... įsivaizduokit, kaip su prekėmis jūs žiemą eisit aplink puse namo... be to jei su sergančiu vaiku ar pačiam pareiti.. žiemą mašiną pasiimti irgi bindzensit per lauką... manau šitai tikrai nepatogu, bent jau man nepatiktų

2. skalbykla mažoka... negalvojat ateityje džiovyklę pirkti?.. ir šiaip šitai daryčiau katilinėje.. triukšmo visam name mažiau ir be to katilinėje pasidarysit nubėgimo trapą grindyse ir net nelaimės atveju neturėsit problemų su remontų

3. Jei jūs darėt atskirą sau vonią, tai kur vaikams bent dušas?

4. Man asmeniškai sandėliukas mažokas atrodo... norėtųsi jį padidinti, bet tik virtuvės sąskaita gaunasi... šiaip pagalvokit, ką jame laikysit? jame gal ir dulkių siurblį numesit ir visokias maisto negendančias prekes...
5. Nematau kur bus židinys... ar jo neturėsit iš viso?

Daugiau dabar kaip ir nelabai turiu ką pakomentuoti... nebent man jūsų miegamosios dalys labai jau neatskirtos nuo bendro gyvenimo.... mes labai vertinam privatumą, tai labai svarbu, kad miegamasis ir vaikų kambariai būtų toliau nuo bendros erdvės.... bet čia mums su MB tai buvo svarbu, gal jums to nereikia

QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 08 23, 08:32)
1. na man tai pirmiausia kyla klausimas kokiu kuru kurensite?? Jeigu malkom tai truksta malkines ir katiline tada visai ne vietoj .. malkas atsivesti bus tikrai nepatogu.. jeigu dujos tai tada manau katiline per didele..
va čia nesutikčiau... katilinė nebūna per didelė