Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau... (11 tema)

Domogintare, su print sqreen'u pabandyk, tikrai turėtų pavykti mirksiukas.gif dabar net labai smalsu pasidarė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2010 08 10, 11:30)
Nu vis vien neisikelia, as ir visaip jau bandziau, o toletu, tai taip,  ir vaikams ir sveciam ir sau, bet dar cia ir pragalvosiu, gal is to  miegamo wc iseis drabuzine vie  biggrin.gif

Tikiuosi nesupyksi as idejau uz tave blush2.gif

O pas jus koks katilas bus?? kazkaip malkines pasigedau... ax.gif

ir jei skalbinius nesi i lauka dziovinti tai biski pasivaiskcioti teks biggrin.gif

ir aisku virtuves vientisa linije nera ptogiausias dalykas, bet viska galima istvert jei mazai buni joje.
siaip smagiausiai kai virykle, saldytuvas ir kriaukle sudaro trikampi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 10 rugpjūčio 2010 - 11:58
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 08 10, 12:51)
Tikiuosi nesupyksi as idejau uz tave  blush2.gif

ne nepysktu, nesuprantu, galvele matyt perkaito bash.gif
Atsakyti
domogintare, koridorių išvengėt turbūt dėl to kad svetainė per vidurį...o jei pvz darai vieną patekimą į ją, tai ilgo koridoriaus neišvengsi...(man taip atrodo dabar)
Atsakyti
Mergaites, man duomenu prisijungimo negalit duot, noreciau pasiziureti i jusu svajoniu namukus g.gif ar cia yra salygos kokios tais, kad pasitiketumet g.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvikas @ 2010 08 10, 13:17)
domogintare, koridorių išvengėt turbūt dėl to kad svetainė per vidurį...o jei pvz darai vieną patekimą į ją, tai ilgo koridoriaus neišvengsi...(man taip atrodo dabar)

Na jinai pas mus bus gyvenamasis kambarys, miegamieji bus svaresni, nes pasisedejimai seimos vyks ten, o paskui visi po savo kambarius, nes i vaiku zona, planuojame dar tokias ir duris padaryti 4u.gif ,gal but, bet dideli koridoriai ir neisnaudota erdve, man asmeniskai nepatinka, bet cia gi viskas pagal kiekvieno asmenius poreikius mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 08 10, 12:51)
Tikiuosi nesupyksi as idejau uz tave  blush2.gif

O pas jus koks katilas bus?? kazkaip malkines pasigedau...  ax.gif

ir jei skalbinius nesi i lauka dziovinti tai biski pasivaiskcioti teks biggrin.gif

ir aisku virtuves vientisa linije nera ptogiausias dalykas, bet viska galima istvert jei mazai buni joje.
siaip smagiausiai kai virykle, saldytuvas ir kriaukle sudaro trikampi smile.gif

Na virtuve pas mus bus su uzdaromo durim, nebus vientisa, ten ir yra siena pamurinta nuo sveitanes, cia mano buvo ir toks poreikis, o kurensim dujom, bet dar sklype suplanuota ir pirtis su ukine patalpa, tai va ten ir laikysim malkytis, jeigu kada neisimokesim, o malkas galesim kazkiek katilineje laikyti, nes ji nera labai maza
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 08 10, 12:29)

Aciu uz pasisakyma mirksiukas.gif thumbup.gif

Butume milijonieriai, tai ir pili statytume biggrin.gif O dabar, noriu vieno auksto! gyvenau pas tevus, zinau, kas yra didelis namas mirksiukas.gif dabar dviese sedi vienam kambaryje ir sildosi smile.gif antras aukstas, kaip vaiduoklis, salta, nes atsijunge sildyma, juk bereikalo nekurens, tai va...

O mano vaikai, taip pat, kels sparnus is namu mirksiukas.gif
Mums su MB, pilnai uzteks vietos rolleyes.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2010 08 10, 13:26)
Na jinai pas mus bus gyvenamasis kambarys, miegamieji bus svaresni, nes pasisedejimai seimos vyks ten, o paskui visi po savo kambarius, nes i vaiku zona, planuojame dar tokias ir duris padaryti    4u.gif ,gal but, bet dideli koridoriai ir neisnaudota erdve, man asmeniskai nepatinka, bet cia gi viskas pagal kiekvieno asmenius poreikius  mirksiukas.gif
Papildyta:

Na virtuve pas mus bus su uzdaromo durim, nebus vientisa, ten ir yra siena pamurinta nuo sveitanes, cia mano buvo ir toks poreikis, o kurensim dujom, bet dar sklype suplanuota ir pirtis su ukine patalpa, tai va ten ir laikysim malkytis, jeigu kada neisimokesim, o malkas galesim kazkiek katilineje laikyti, nes ji nera labai maza

o del skalbyklos, isnesiu vasara i lauka, o ziema vonioje teks pasidziauti, nes jos poreikio man nebuvo, nes lyginti, tai as megstu vakare, su visais sedint kamabaryje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naughty Lady @ 2010 08 10, 12:45)
kaip tik šiandien susitinkam dėl šito reikalo su vienu žmogeliu, po to galėsiu pasakyti kas kaip ir už kiek mirksiukas.gif

Ok smile.gif Lauksiu ziniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2010 08 10, 12:26)

Na ir saunu jei viskas apgalvota smile.gif

as turejau omenyje virtuves baldus.. kad virtuves pagal isrikiuoti pagal viena siena... truputi bus nepatogu bet priprasi... o gal dar sugalvosi kitaip pasiplanuoti... cia kaip skaant gyveni name ir nesibaigia statybos, viena siena statai kita jau griauni ar dar koki velnia veiki biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Irmama @ 2010 08 10, 12:28)
Aciu uz pasisakyma mirksiukas.gif  thumbup.gif

Butume milijonieriai, tai ir pili statytume biggrin.gif O dabar, noriu vieno auksto! gyvenau pas tevus, zinau, kas yra didelis namas mirksiukas.gif dabar dviese sedi vienam kambaryje ir sildosi smile.gif antras aukstas, kaip vaiduoklis, salta, nes atsijunge sildyma, juk bereikalo nekurens, tai va...

O mano vaikai, taip pat, kels sparnus is namu mirksiukas.gif
Mums su MB, pilnai uzteks vietos rolleyes.gif
4u.gif

Siaip tai drisciau truputi gincytis.. dvieju aukstu kartais namas net pigiau kainuoja..
viskas priklauso kaip suplanuosi.. juk pimam aukste gali buti tik virtuve su svetaine ir garazu, o antram aukste tik virs svetaines su virtuve miegamieji... visas namas visada naudojamas lieka...

o siaip geriausia, dabar stayti dideli, o senatve kita nama, tik sau su vyru.. vaikus issiusti i uzsieni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 08 10, 13:35)
Na ir saunu jei viskas apgalvota smile.gif

as turejau omenyje virtuves baldus.. kad virtuves pagal isrikiuoti pagal viena siena... truputi bus nepatogu bet priprasi... o gal dar sugalvosi kitaip pasiplanuoti... cia kaip skaant gyveni name ir nesibaigia statybos, viena siena statai kita jau griauni ar dar koki velnia veiki biggrin.gif

Smagu, kai pasimokini is svetimu klaidu, bet ne visada taip iseina biggrin.gif , tai va dabar pati matau, kad dar ne visi mano poreikiai patenkinti, bet paklausiau architekto, paziuresi ar pasiteisins , va Jus, kai gaudotes tame, tai lengviau klaidu nepridaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2010 08 10, 13:21)
Mergaites, man duomenu prisijungimo negalit duot,  noreciau pasiziureti i jusu svajoniu namukus g.gif  ar cia yra salygos kokios tais, kad pasitiketumet g.gif

manyčiau pradėk statyti, parodyk mūsų administratorei ką statai, tada ir gausi pasitikėjimą, o dabar sorry, manau nuo kelių postų apie svajonių namus leidimo nevertėtų duoti, nes vagių nei viena į statybas nenorim. mano nuomonė tokia, nzn kaip kitų...
Atsakyti