QUOTE(keistuole @ 2010 08 18, 12:19)
vasabi - japoniški krienai
Na taip, aš ir galvojau, kas čia per ryžiai, jau su krienais

Tokių nebuvau girdėjus, o skelbiuosi ryžių maniake

Galvojau, į kursus man eit ar ką
Papildyta:
QUOTE(ELlJA @ 2010 08 18, 12:16)
Jeegar,
jop tararai , atleisk mergyt, ir iš kur aš tuos vasabi ištraukiau

kokia tūndra

pamiršau aš kaip vadinasi tie ilgagrūdžiai plonyčiai ryžiai ir nežinau, kodėl pavadinau vasabi

Namie pavadinimą pažiūrėsiu, atleisk.
Kepinu kol pabala, tik neperkepink, jei pradės rusti - atsiras toks savotiškas popkornų skonis, tad nereikėtų persistengti.
o vandenuko įpilu gausiai turi apsemti per kokius 2 cm, tada pavirus apie 5-7 min išjungiu ugnį, įpilu dar tiek pat vandens ir laukiu, kol išbrinks, vis pamaišydama, kad nebūtų šlapi.
Papildyta:
Jeegar, ryžiai vadinasi "Basmati"
Supratau, ačiū
Su basmati viskas aišku. Man jie patys pačiausi ryžiai

rytoj gaminsiu keptus ryžius, su kuom nors