Oi,kokia graži lovatiesė...ale iš kur tiek kantrybės ? Aš irgi svaigstu nusimegzt,bet pasvaigstu...ir...nustoju...

QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 08 17, 18:43)
nu nu...gi pati irgi nendrelė esi

wow, lovatiese

Superinė lovatiesė

QUOTE(leitutė @ 2010 08 17, 08:53)
Ačiukas

Suknelės originalas - čia, tik mana iš gerokai plonesnių siūlų. Žinau, kad tikrai yra šita suknelė ir rusiškoj Verenoj.
ANDREV, lovatiesė tai kažkas tokio

Capricorn, dailu ir labai gražu ant įdegusio kūno..

Pasirodysiu ir cia

QUOTE(remda @ 2010 08 17, 22:45)
negaliu pati atsidziaugt savo kuriniu 

Tikrai, kad yra kuom džiaugtis! Labai gražu..

QUOTE(ADREV @ 2010 08 17, 17:04)
siaip uzsiimu dekupazu, bet laisvu laiku truputi paimu ir mezgini i rankas.Sia lovatiese mezgiau beveik metus, net geda rasyti, bet ji man miela.Ir siaip pamezgineju

Oi kaip gražu... ir spalvytės, ir kiek darbelio...

Ligvita, labai graži suknelė, o priderinti aksesuarai padarė ją dar originalesnę

QUOTE(eya @ 2010 08 17, 22:35)
Ačiū

QUOTE(Ligvita @ 2010 08 17, 23:19)
Daili suknutė

QUOTE(remda @ 2010 08 17, 23:45)
Kad labai gražu ir yra

Labai graži Lovatiesė
ligvita super kūrinukas, tai gražiausias variantas kiek mačius (iki šiol Lelu variantas buvo gražiausias)
nu ir šiokia tokia pastabėlė nuskambėjus kartą ir kitoj temoj bet man labai patiko: skirkit NĖRIMĄ nuo MEZGIMO (tai tas pats kaip juoda duona ir balta, nors ir duona bet skiriasi)

ligvita super kūrinukas, tai gražiausias variantas kiek mačius (iki šiol Lelu variantas buvo gražiausias)

nu ir šiokia tokia pastabėlė nuskambėjus kartą ir kitoj temoj bet man labai patiko: skirkit NĖRIMĄ nuo MEZGIMO (tai tas pats kaip juoda duona ir balta, nors ir duona bet skiriasi)