QUOTE(tigrizoidas @ 2010 09 06, 13:55)
Visų pirma, tai jis būtų išvis parodoj nesudalyvavęs, nes hendlerė ramiausiai savo vestuką tvarkė tuo metu kai jau kvietė į ringą (viskas ir taip vėlavo apie 40 min), bet Intrigos šeimininkas žinojo kur ji, tai nubėgo pakviest.. (Beje, kai pakvietė ją, ji sako - o ką, jau ringas??

)
Atėjo į ringą, o jis vietoj ėjimo užsiiminėjo pavadžio kandžiojimu, striksėjo, kai ėjo pro konkurentą, iššiepė dantis (vaizdą užstojo hendlerės koja, tai manau teisėja šito nematė, nes dar leido ant stalo užkelt), kai užkėlė ant stalo, nieko jis nerodė, muistėsi ir jam buvo pasakyta "ačiū". Nežinau kaip čia taip, bet kitaip vertint jo ir nebuvo galima. Nors šeštadienį jis ramesnis buvo, praėjo ringą, bet vistiek liko 3-ias.
Iš dalies manau čia hendlerės problema, nes ji juo visai nesirūpino, laikė įkišus į boksą ir apskritai pramiegojo ringą.. Plius šiaip arši moteriškė - šeštadienį prie ringo stovėjo Marius su Upe (ji vėl laikinai pas mus gyvena), tai labai garsiai pretenzijas reiškė, ko čia ne su parsonu prie ringo ir t.t.
Tai ko ir tikėtis tokiu atveju.. Tik šuns gaila.
nu žiauriai žinau tą hendlerę Zara su ja į užsienį važiuoja, jos hendligo sugebėjimų aš nelinkus komentuoti ne man tą daryt, bet man jau fb užkliuvo jos statyto parsoniuko stoikė, bet kaip žmogus ji turi tam tikrus niuansus.
Papildyta:
QUOTE(Liucytė @ 2010 09 06, 16:21)
Tiek Lilė, tiek jos brolis Tipas užsidarė LT JCH.
didziuliai sveikinimai cempionei Lilei nuo Gamos!!!!!
sekmadieni Gama buvo Ventspilyje. gavo pirma vieta, aprasymai puikus, bet titulo neskyre

komentaras buvo - per jauna...

as iki siol galvojau, kad jei papuola pagal amziu i ta klase, tai negali buti nei per jauna, nei per sena...
kaip ieva sakė matyt teisėjai pasirodė pagal amžių nesubrendusi. Manoji yra gavus net pastabą, kad pirma vieta atiteko kitai, nes Zara kažkokia nesubrendus

čia prasideda teisėjų nesąmonės mano nuomone.
Todėl ir dabar neskubu jos rašyt į atvirą klasė, kad biški pabręstu jai.Nors šiauliuose norėčiau pasirodyt su ja kol dar du hendleriai vieną šunį vestų

I asked God for a true friend. He sent me Zara:)