QUOTE(tss @ 2010 12 01, 13:46)
chm..tyla. jus cia tiks su senbuviais kalbat ar tiesiog taip papuole, kad forume pauze?
ei, c'mon, jau turejom sitam forume viskuom nepatenkinta dalyvi, nereikia cia peiktis.
Pauze, aisku! Pati svaite netikrinau, nes uzsiemus buvau..
Tai del jusu problemu. Mano parsoniuke namie ilgai sisiojo, palute laikiau praktiskai iki metu, bet lauke dare tvarkingai nuo 4 men, o visiskai susilaikyti ismoko apie 11 men. Cia ilgai, bet del to, kad as dienom dirbu, ir ne visada per pietus isvest galedavau.
Mokymasis dayti reikalus lauke labai paprastas - uz kiekviena sisiuka ir k*** reikia girti. ir labai labai girti. duoti skaniuka, kartu dziuagtis. Kvailai atrodo is sono, bet tikrai veiksmingas dalykas

Kol ipras lauke daryti, galit namie laikyti ja narve. paprastai sunys "savo namu", t.y. narvo, nedergia. Bet ir tas narvas turi buti is tikruju jos namai, kur ji mielai ilsisi.
Del dresuros, dabar jai pats laikas dresuotis, suo tikrai imlus. Tik reikia apsisarvuoti kantrybe ir kasdien dirbti patiems, arba vesti i dresuros mokykla.
Nepamirskit, kad sita veisle dresuojama skantinimu, bet ne baudimu.
Be to, gi turit antra suni, dzeko raselo terjera, tai jau jei viena isauginot, antras neturetu buti taip sunku, gi veisles giminingos!
Papildyta:
QUOTE(Ernesta D. @ 2010 11 27, 14:56)
Sveikos!! turim namie ligoniuke- cherry naga iki pat kaulo nusilauze-taip gaila, nes mumi tik 5 men ir siaip tokia pasiutus ji pas mus, o db guli paslika..nors kai nori ir pabegiot gali, bet galimybes ta daryti maksimaliai, neturi, tei lb gaila..prireike narkozes, nes trys vetai nesutramde-naga nukirpo ar tai isrove tai turim dvi siules, ir vaiksto su batuku.. kai einam lauke- praeiviai juokauja kad suo ziemai pirstine turi

gal kam irgi buvo taip? man idomu kokia galimybe, kad ataugs normalus nagas? vetas garantuoti negalejo..ir kiek uztruks gyjimo procesas?
Sveika Ernesta,
Mano Lile net 3 nagus buvo nusilauzusi. Bet jai juos isrove be narkozes. nezinau kaip ten buvo tavo Cherry, bet narkoze tikrai labai krastutinis dalykas..
Tai galiu pasakyt, kad visi nagai ataugo ir viskas tvarkoj, tik vienas siek tiek kreivas. Gyventi tikrai netrukdo.
Prevencijai - labai stebek nagu augima, kartais jie patys taip nenusidildina, reikia dazniau pakarpyt. Man tas labai padeda ir tfu tfu tfu daugau jokiu nagu problemu nebuvo

o batukas nekrenta? Nes maniskei tas batas laikdavosi 5 zingsnius