O kokios čia gėlės?
QUOTE(liekna @ 2010 09 07, 18:27)
Mergaites, kad jau prakalbot apie spalvu derinimus, tai noreciau patarimo sulaukti
mano suknele dauguma matet. Ji baltu virsum, ir sijonukas nude spalvos. batelius esu tikrai, kad irgi priksiu nude spalvos. Plaukuose is nugaros bus baltos trys geles. Na su manimi lyg ir aisku. Bet va niekaip nenusprendem kaip aprengti jauniki
Kazkaip man atrodo, kad juodas kostiumas su baktais marskiniais nelabai atrodys suderinamai su manim
Apie marskinius nude spalvos (nebutinai prie juodu kelniu) irgi manau nera kalbos, nes jauciu baisi spalva gautusi, baisiai atrodytu
Ka patartumet?
Ir kaip manot ar tiktu man baltos su kremines spalvos rozes puokstei ?
Noriu roziu, tas tai jau faktas 

Manau tiktų puikiai, o kremines rožes galite rinktis įvarias: yra labai gražių kreminių į rausvą, taip pat švelnaus kremo į gelsvai oranžinę

Visai mazyte ir paprasta, bet grazu

Pasirodysiu ir aš savo puokštę
labai paprasta, bet visada apie tokią svajojau

QUOTE(saule0803 @ 2010 09 07, 23:19)
O man kuo paprastesne , tuo graziau

liekna, manau visai gražu būtų balti marškinukai ir kreminė rožytė atlape taviškiui. Tik dabar galvoju, kaip su kaklaryšiu/varlyte? Ką galvojat šituo klausimu?
Papildyta:
PASAKA
Papildyta:
QUOTE(liekna @ 2010 09 08, 00:48)
PASAKA

QUOTE(liekna @ 2010 09 08, 06:22)
O man kuo paprastesne , tuo graziau
As netgi ir tu blizguciu ar karoliuku nebuciau dejus 

na tie blizgučiai nlb matėsi

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 09 07, 16:49)
va man l. ši prie širdies

galvoju apie kalijas ir į dudų karoliukai, dbr nerandu foto parodyti arba iš tų gėlyčių bet nzn kaip vadinasi

arba šitą, bet kokios čia gėlės (gal kardeliai)?

Paskutinėj nuotraukoj tai amariliai, sakyčiau

Paskutine puokste is kardeliu, gi pati nuotaka apie ja rase, nepatingekit pasiskaityti

QUOTE(Rastika @ 2010 09 08, 09:59)
Kaip pati nuotaka minėjo čia yra kardeliai ir dar liepų žiedai