Mano vestuves buvo geguzes 22 diena. As svajojau pasidaryti puokstele ir bijunu

bet sis pavasaris buvo neitiketinai saltas ir jie dar nebuvo speje prazisti.. Puokstele zadejau darytis pati, tiesiog nueiti pas mociutes ir nusipirkti tokiu gelyciu (taikinyje buvo bijunai) kokios man patiks
Bet neprazydo tai neprazydo, vistiek savo plano neatsisakiau.. isziurinejau visas siame forume esancias puokstes, dar plius internete ir nusprendziau pasidaryti puokstele is geltonu rozyciu ir kreminiu freziju.. nes suknele buvo pieno baltumo, norejos kazkokio ryskesnio akcento.
Taigi vakare nuvaziavome su vyru i turgeli ir issirinkome butent tokio geltonumo roziu ir tokio kremiskumo freziju apie kokias svajojau. Geliu pardaveja padare gelyte prie kostiumo. As nenorejau uzsisakineti puokstes is salonu, nes labai bijojau, kad floristes neperlentu lazdos jas darydamos, ypac bijojau del vyro gelyte..
Grizus namo suformavau puokstele ir perrisau atlasine juostele, kokia buvo ant kvietimu ir dovaneliu sveciams.. gavos miela kukli puokstele butent tokia kokios norejau... ech.. ir grazu ir kainavo nedaug. 55 litai su vyro gelyte

i viska reikia ziureti labai paprastai

Kvieciu apziureti mano kurini ir tuo paciu pabalsuot

Mūsų su vyru šventė vyko prieš tris mėnesiukus ir ja prisimindami nusprendėme sudalyvauti vestuvinių nuotraukų konkurse. Mes labai labai norime laimeti SPA savaitgali. Kviečiame balsuoti ir jus už mūsų nuostabiausios dienos akimirką
http://www.balsuok.v...e...nd&aid=4337Papildyta:Beje turiu pririnkus kokiu 50 puoksciu paveiksleliu kolekcija

jei yra norinciu galiu atsiusti i emeila

rasykit i AZ norincios nuotraukyciu