Klaipėdiečiams žinomas magas ir bioenergetikas iš tiesų buvo nusikaltėlių gaujos narys, kuris rinko informaciją ir režisavo aferas, o burtininko salonas miesto centre virto nusikaltėlių irštva.
Įsikūrė garsiame pastate
Meilės nesėkmės, problemos darbe, nesutarimai su artimaisiais ar net įkyri mintis, stumianti į savižudybę, ne vieną klaipėdietį yra atvedusi pas bioenergetiku ir baltosios bei juodosios magijos meistru besivadinusį Aleksejų.
cia daugiau
http://klaipeda.dien...is-vyras-308853
Papildyta:
ka galiu pasakyti, daugelis maise Alekseju su Aleksandru is Vaidaugu gatves.
Nors ar yra liudininku, kad cia ne vienas ir tas pats?
Pries puse metu, masciau eiti neiti pas bureja, rinkausi rinkausi ir neisirinkau ;-)
.............
be va po sio Siandieninio Klaipedos straipsnio galiu pasakyti, jei to zmogaus nepazysti minimum 5 metus, geriau kojos nekelt pas jokius burejus.
Tarp kitko mane labai nustebino, kad Aleksejus reklamavosi juoda magia- pilno proto nors sioks toks burejas tokiu dalyku neuzsima.
Ir dar, kazkur pries 5 metus jo Klaip ne kvapo nebuvo, buvo Aleksandras is Vaidaugu g.
Taigi man labai smalsi cia tas pats ar ne tas pats?
Papildyta:
QUOTE(kraisle @ 2010 11 03, 11:35)
o as uzsirasiau pas aleksandra, laukiau jo jau nuo rugsejo men. kazkaip kuzdejo sirdis kad tik pas ji man reikia nueiti, tai nesulaukiu kada jau reiks eiti pas ji.
na va informuokit, ar pavyks susitikti