Is tiesu, net vardo nezinau tos moteriskes. Bet tikrai labai maloni, tokia labai geros sirdies atrodo Jau kai apsilankem su drauge pas ja, tai ir visos kitos uzsimane
QUOTE(Lyre @ 2011 05 25, 21:47)
Aha, kaip Pringles. Man taip buvo po pirmo burimo. Dabar nebesinori.
Is tiesu, net vardo nezinau tos moteriskes. Bet tikrai labai maloni, tokia labai geros sirdies atrodo Jau kai apsilankem su drauge pas ja, tai ir visos kitos uzsimane
Gal parašytumėte Alionos kontaktus Ta Aliona Aleksandro giminaitė,ar ne O ji lietuviškai kalba ar tik rusiškai Prieš metus buvau pas Aleksandrą,bet jam nesisekė manęs išburti Tai va galvoju gal pas Alioną nueit O ji LT gyvena ar irgi būna išvykus kaip Aleksandras
Gal parašytumėte Alionos kontaktus Ta Aliona Aleksandro giminaitė,ar ne O ji lietuviškai kalba ar tik rusiškai Prieš metus buvau pas Aleksandrą,bet jam nesisekė manęs išburti Tai va galvoju gal pas Alioną nueit O ji LT gyvena ar irgi būna išvykus kaip Aleksandras
gal kas gali išsakyti nuomonę apie Sigitą Benetienę? mano mama buvo, tai apie mano santuoką ir vyrą negražiai priklabėjo, tai sau vietos nerandu. Prognozuoja, kad tikrai išsiskirsim, kad laukia manęs antra santuoka ir kad esu nuo jo pavargusi ir t.t. mes turim vaiką, nesinori tikėti, bet labai išgąsdino. Tai kaip jums sekėsi, kas pas ją buvo? ar pildosi, ar ne? Labai labai labai laukiu istorijų...ir jeigu galima kuo greičiau, o tai vapšie be nuotaikos esu