Aš esu chanel pudryčių fanė. Sunaudojau kelis buteliukus Vitalumiere, Teint innocent, Pro lumiere. Šiuo metu naudoju Lift lumiere. Mano oda mišri, tai su Lift lumiere išlenda blizgesiukas, bet as ant viršaus dedu Guerlain meteoritus ir tada super. Ši pudra lengvos konsistencijos, suteikia veidui gaivų švytėjimą - man ji super. Iš chanel pudrų nepatiko tik Matt lumiere - ji labai sunki... O teint innocence skysta pudra gal kiek rieboka, bet labai faina yra kreminė - kompaktinė, tik jos neilgam užtenka.
Esu sužavėta ir visada turiu ELDWL pudra. Ji tikrai išlaiko blizgesį penkioloka valandų, ją naudoju jei būnu labai užimta, ilgai tenka darbe būti ir nėra kada taisytis makiažo. Ji ir lengva ir nematoma ant veido ir išlaiko blizgesį. Maskuoja labiau nei chanel.
Guerlain turėjau ir parure aqua ir parure extreem. Aqua labai lengva, bet išlenda blizgesys, ji labiau sausiaodems. O extreem blizgesį sulaikydavo tik kokias pora valandų. Pradžioje ji man patiko, paskui ne itin. Net mano kosmetologe pasakė, kad su chanel pudrom žymiai geriau atrodau nei su Guerlain. Jos daugiau nepirksiu.
Turiu ir likutį Lancome Photogenic Lumenescense. Labai lengva, skaistinanti pudryte. Panašį į chanel Vitalumiere. Maskuoja silpnai, prisitaiko prie veido spalvos. Ją pirskiu dar