QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 01, 10:47)
1500 mokėjau, 1400 breketai, 100 klijavimas ir dar tada 120 antspaudai

Pas mane ant paskutinių irgi nėra breketukų

O ant kokio ir kodėl ten pas tave nedėjo?
Na tai jei valgai viską, smagu

gal labiau jau ir neįsiskaudės

nes man po dėjimo jau tą pačią dieną skausmas stiprus pasireiškė.. Bet va po vizito išvis man lengvai viskas, priekinius tik labai suskausta, jei sukandu kalbėdama su apatiniais, o šiaip normaliai

matyt įpratau prie skausmo jau

Aš išsišiepus nesėdėjau, bet man keista buvo kalbėt, šypsotis, vis norėjosi apsitaisyti viršutinę lūpą..
O kada tau apačią dės?
Ir kada dabar vizitui užrašė?
Visai nebesuprantu tai kokios ten kainos breketų, nes man konsultacijoj ant lapuko užrašė kad viršus 1600Lt, apačia 1400Lt, tau taip pat ar kitaip?

O nedėjo ant krūminio (5), kodėl nepaklausiau, bet manau todėl kad jis giliau išdygęs ir vėliau tik jį trauks į priekį, sakė apsiprask kol kas taip
Vizitas dbr po daugiau nei mėnesio spalio 12d., tikiuosi vyks kas nors iki tol pas mane, o dėl apačios nesakė kada. Per konsultaciją tik minėjo kad po pusės metų nuo viršaus uždėjimo, o kaip ten iš tiesų žiūrėsim. Kada tau apačią?
QUOTE(Amie @ 2010 09 01, 10:56)
Sveikos
aš jau su breketais

Vakar sudėjo, tai jaučiausi tikrai keistai. Pro veidrodį neišsišiepus praeit negalėjau

Visai gražu
Ir neskaudėjo visai, nei šiandien nei vakar

Tai net nežinau ar čia sudėjo blogai, ar dantys nejautrūs
Aš tai irgi vkr susidėjau ir irgi neskaudėjo, bet supratau neseniai, kad jau skauda
p.s. Mergos, papasakokit kaip valotės tarpdančius siūlu? vkr kažką makalavau, bet nznau kaip, aš perkišau per vielutę galą ir tik tada valiau, bet toks žaidimas ilgas, gal kaip nors kitaip galima?