Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai.26 tema.

QUOTE(natale @ 2010 08 31, 19:31)
Man isopervo-ispjove 2 apatinius.

aciu uz konsultacija,na,tai mums dar ilgai laukti,bet jau, zinosiu,kad nebaisu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 08 31, 21:26)
Jooo, aš tai jau antra diena kankinuos su tais elastikais, neįtikėtina, bet va tris dienas jų nepanešiojau, ir vėl skausmai kankina  doh.gif jaučiu net eisiu vaistų įkalt, nes jei pabandau sukąst dantis, tai toooks saldus jausmelis pareina  biggrin.gif o vienas dantis ant kurio elastikas kabinasi net toks vaizdas kad kliba  doh.gif tai vis ieškau priežasčių juos nusiimt, tai užkąst kažką užsimanau, tai dar kąnors  biggrin.gif  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 31, 13:53)
Dar, parašykit man až kas nors prisijungimo duomenis, neprisimenu  doh.gif

Papildyta:
QUOTE(radviliux @ 2010 08 31, 14:22)
Nu va, o juk dygstantys protiniai gali vel dantis isstumdyti?

Pas mane kai sudėjo, nebuvo viršuje protinių, o po mėnesio vienas išdygo, bet nieko nesakė gydytoja, kad jis trukdo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(blaze @ 2010 08 31, 14:49)
o aš ten pat šiandien 100Lt sumokėjau g.gif  smile.gif

O už dėjimą breketų kiek sumokėjai? 1500?
Papildyta:
QUOTE(Waddiwasi @ 2010 08 31, 15:06)
O tai tik panoraminę reikia ar ir šoninę? Ir kiek maždaug laiko jas daro? biggrin.gif

Bent man reikėjo pirmai konsultacijai panoraminės,o paskui pasakė, kad ir šoninę pasidaryti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Waddiwasi @ 2010 08 31, 16:01)
Žinau ką tai reiškia.. Išvis drąsiai juokiuos gal tik prie savojo ir labai artimų draugų, tėvų. Kompleksas didelis:D

Man atrodo, kad čia laikinai, paskui juoksies prie visų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Waddiwasi @ 2010 08 31, 18:16)
Čia labiau genetika, manyčiau biggrin.gif

Aš irgi manau, kad dantys labai priklauso nuo genetikos smile.gif kaip ir labai daug dalykų.
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2010 08 31, 19:31)
aktyvuoja Herbsta, breketus paverzia  mirksiukas.gif

Bet tikrai taip kažkaip pasakė, kad aktyvuos tą lanką g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Cia mergina norejo pasakyti, kad kompleksas juoktis ne del breketu, o del kreivu dantu smile.gif nemanau, kad tai kada praeis, man jau 26 metus tas kompleksas nepraeina sad.gif ir jauciu praeis tik po dantu tiesinimo....
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 01, 10:10)
O už dėjimą breketų kiek sumokėjai? 1500?

Aš 1600Lt, tik man vieno breketo nedėjo, tai nežinau ar čia jau už visus ar už tą priskaičiuos paskui. Nepaklausiau doh.gif o kiek tu už breketus sumokėjai? smile.gif

Šiandien ir man pasijuto skausmelis, nors kandu viską ir valgau lyg ir viską, bet mieliau kai nereikia dantų iš viso judinti, tada tik maudimą jaučiu, o ne skausmą smile.gif Tikiuosi labiau neįsiskaudės. Beje man smagiau būti išsišiepus, tada breketai neliečia lūpų ir nedirgina, gal kam irgi ar visom taip, ar aš čia viena tokia nesveika namie išsiviepus sėdžiu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 09 01, 10:37)
Cia mergina norejo pasakyti, kad kompleksas juoktis ne del breketu, o del kreivu dantu smile.gif nemanau, kad tai kada praeis, man jau 26 metus tas kompleksas nepraeina sad.gif ir jauciu praeis tik po dantu tiesinimo....

Aa, ne taip supratau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(blaze @ 2010 09 01, 10:37)
Aš 1600Lt, tik man vieno breketo nedėjo, tai nežinau ar čia jau už visus ar už tą priskaičiuos paskui. Nepaklausiau doh.gif  o kiek tu už breketus sumokėjai? smile.gif

Šiandien ir man pasijuto skausmelis, nors kandu viską ir valgau lyg ir viską, bet mieliau kai nereikia dantų iš viso judinti, tada tik maudimą jaučiu, o ne skausmą smile.gif Tikiuosi labiau neįsiskaudės. Beje man smagiau būti išsišiepus, tada breketai neliečia lūpų ir nedirgina, gal kam irgi ar visom taip, ar aš čia viena tokia nesveika namie išsiviepus sėdžiu? lotuliukas.gif

1500 mokėjau, 1400 breketai, 100 klijavimas ir dar tada 120 antspaudai smile.gif
Pas mane ant paskutinių irgi nėra breketukų smile.gif
O ant kokio ir kodėl ten pas tave nedėjo?
---------------
Man vakar per vizitą numušė vieną breketą, tai naują klijavo, bet čia jau nemokėjau aš už jį lyg biggrin.gif
---------------
Na tai jei valgai viską, smagu smile.gif gal labiau jau ir neįsiskaudės smile.gif nes man po dėjimo jau tą pačią dieną skausmas stiprus pasireiškė.. Bet va po vizito išvis man lengvai viskas, priekinius tik labai suskausta, jei sukandu kalbėdama su apatiniais, o šiaip normaliai smile.gif matyt įpratau prie skausmo jau biggrin.gif
Aš išsišiepus nesėdėjau, bet man keista buvo kalbėt, šypsotis, vis norėjosi apsitaisyti viršutinę lūpą..
O kada tau apačią dės?
Ir kada dabar vizitui užrašė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 01 rugsėjo 2010 - 09:49
Sveikos 4u.gif

aš jau su breketais thumbup.gif Vakar sudėjo, tai jaučiausi tikrai keistai. Pro veidrodį neišsišiepus praeit negalėjau biggrin.gif Visai gražu ax.gif

Ir neskaudėjo visai, nei šiandien nei vakar thumbup.gif Tai net nežinau ar čia sudėjo blogai, ar dantys nejautrūs g.gif

Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 09 01, 08:37)

as manau kompleksas praeis netrukus po breketu sudejimo, nes man taip buvo. iki breketu jau ir kalbant stengdavausi lupas kuo maziau praverti, o besijuokdama visad stengdavaus ranka prisidengti. o breketus uzdejo, sypsaus iki ausu biggrin.gif dzin pasidare smile.gif

QUOTE(Amie @ 2010 09 01, 08:56)
Sveikos  4u.gif

aš jau su breketais  thumbup.gif  Vakar sudėjo, tai jaučiausi tikrai keistai. Pro veidrodį neišsišiepus praeit negalėjau  biggrin.gif Visai gražu  ax.gif

Ir neskaudėjo visai, nei šiandien nei vakar  thumbup.gif Tai net nežinau ar čia sudėjo blogai, ar dantys nejautrūs  g.gif

sveikinu 4u.gif
ne visom vienodai skauda. man po uzdejimo irgi nelabai skaudejo, jau buvau pradejus gydytoju abejoti, nes atrode, kad niekas nesidaro, bet po to pradejau lyginti nuotraukas pirmos dienos su breketais ir po menesio, po dvieju ir supratau, kad veltui nerimavau. be to sakoma, kad su damon maziau skauda, bet nzn ar tiesa. turbut vistik nuo idividualaus zmogaus priklauso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 01, 10:47)
1500 mokėjau, 1400 breketai, 100 klijavimas ir dar tada 120 antspaudai smile.gif
Pas mane ant paskutinių irgi nėra breketukų smile.gif
O ant kokio ir kodėl ten pas tave nedėjo?

Na tai jei valgai viską, smagu smile.gif gal labiau jau ir neįsiskaudės smile.gif nes man po dėjimo jau tą pačią dieną skausmas stiprus pasireiškė.. Bet va po vizito išvis man lengvai viskas, priekinius tik labai suskausta, jei sukandu kalbėdama su apatiniais, o šiaip normaliai smile.gif matyt įpratau prie skausmo jau biggrin.gif
Aš išsišiepus nesėdėjau, bet man keista buvo kalbėt, šypsotis, vis norėjosi apsitaisyti viršutinę lūpą..
O kada tau apačią dės?
Ir kada dabar vizitui užrašė?

Visai nebesuprantu tai kokios ten kainos breketų, nes man konsultacijoj ant lapuko užrašė kad viršus 1600Lt, apačia 1400Lt, tau taip pat ar kitaip? smile.gif O nedėjo ant krūminio (5), kodėl nepaklausiau, bet manau todėl kad jis giliau išdygęs ir vėliau tik jį trauks į priekį, sakė apsiprask kol kas taip smile.gif

Vizitas dbr po daugiau nei mėnesio spalio 12d., tikiuosi vyks kas nors iki tol pas mane, o dėl apačios nesakė kada. Per konsultaciją tik minėjo kad po pusės metų nuo viršaus uždėjimo, o kaip ten iš tiesų žiūrėsim. Kada tau apačią? smile.gif

QUOTE(Amie @ 2010 09 01, 10:56)
Sveikos  4u.gif

aš jau su breketais  thumbup.gif  Vakar sudėjo, tai jaučiausi tikrai keistai. Pro veidrodį neišsišiepus praeit negalėjau  biggrin.gif Visai gražu  ax.gif

Ir neskaudėjo visai, nei šiandien nei vakar  thumbup.gif Tai net nežinau ar čia sudėjo blogai, ar dantys nejautrūs  g.gif

Aš tai irgi vkr susidėjau ir irgi neskaudėjo, bet supratau neseniai, kad jau skauda doh.gif

p.s. Mergos, papasakokit kaip valotės tarpdančius siūlu? vkr kažką makalavau, bet nznau kaip, aš perkišau per vielutę galą ir tik tada valiau, bet toks žaidimas ilgas, gal kaip nors kitaip galima? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blaze: 01 rugsėjo 2010 - 12:13
O gal kas gali paaiskinti trumpai, kas yra tie DAMON breketai ir kuo jie skiriasi nuo paprastu, metaliniu? Dekui...
Atsakyti
[quote=blaze,2010 09 01, 13:07]
Visai nebesuprantu tai kokios ten kainos breketų, nes man konsultacijoj ant lapuko užrašė kad viršus 1600Lt, apačia 1400Lt, tau taip pat ar kitaip? smile.gif O nedėjo ant krūminio (5), kodėl nepaklausiau, bet manau todėl kad jis giliau išdygęs ir vėliau tik jį trauks į priekį, sakė apsiprask kol kas taip smile.gif

O kur tu dejais? nes as sumokejau 1400lt uz brektus nors ju tik 13 sudejo, nes nedejo kairej pusei ant 7 , dar papildomai kazkokia vielute vienoj pusei dejo tai 50lt ir ten nuotraukos ir atspaudai tai gavos bendrai 1530lt , man ir viska surase ant lapeio, tai apaciai parase turet 1400lt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 01 rugsėjo 2010 - 12:43
QUOTE(Emukas21 @ 2010 09 01, 13:38)
O kur tu dejais?

VIC klinikoj pas Budrienę, man ant 12 sudėti bus, paskutinius paliko laisvus, na kainos kažkiek visur skiriasi matomai, tik keista kai skiriasi pas tą pačią gydytoją kainos g.gif o kur ir pas ką tu dėjaisi? bigsmile.gif
Atsakyti