Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai breketukai.26 tema.

Va, Šidlauską būtent man ir rekomendavo. smile.gif Tik čia mačiau sąraše viena mergina lankosi pas M. Šidlauską, aš jau užsiregistravau pas A. Šidlauską. O gal čia tiesiog sumaišė? Kurį jūs turit omenyje?
Ps. Faktas, kad ne flirtuoti einu, bet, kad maloniau bendrauti tai tikrai, o man malonus bendravimas didelės reikšmės turi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 02 rugsėjo 2010 - 22:33
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 02, 22:30)
Kurį jūs turit omenyje?
Ps. Faktas, kad ne flirtuoti einu, bet, kad maloniau bendrauti tai tikrai, o man malonus bendravimas didelę reikšmę turi  smile.gif

lotuliukas.gif kad ir ko ten eitumėt biggrin.gif , viskas bus gerai, jis tikrai didžiulę patirtį savo srity turi.

P.S. pas A. Š. einu....

Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2010 09 02, 22:50)

Pasikeičiau vardą, tai aistuliaa, kai tvarkysi duomenis, tai ir vardą man pakeisk.. Ačiū..  4u.gif  Ar AŽ tau geriau parašyt?  smile.gif

tai ka jau nebe girl,ane? tik blondie liko? hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas,
gydytojos pamirštu paklausti vis, gal Jūs man galėtumėte atsakyti. Breketus nešioju jau apie pusę metų - kiekvieno apsilankymo metu keičia vielutes. Jau keli kartai beliko ir nebus storesnių vielučių. Tada turbūt laukia tik paveržimai, kaip tai vyksta?
Atsakyti
Del vyru drisciau papriestarauti visgi biggrin.gif Nes pati lankiausi pas vyra ortodonta,tai visa laika iseidama MB sakydavau,siaube ,koks jis grubus!!Nu tikrai ,ypac kai lankausi pas odontologe moteri,tai ji svelniai viska daro,o tas gruobuonis,tai siaubas,gal daruges neturi,nes ziedo nemaciau tikrai lotuliukas.gif Aisku,kalbint visada kalbina,kaip sekasi,kur vasara praleisiu ir pan. biggrin.gif Bet patirtis man sako ,kad vyrai bjaurus...
Atsakyti
QUOTE(Didu @ 2010 08 30, 23:28)
Mamytės o kur jūs perkat vašką ir kiek apytiksliai jis kainuoja?  g.gif  Mano jau baigiasi, o aš net nežinau kur jo įsigyti doh.gif
  P.S. Atsiprašau už tokį kvailą klausimą smile.gif

sveikos 4u.gif

na man tai dave vakar paprasiau:)
ti va naujienos tokios..kad moketi uz breketuko priklijavima nereikejo..viskas iskaiciuota..smile.gif

vakar uzdejo gumytes permatomas..uzdarineja tarpus..per nakti visi tarpukai uzsidare..skauda dantukus nezmoniskai kai netycia pakramtau:)
apacioj tiek neskauda..smile.gif

laukiu kol virsus susitvarkys...dar pora dantuku turi issitiesint priekiniai..
klausiau del nudilimo ir vieno nuskilusio..sake kita vizita bandysim slifuot nedaug..bet kogero reikes estetinio plombavimo..truputi paslifuot truputi dadet...aisku nlb noriu..nes kiek cia skaiciau ,kad ir balinant dantukus jau plombytes keist reik..
gal balint nebalinsiu..ziuresiu gal su pastom susigrazinsiu naturalu baltuma toki koks buvo..
ikelsiu ft kiek ivyko per nakti..
bet vistiek dar priekiniai nera tiesus.. ax.gif
Atsakyti
O kada jau mus priimsit i sarasa? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2010 09 03, 09:12)
tai ka jau nebe girl,ane? tik blondie liko?  hihihi.gif

Jau women lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 03, 10:31)
Del vyru drisciau papriestarauti visgi biggrin.gif Nes pati lankiausi pas vyra ortodonta,tai visa laika iseidama MB sakydavau,siaube ,koks jis grubus!!Nu tikrai ,ypac kai lankausi pas odontologe moteri,tai ji svelniai viska daro,o tas gruobuonis,tai siaubas,gal daruges neturi,nes ziedo nemaciau tikrai lotuliukas.gif Aisku,kalbint visada kalbina,kaip sekasi,kur vasara praleisiu ir pan. biggrin.gif Bet patirtis man sako ,kad vyrai bjaurus...

Nelabai ir man jis patiko kai buvau, tikrai nepasirodė malonus biggrin.gif
O žiedas ir draugė ne visada labai susiję lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Emukas21 @ 2010 09 03, 10:53)
O kada jau mus priimsit i sarasa?  blush2.gif

Juk rašiau, kad kas nori į kokius sąrašus, ką pakeisti sąrašuose, viską viską rašykit man až, nes aš po temą nesiknaisiosiu ir neieškosiu ką čia kam pakeisti schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Juk rašiau, kad kas nori į kokius sąrašus, ką pakeisti sąrašuose, viską viską rašykit man až, nes aš po temą nesiknaisiosiu ir neieškosiu ką čia kam pakeisti schmoll.gif lotuliukas.gif
[/quote]

Issiunciau ax.gif
Atsakyti
Aš irgi bandau parodyti savo dantis prieš breketus ir trys dienos kaip jie uždėti 4u.gif bet veiksmas manau kažkiek vyksta, nes tarpeliai tarp dantų kai kur atsirado smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 09 03, 12:46)
Aš irgi bandau parodyti savo dantis prieš breketus ir trys dienos kaip jie uždėti 4u.gif  bet veiksmas manau kažkiek vyksta, nes tarpeliai tarp dantų kai kur atsirado smile.gif

user posted image

user posted image

visai grazus dantukai 4u.gif kad pas mane tokie butu buve turbut net nesitiesinciau bigsmile.gif

p.s. idejau ir as savo po vakarykscio paverzimo i albumeli:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 03 rugsėjo 2010 - 11:19
QUOTE(blaze @ 2010 09 03, 11:46)
Aš irgi bandau parodyti savo dantis prieš breketus ir trys dienos kaip jie uždėti 4u.gif  bet veiksmas manau kažkiek vyksta, nes tarpeliai tarp dantų kai kur atsirado smile.gif

user posted image

user posted image

O kad mano tokie būtųbiggrin.gifD
Bet vistik su breketais jau ryškiai matosi pokyčiai:)))
Atsakyti