Ps. Faktas, kad ne flirtuoti einu, bet, kad maloniau bendrauti tai tikrai, o man malonus bendravimas didelės reikšmės turi
Va, Šidlauską būtent man ir rekomendavo.
Tik čia mačiau sąraše viena mergina lankosi pas M. Šidlauską, aš jau užsiregistravau pas A. Šidlauską. O gal čia tiesiog sumaišė? Kurį jūs turit omenyje?
Ps. Faktas, kad ne flirtuoti einu, bet, kad maloniau bendrauti tai tikrai, o man malonus bendravimas didelės reikšmės turi
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 02, 22:30)
Kurį jūs turit omenyje?
Ps. Faktas, kad ne flirtuoti einu, bet, kad maloniau bendrauti tai tikrai, o man malonus bendravimas didelę reikšmę turi
Ps. Faktas, kad ne flirtuoti einu, bet, kad maloniau bendrauti tai tikrai, o man malonus bendravimas didelę reikšmę turi
P.S. pas A. Š. einu....
QUOTE(blondie* @ 2010 09 02, 22:50)
Pasikeičiau vardą, tai aistuliaa, kai tvarkysi duomenis, tai ir vardą man pakeisk.. Ačiū..
tai ka jau nebe girl,ane? tik blondie liko?
Labas rytas,
gydytojos pamirštu paklausti vis, gal Jūs man galėtumėte atsakyti. Breketus nešioju jau apie pusę metų - kiekvieno apsilankymo metu keičia vielutes. Jau keli kartai beliko ir nebus storesnių vielučių. Tada turbūt laukia tik paveržimai, kaip tai vyksta?
gydytojos pamirštu paklausti vis, gal Jūs man galėtumėte atsakyti. Breketus nešioju jau apie pusę metų - kiekvieno apsilankymo metu keičia vielutes. Jau keli kartai beliko ir nebus storesnių vielučių. Tada turbūt laukia tik paveržimai, kaip tai vyksta?
Del vyru drisciau papriestarauti visgi
Nes pati lankiausi pas vyra ortodonta,tai visa laika iseidama MB sakydavau,siaube ,koks jis grubus!!Nu tikrai ,ypac kai lankausi pas odontologe moteri,tai ji svelniai viska daro,o tas gruobuonis,tai siaubas,gal daruges neturi,nes ziedo nemaciau tikrai
Aisku,kalbint visada kalbina,kaip sekasi,kur vasara praleisiu ir pan.
Bet patirtis man sako ,kad vyrai bjaurus...
QUOTE(Didu @ 2010 08 30, 23:28)
Mamytės o kur jūs perkat vašką ir kiek apytiksliai jis kainuoja?
Mano jau baigiasi, o aš net nežinau kur jo įsigyti
P.S. Atsiprašau už tokį kvailą klausimą
P.S. Atsiprašau už tokį kvailą klausimą
sveikos
na man tai dave vakar paprasiau:)
ti va naujienos tokios..kad moketi uz breketuko priklijavima nereikejo..viskas iskaiciuota..
vakar uzdejo gumytes permatomas..uzdarineja tarpus..per nakti visi tarpukai uzsidare..skauda dantukus nezmoniskai kai netycia pakramtau:)
apacioj tiek neskauda..
laukiu kol virsus susitvarkys...dar pora dantuku turi issitiesint priekiniai..
klausiau del nudilimo ir vieno nuskilusio..sake kita vizita bandysim slifuot nedaug..bet kogero reikes estetinio plombavimo..truputi paslifuot truputi dadet...aisku nlb noriu..nes kiek cia skaiciau ,kad ir balinant dantukus jau plombytes keist reik..
gal balint nebalinsiu..ziuresiu gal su pastom susigrazinsiu naturalu baltuma toki koks buvo..
ikelsiu ft kiek ivyko per nakti..
bet vistiek dar priekiniai nera tiesus..
O kada jau mus priimsit i sarasa? 
Papildyta:
Jau women
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2010 09 03, 09:12)
Jau women
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 03, 10:31)
Del vyru drisciau papriestarauti visgi
Nes pati lankiausi pas vyra ortodonta,tai visa laika iseidama MB sakydavau,siaube ,koks jis grubus!!Nu tikrai ,ypac kai lankausi pas odontologe moteri,tai ji svelniai viska daro,o tas gruobuonis,tai siaubas,gal daruges neturi,nes ziedo nemaciau tikrai
Aisku,kalbint visada kalbina,kaip sekasi,kur vasara praleisiu ir pan.
Bet patirtis man sako ,kad vyrai bjaurus...
Nelabai ir man jis patiko kai buvau, tikrai nepasirodė malonus
O žiedas ir draugė ne visada labai susiję
Papildyta:
QUOTE(Emukas21 @ 2010 09 03, 10:53)
O kada jau mus priimsit i sarasa? 
Juk rašiau, kad kas nori į kokius sąrašus, ką pakeisti sąrašuose, viską viską rašykit man až, nes aš po temą nesiknaisiosiu ir neieškosiu ką čia kam pakeisti
Juk rašiau, kad kas nori į kokius sąrašus, ką pakeisti sąrašuose, viską viską rašykit man až, nes aš po temą nesiknaisiosiu ir neieškosiu ką čia kam pakeisti
[/quote]
Issiunciau
QUOTE(blaze @ 2010 09 03, 12:46)
Aš irgi bandau parodyti savo dantis prieš breketus ir trys dienos kaip jie uždėti
bet veiksmas manau kažkiek vyksta, nes tarpeliai tarp dantų kai kur atsirado

visai grazus dantukai
p.s. idejau ir as savo po vakarykscio paverzimo i albumeli:)