Įkraunama...
Įkraunama...

Adrijana

QUOTE(Violetukas @ 2006 01 30, 13:44)
O man šis vardas visai nergažus schmoll.gif . Kažkoks tarimas jo - liežuvis gali užsirišti. Bandau įsivaizduoti, kaip vaikai bandys jį trumpinti - gal Adre? Siaubas.
Bet pagaliau ne vardas žmogų puošia, bet žmogus vardą. 4u.gif

Vaikai trumpina viską, o jei neina sutrumpint, tai tada visvien randa kaip iškreipti unsure.gif Man tai labai labai gražus vardas ir su J ir be, ir trumpas ir ilgas variantas thumbup.gif Svarbu, kad prie vaiko tiktų ir tėveliams patiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2006 02 09, 13:22)
Vaikai trumpina viską, o jei neina sutrumpint, tai tada visvien randa kaip iškreipti  unsure.gif  Man tai labai labai gražus vardas ir su J ir be, ir trumpas ir ilgas variantas  thumbup.gif Svarbu, kad prie vaiko tiktų ir tėveliams patiktų  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mami-papi @ 2006 02 10, 22:30)

Man tai labai patinka šis vardas ,kai nestuke.gif tai buvo rodomas meksikečių serialas su Andrejos vardų heroję ,jinai buvo tokią gražį su švėsiais plaukais ,melinom akim ir labai gerą tai aš svajojau kad mano dukrelę butu tokią,ir žinokit viskas mano noras įšsipildo nes gyme tokią gražuolę kaip ir svajojau o dar per Andrejaus diena tai ir varda pati sau išrinko thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Adrija thumbup.gif vardas.Man patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Adrijana -grazus man vardas ,kaip laukiausi irgi turejau minciu apie Adrijanos ir Adrijos varda ,bet davem kita varda
Atsakyti
nuostabus vardas thumbup.gif thumbup.gif man laaaaaaaabaaaaaaaai grazus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Adrija - liuks, adrijana nea, skamba kaip marijana, ir siaip per grubus man.
Atsakyti
Mes auginame dukryte vardu Adrija. Vadiname Adryte, Ardijuku. Pradzioje kai vyras pasiule si varda, man jis atrode keistas, neiprastas. O dabar taip prilipo, ir atrodo, kad pats graziausias vardas. wub.gif
Atsakyti
zodziukeik zmoniu tiek nuomoniu bet vistiek jums aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vardas thumbup.gif ir man ta J visai vietoj 4u.gif
Atsakyti
Mano dukrytė irgi Adrija, Adrijytė, Adrijukas, Adriukas ir t.t. smile.gif
Atsakyti
vardas ADRIJA thumbup.gif
Atsakyti