Mergaitės, o aš norėjau paklausti, gal yra kokia internetinė parduotuvė, kuri pardavinėja "essence" kosmetiką arba bent jau vieną kitą kolekciją? Gal kokia Vokietijoj yra?
Kaip gaila, kad nebus..
Mergaitės, o aš norėjau paklausti, gal yra kokia internetinė parduotuvė, kuri pardavinėja "essence" kosmetiką arba bent jau vieną kitą kolekciją? Gal kokia Vokietijoj yra?
*****, kaip gaila, kad nebus tos "Show Off" kolekcijos.
Tiek gerų dalykelių užmačiau.
QUOTE(NickaD @ 2010 10 14, 20:44)
Kaip gaila, kad nebus..
QUOTE(6Combo9 @ 2010 10 14, 21:21)
*****, kaip gaila, kad nebus tos "Show Off" kolekcijos.
Tiek gerų dalykelių užmačiau.
aha ir man gaila
QUOTE(NickaD @ 2010 10 14, 20:44)
Kaip gaila, kad nebus..
vokietijoj essence prekiauja:
DM
Drospa/Ihr Platz
Rossmann
Schlecker
Müller
Galeria Kaufhof
Kaufland (ne visi)
Labai galiu pagirti akių pieštuką Long lasting, tikrai visą dieną išlaikė, nei nubyrėjo, nei apsitrynė
Išbandžiau iš denim serijos juodą nagų laką
lengvai dengiasi, blizgėjimo nedaug, bet va man jis jau tą pačią dieną apsitrynė ir teko nuvalyt
gal blogą pagrindą naudojau?Gal galit parekomenduot kokį? nes, skaičiau atsiliepimus jog essence lakai jums atlaiko iki savaitės
Išbandžiau iš denim serijos juodą nagų laką
aš be pagrindo tepu,ir tik top coat'ą kartais kai neužtingiu,tai man laisvai tris-keturias dienas laiko,paskui jau atsibostas ir nusivalau
Aš labai patenkinta šiuo pieštuku:

Labai minkštas, spalvytė labai juoda, paprasta išretušuoti, tik dėl laikymosi negaliu garantuoti, nes visad užtvirtinu juodu šešėliu (tapo įpročiu
)

Labai minkštas, spalvytė labai juoda, paprasta išretušuoti, tik dėl laikymosi negaliu garantuoti, nes visad užtvirtinu juodu šešėliu (tapo įpročiu
Nusipirkau paskutinį blizgį. Kaip ir daugelis essence blizgių - gražiai blizga ir gražiai atrodo...
matau kad kai kurioms essence prekytems daro jau nuolaidas, kazin kada mes sulauksim to naujojo asortimeto
http://www.essence.e...skaistalai.html
(labai laukiu tu naujuju multicolor skaistaliuku, seseliu keturiu spalvu) gal kas zino ar lt jie bus
http://www.essence.e...skaistalai.html
(labai laukiu tu naujuju multicolor skaistaliuku, seseliu keturiu spalvu) gal kas zino ar lt jie bus
QUOTE(NickaD @ 2010 10 19, 21:01)
Nusipirkau paskutinį blizgį. Kaip ir daugelis essence blizgių - gražiai blizga ir gražiai atrodo...

spalvos nesuteikia, taip?
QUOTE(FoxLady @ 2010 10 20, 20:56)
Suteikia, bet tokią labai jau neryškią.
negaliu atsidžiaugt kompaktine pudra
matiškumą puikiai išlaiko, o galvojau, kad su mano oda tai neįmanoma
labai natūraliai atrodo, veido spalvą sulygina, galėtų daugiau maskuot, bet ne tokia jos paskirtis žinoma