Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2020 03 13, 21:57)
alio, viruso veidrodyje nėra, pasižiūrėk gal pagaliau į veidrodį, puoli čia visus iš eilės kaip pasiutęs šuo biggrin.gif

Yra pas tave - senmergystes Naujininku 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 13, 22:38)
Nu tiesiog gražuoliukas wub.gif . MB tai plikai skutas, pas jo kirpėją kartais sūnų palydžiu, tai sako va taip biznį ir atima biggrin.gif . Anksčiau dar kažkelintu numeriu varydavo, tai aš padėdavau, dabar pats išmoko su peiliuku nusiskust, tai kartais švelniau nei ant veido būna biggrin.gif

MB irgi su masinele prasieina, kaip tinka jam wub.gif plius ilga barzda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 13, 22:47)
svarbu, jei jau taip gilintis. Yra šventos, prišventintos vietos ir ne tokios

Nu ir kas is tu pasventintu vietu?
O ir jei yra kas, ar tai svarbiau siuo metu nei isgyvent, nesusirgt? Gi baznyciu lankytojos babces daugiausia, o jie rizikos grupe.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 13, 21:58)
Nu kaip tu siaurai mastai. Cia is taves gal pasisaipyt reiktu, kad is savo bemsiuko negali islipti, vis dumiji, gal neigali esi paeit? smile.gif  zmones ora gal saugo kiek isgali, o ir ka ten prilakstysi siaurom gatvytem. O gal jo namai vos uz kampo...

Senai i mersa pakeistas. Koki ora? Kaip given plauna mmm palas, bet lektuvais skraido. Kiek lektuvui kylant kuro isnaudojama, domejeis?
Man iki namu vaziuot su savo auto 10 -15 min nuo centro. O tu vazinek superstam trolike tarp ciaudanciu ir kosanciu u. Kiekvieno teise rinktis. Dar trolike tapk corona nesiotoja, nueik savo mama apkabink ar koki beimunines sistemos onkoligoni ir dziugauk pasekmem, kad vazineji viesu trabsportu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 13, 23:06)
Senai i mersa pakeistas. Koki ora? Kaip given plauna mmm palas, bet lektuvais skraido. Kiek lektuvui kylant kuro isnaudojama, domejeis?
Man iki namu vaziuot su savo auto 10 -15 min nuo centro. O tu vazinek superstam trolike tarp ciaudanciu ir kosanciu u. Kiekvieno teise rinktis. Dar trolike tapk corona nesiotoja, nueik savo mama apkabink ar koki beimunines sistemos onkoligoni ir dziugauk pasekmem, kad vazineji viesu trabsportu.

O centre tai nebuni tarp zmoniu? Ot juokdare biggrin.gif
Taip, vakar vaziavau ir visada vaziuoju, kai yra reikalu centre bent keli, nes suvaiksciot uztrunka daug greiciau, nei sukt ratus vienkrypciu eismu ir po to ieskant parkingo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 13, 22:06)
Senai i mersa pakeistas.

Pas mane garaze tik lietniakai su padangomis dar nuo merso liko.

Mersai labai rudyja... Sako jei tyli naktis, tai net girdisi, kaip rudyja...
Ju elektronika lekia saibom, panasi i rusiska. Kazkoks kosmaras...
Na siaip solidziai vaziuoja bet ...
Jei jau Europa zlunga tai, basta. Lietuva uztenka kibiro po miestus ir dzipo sodyboje
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 13, 22:09)
O centre tai nebuni tarp zmoniu? Ot juokdare biggrin.gif
Taip, vakar vaziavau ir visada vaziuoju, kai yra reikalu centre bent keli, nes suvaiksciot uztrunka daug greiciau, nei sukt ratus vienkrypciu eismu ir po to ieskant parkingo  mirksiukas.gif

Bunu. Bet jau dvi savaites laikausi atokiai, nebuvau nei kazy, nei uzvakar sventej. Per tv zeejom. I parde vaziuijam kas tris/ keturias dienas. Darbe buvau su pirstinem ir kauke. Pardej atokiau laikausi, jei praejime yra zmoniu- sulaikau kvepavima. Kauke iki auto deviu. Vaira po kiekvieno vaziavimo dezinfekuoju.
Butu daugiau atsakingesniu- nebutu po poros savaiciu zarazos.
Atsakyti
nuo rytojau prieš išeinant į parduotuvę kruopų

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 13, 22:13)
Pas mane garaze tik lietniakai su padangomis dar nuo merso liko.

Mersai labai rudyja... Sako jei tyli naktis, tai net girdisi, kaip rudyja...
Ju elektronika lekia saibom, panasi i rusiska. Kazkoks kosmaras...
Na siaip solidziai vaziuoja bet ...
Jei jau Europa zlunga tai, basta. Lietuva uztenka kibiro po miestus ir dzipo sodyboje

As nk nesuprantu auto. Net padangos nemokeciau pakeist. Man svarbu grazus is prie sedynes prilimpi akseleratoriu paspaudus.
Todel nevark.
Ta bajeri apie opelius girdejau( kaip rudyja).
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 13, 22:21)
Man svarbu grazus is prie sedynes prilimpi akseleratoriu paspaudus.

Tai prilipimas priklauso nuo varriklio. Siaip Mersai sunkus, tas suteikia pastovuma vaziujant ir sauguma susidurus, tai jau reikia galingo variklio. Pas mane buvo 220CDI tai siaip sau... Bet uztai su TOYOTA palyginus nemete i salis nuo vejo, na ir tylu vaziuot, malonu nesibaladoja.

Bet jau elektronikos gedimai tai kazkoks kosmaras.
Dar kas... Nelabai patogu mieegot kur aiksteleje sustojus sedyne tam nepritaikyta...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 13, 22:39)
Tai prilipimas priklauso nuo varriklio. Siaip Mersai sunkus, tas suteikia pastovuma vaziujant ir sauguma susidurus, tai jau reikia galingo variklio. Pas mane buvo 220CDI tai siaip sau... Bet uztai su TOYOTA palyginus nemete i salis nuo vejo, na ir tylu vaziuot, malonu nesibaladoja.

Bet jau elektronikos gedimai tai kazkoks kosmaras.
Dar kas... Nelabai patogu mieegot kur aiksteleje sustojus sedyne tam nepritaikyta...

Kam miegot masinoj, jei yra moteliai ir viesbuciai...
Viena miegojima bmw prisimenu - tai buvo daugiau nei pries 25 metus "Chuligankej" trise miegojom uz Palangos i Sventosios puse, nes tiesiog nebegavom kur apsistot ...Buvo siaubas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 13 kovo 2020 - 22:52
QUOTE(cambala @ 2020 03 13, 22:31)
Max 15. Oi, istizelis...Net auto neturi( reiskia ir teisiu), visus maisto produktus temps namo kaip garbingo amziaus nasle.
Jei jis butu neigalus - nesisaipyciau. Bet eileje stovi su tokiom ratuotom tasem ir daugiau jaunu...

Is kur tu zinai, gal neigalaus?
Be to, sergant kai kuriomis ligomis, draudziama kilnoti sunkius svorius, pvz. pankreatitas, skrandzio opa, stuburo problemos, trumparegyste, sanariu ligos ir t.t.
Atsakyti
Paskutinė linksmybių baruose ir kavinėse naktis: A.Verygos įpareigojime – nuo rytdienos darbo laiko trumpinimas iki 22 valandos

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-1289364?copied

kavinių nebėra, "Žalgirio" nebėra, koncertų, kinoteatrų nebėra, į darbą pirmadienį nebereikia- blyn, gal aš jau numiriau ? unsure.gif
Atsakyti