QUOTE(Monteverte @ 2020 03 27, 09:29)
nu jei jau jis verkia, tai mums jau mirt tada reikėjo 
Papildyta:
aš apie tai ne kad nėra to torčiuko parduotuvėje, o kad taip neisi ir nepirksi bet kada kaip anksčiau, nes pagalvosi ar verta dėl torčiuko rizikuot, jei kitko namuose yra, esi užsipirkęs ir iš esmės į pardę dar nereikia
Papildyta:
JAV pralenkė Kiniją užsikrėtusiųjų koronavirusu skaičiumi: pirmauja pasaulyje
Lietuvoje jau 345, tik nepasakyta dar kas ir iš kur

Papildyta:
aš apie tai ne kad nėra to torčiuko parduotuvėje, o kad taip neisi ir nepirksi bet kada kaip anksčiau, nes pagalvosi ar verta dėl torčiuko rizikuot, jei kitko namuose yra, esi užsipirkęs ir iš esmės į pardę dar nereikia
Papildyta:
JAV pralenkė Kiniją užsikrėtusiųjų koronavirusu skaičiumi: pirmauja pasaulyje
Lietuvoje jau 345, tik nepasakyta dar kas ir iš kur
Kad nelabai dejuoja, kaip tik gi va iekso iseiciu, visiem gi valgyti norisi

Na taip as karta i savaite nuvaziuoju, uztenkam, tiesa, ejau i kaimo parduotuvele sio bei to, cia tai ramu, vos ne po viena pirkeja vienu metu

As tai visai neseku skaiciu, ka jie pades, vis tiek namuose reikia sedeti...ir panasu ilgai

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 27, 09:34)
Pas mus tai yra tu tortu ir randu tortus su 70 proc nuolaida is tu kur man patinka. Viena jau suvalgiau (varskes tortas) kita dabar valgau. Yra tu tortu ir zmones juos maciau perka
nu va kam giriesi , dabar uzsimaniau torto

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 27, 09:39)
taigi nerašiau, kad nėra. Rašiau, kad dėl torto jau tikrai ne visi bėgs į parduotuvę, jei kitko namie turės. Ta prasme susilaikys jau nuo saldumyno dėl savo saugumo
mes dabar namie isiskepam, ne tortu, bet pyragu dukryte prikepa, laiko daug yra, jie pamoku mazai gauna mokytis siuo metu, o saldumynus megsta

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 27, 10:03)
Būtent. Nieko nedirbant dar mokami 200-300 eur. Galvoju, esant reikalui su 100 eurų savo šeimyną mėnesį pramaitinčiau. Kiek pigių patiekalų galima pagaminti. Makaronai, kruopos, pusgalvį kiaulės nusipirkus kelioms dienoms šaltienos galima padaryti. Sriubos popigiai galima išvirti. O kiek likučių visokių susinaudotų, arbatų nereiktų išmesti pasibaigus galiojimui. Bet kai jos pratusios restoranuose pietums po 100 eur palikti, tai jau lūkesčiai matote nepateisinti.
tu rimtai sapnuoji

Mano viena drauge visai nesenai baige tuos kursus manikiurisciu ir t.t. susipirko priemones, patys kursai gana brangus buvo, kur vaiznejimas ir t.t. renkasi dabar pamzu klientes, uzdirba kazkiek, nesiskundzia, bet tai gyvena is vyro pagrinde , o tos, kur vienisos, kur turi nuo saves priklausomu zmoniu?
Kita drauge kirpeje perejo is vis i kita sfera, nes nu ir darbas sunkus nuolat su chemikalais ir tas atlyginiams ne stebuklingas. dar viena tebedirba kirpeja didmiestyje, labai patenkinta, patinka darbas, normaliai uzdirba, bet irgi jokiu bustu ar dar kazko is savo algos neisigijo, issilaiko save bet tik tiek ir i jokius restoranus nevaiksto uz 100e

ko tu taip danti griezi ant kirpeju?