QUOTE(kin @ 2020 03 29, 14:58)
Man straipsnyje uzkliuvo, kad tokio amziaus vaikams nebuvo raidos vertinimo. Man atrodo, kad tik visai maziukams jo nedaro. Tas vertinimas ir nustato problemas, fizines ir ne fizines. Be vertinimo tik patyrusi akis gali kai kuriuos dalykus pamatyti, juk busimi iteviai nemate ir nezino, kad yra protinis atsilikimas, psichines negalios.
Tas buvo keista ir keista, kad iteviai i tai nekreipe demesio, jei ju kriterijus buvo sveiki vaikai, o ir darbuotojos, kas ten rupinosi ivaikinimu juk zinojo is kur vaikai paimti...
Bet cia viena puse, kita, man ziauru, kai vaikus renkasi, kaip kokius mesinius jaucius, kaip vergus vergu turguje, paziuri dantis, raumenis ir t.t.
Kazin savo vaikais taip irgi jie atsikraytu, jei kokios ligos islystu
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 29, 15:07)
Tai jei jau tapai įtėviu, tai būk malonus, eik iki galo. Čia tau ne daiktas, kad paėmei cielą, jei kas sulūžio, išmeti, keiti kitu....
taip, juk maza kuom gali susirgti...o kaip tiem vaikam dabar jaustis, jau antra karta ju atsisakoma, kad ir su kokiom negaliom, kurios nera labai didels, kaip suprantu, kad per isivaikininmo procesa jie ju nepastebejo...sirdi tai jie turi , jausmus irgi...dauguma vaiku ten su problemom... nes tevai tokie gi...
Bet siuo atveju as pritarciau, kad naikinti tiem tevam tevyste, uzdrasuti bet kada isivaikinti , o vaikam gal dar sansas visgi butu sutikti zmoniskus zmones....