Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Maja Di @ 2020 03 31, 09:25)
Kaip jums atrodo š. Korėjoj nėra užsikrėtusių? Ar tiesiog juos iš karto šaudo?

Taigi paprasta-skaičiuoji coronos susirgimus kaip gripą/plaučių uždegimus ir panašiai. Viskas. Aš, aišku, nežinau, jų mentaliteto iš vidaus, bet kad jie nepraleidžia informacijos tai taip. Prieš kelis mėnesius buvo išsamus reportažas fb lietuvio buvusio Š. Korėjoje. Buvo įdomu paskaityti, brrr.

Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 03 30, 22:28)
Stipri ir knyga, ir filmas.  Jei atvirai - knyga labiau patiko, nes perskaičiau ir ji tiksliai atitiko mano patirtį. Filmo iki galo negalėjau žiūrėt (tad žiūrėjau atkarpom) , nes emociškai perspausta, nors istoriškai teisinga.

O kaip Jums?

Aš "Černobylio mlda" perskaičiau gerokai anksčiau nei buvo filmas sukurtas. Visiems aplink kalbėjau, kad perskaičiau vieną siaubingiausių knygų savo gyvenime...ta prasme, kad supurto tas pasakojimo stilius ir istorijos. Filmas geras, bet jau negalėjau palyginti kaip būtų atvirkščiai. Man retai kada filmas būna geresnis nei knyga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristi_na: 31 kovo 2020 - 10:22
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 31, 10:45)
Galejai parasyti, kad Lietuvoje nebutu, jei Lietuva butu Marse ar dar kokia tipiska lietuviska muzikiska nesamone.

tai sakai virusas kilo šalies viduje? pvz. tu iš nieko apkrėtei savo žmoną?
juk žinom kaip kilo, tai ko čia nervuotis dabar? yra kaip yra
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 31, 10:26)

Monteverte, VISAS PASAULIS dabar yra mobilus ir keliauja nuolat daugybė žmonių. Jei tavo darbas ir gyvenimas yra sėslus, galbūt tau gali būti sunku suvokti kokia kasdienybė yra kelionės, be to visokių prekių judėjimai, kaip Įdomučia rašė, Lietuva turėtų būti Marse, kad niekas nekeliautų. Nebuvo realu išvengti šio viruso, kai jis jau paplito iš Kinijos. Jokių šansų.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 03 31, 11:30)
Monteverte, VISAS PASAULIS dabar yra mobilus ir keliauja nuolat daugybė žmonių. Jei tavo darbas ir gyvenimas yra sėslus, galbūt tau gali būti sunku suvokti kokia kasdienybė yra kelionės, be to visokių prekių judėjimai, kaip Įdomučia rašė, Lietuva turėtų būti Marse, kad niekas nekeliautų. Nebuvo realu išvengti šio viruso, kai jis jau paplito iš Kinijos. Jokių šansų.

o aš kažkur kažką teigiau kitaip?
aš neatsakinga už tai, jei kažkas mano žinutėse išskaito kažką papildomo smile.gif
Atsakyti
nu va idomiai Royals put their faith in homeopathy, alternative cures... and secrecy about their health
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 31, 11:26)

Tu rimtai nesugebi logiskai mastyti ar tik apsimeti?

Zmones keliauja del to, kad dabar nera valstybiu, kurios 100 proc uzsidare. Todel mineti keliautojus yra visikas logikos neturejimas.

Blogiausia kad toks kvailas mastymas bujoja iki auksciausiu valdzios sluoksniu. Na galima uzdaryti sali ir atideti uzsikretimus. O kas bus PO TO? Kiek laiko zada laikyti sienas uzdarytas?
Kol suzlugs valstybe ar kol ateis svetima kariuomene?
Kariuomene jau peersirgus ir turinti imuniteta...

Atsakyti
„Apmaudu, kad regioninės ligoninės yra paliktos nuošalyje – neretai akcentuojant, kad tai – tik vietos valdžios atsakomybė, turi pačios spręsti kylančias problemas, nes greitos ir operatyvios pagalbos vis dar stokojama“, – rašė R. Civilka.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=83927205

Man tai apmaudu, kad jis leido dirbti vienai neatsakingai gydytojai, kuri neišbuvusi saviizoliacijos laiko atėjo "dirbti".
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 31, 12:13)
Tu rimtai nesugebi logiskai mastyti ar tik apsimeti?

Zmones keliauja del to, kad dabar nera valstybiu, kurios 100 proc uzsidare. Todel mineti keliautojus yra visikas logikos neturejimas.

Blogiausia kad toks kvailas mastymas bujoja iki auksciausiu valdzios sluoksniu. Na galima uzdaryti sali ir atideti uzsikretimus. O kas bus PO TO? Kiek laiko zada laikyti sienas uzdarytas?
Kol suzlugs valstybe ar  kol ateis svetima kariuomene?
Kariuomene jau peersirgus ir turinti imuniteta...

ar aš neigiu, kad keliauja? Žinoma, kad keliauja, net viduramžiais keliavo. Bet tai keliauja ir serga, tai irgi faktas. Tu to nesupranti ar apsimeti? Nes tai nėra Lietuvoje natūraliai kilęs virusas, jis yra įvežtinis ir kilo greičiausiai Kinijoje, o ne Lietuvoje, tai jei teoriškai sienos būtų uždarytos, tai matyt nesirgtume būtent šiuo virusu.
Na kas čia neaiškaus? Aš juk teoriškai rašau
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 03 31, 12:16)
„Apmaudu, kad regioninės ligoninės yra paliktos nuošalyje – neretai akcentuojant, kad tai – tik vietos valdžios atsakomybė, turi pačios spręsti kylančias problemas, nes greitos ir operatyvios pagalbos vis dar stokojama“, – rašė R. Civilka.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=83927205

Man tai apmaudu, kad jis leido dirbti vienai neatsakingai gydytojai, kuri neišbuvusi saviizoliacijos laiko atėjo "dirbti".

ooo taip. Aš nesuprantu kaip jis vis dar vadovas?
Atsakyti
Nu va prasau, tuoj busim kaip Kinijoj huh.gif

https://m.delfi.lt/l...php?id=83924179
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 03 31, 12:28)
Nu va prasau, tuoj busim kaip Kinijoj  huh.gif

https://m.delfi.lt/l...php?id=83924179

na bet kaip sužiūrėti ypač karantinuotus? daro ką nori, policija per parą gauna virš 300 pranešimų apie pažeidimus. Norėtum, kad toks parazitas tave apkrėstų ar tau artimą?
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 03 31, 10:30)

Bet patys zmones galejo but atsakingesni
Juk galejo nebevaziuot slidinet kai jau buvo aisku, kad siaures Italijoje virusas. Tuo metu buvo moksleiviu atostogos, tai kruvom vare i Italija. O tie du Kauno slidininkai ( is pirmuju, uzsikrete) dar kvykavo grize baliuke kadwiw, jokio viruso ten nera. O paskui parsivilke cia visur lakste.
Su tais vis griztanciais
Pasake uzdaro sienas, bet kaip suprantu dar kazkas is kazkur gris siom dienom.
Koks cia karantinas, kad tie isleisti laksto dabar? As tikrai tikiu kad yra saziningai sedinciu namuose, bet tikrai yra ir tokiu kaip kelto bedanciai. Juk jie nores ir iseis i parduotuve nusispjoves ant to pasizafejimo neiseiti.
Tas karantonas turejo but kaip Taivane - ten zmones ejo i darbus, gyveno iprasta gyvenima. O karantinavo visus priverstinai be jokiu isimciu tik grizusius.
Dabar per juos( nes jei butu apmastyta nepaprastoji situacija pries du menesius) turim suparalyzuota vidini gyvenima, nedarbus ir visa kita kas bus tik blogiau.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 03 31, 12:05)

šaunuoliai
Atsakyti