Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(cambala @ 2020 04 17, 09:53)
As tikrai skaiciau ubuntes senas temas ir esu jai kususi panosen kelis dalykus, kur ji gynesi kad tikrai taip nerase.
Bet cia beprasmis reikalas, po to, kai kiaules akis isistacius vartesi, kad nevadino nares sunaus k.
Kad monteverte visas ciokina ta cia faktas. Ji net toj temoj kur ji nepageidaujama pastoviai tupi.
Kazkaip ziuriu trijulei ju paliktoje nuobodu turbut, kad ateina cia pastoviai smirdet kaip cia Lietuvoj viskas blogai biggrin.gif .

ko meluoji, ka tu man citavai, ka Moontei rasiau nors ir ziuredama i ciatata, matai spyga. Visa kita ka tu cia triedi, niekad necitavai, nes ir paciai matyt aisku, kad skiedi biggrin.gif
o tu ko nesedi teletabiu temoj, juk saket su Aimeja cia nebeuzsuksit, tai kas pasikeite, musu pasiilgot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 17, 12:52)
ko meluoji, ka tu man citavai, ka Moontei rasiau nors ir ziuredama i ciatata, matai spyga. Visa kita ka tu cia triedi, niekad necitavai, nes ir paciai matyt aisku, kad skiedi  biggrin.gif
o tu ko nesedi teletabiu temoj, juk saket su Aimeja cia nebeuzsuksit, tai kas pasikeite, musu pasiilgot?  bigsmile.gif

jinai dalinasi savo:
"Kaip praleidome savo dieną šiandien?, Linksmi, liūdni, prasmingi ir kt įvykiai"
prasmingais įvykiais, nes jos prasmė yra tik forumiečių gyvenime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 04 17, 11:31)
Butu kokybee ir dydis nera pagal kainas. Gal kam reikia sandeliuko dydzio skyles prie Katedros, ir tai jam vieninteelis dalykas ko reikia isipaisyti i senamiescio snobu gretas.

O jei tinka kur 50kmm nuotolyje kaime tai manau dvieju triju kambariu buta gali pirkti uz keelis tukst. Tik sienas, nes reikes keisti viska viska. Ar gal kai kam tiktu  nugyventas tarybinis butas be remonto, kuriame pasimire koks senolis. Apsitvarkius siek tiekk zmones gyvena... Uz 8000 tai maciau visai pusetinu butu... ir tai buvo visai netoli Kauno, Babtuose. 15 min iki Kauno Tai irgi variantas gal geresnis nei pasidaryt banko vergu.

Manau yra vietu, kur butus atiduoda uz simbolini eura, bet ten jau bus gluskaimiai... Tokie tinkami gal tiems kam reikia vizos ar pan...

matai zmoniu dauguma priklauso nuo darbo i kuri riekia nuvykti, tai 50 km dirbant LIetuvoje tikrai per toli. O bustu kainos prikaluso nuo galimybes rasti toje vietoveje darba. uz kelis tukstancius gal ir isigysi busta, tik ka ten veiksi?
O per kiek laiko sutaupytum 8000, jei gautum 600 i menesi?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 17, 11:24)
as nezinau ar vidutine, bet speju, ne sminimumas keik pamenu buvo lyg 350 lt, tai labai panasus skaiciai kaip ri dabar tik lt pasikeite i eurus.
Airijoje galia paskola 3.5 k tavo pajamu ir reikia tureti 20 prc savo, tai jei LIteuvoje panasiai, tai galima butu nusipirkti kazka panasiai uz 30.000. Musu miestuky tai butu 2-3 k butas arba uz miesto kaime kokia sena sodyba. O jei 2 tokios pajamos, tai tada jau kazka geriau galima isigyti, jau gal koki nedideli namuka priemiestyje uz 60.000, bet musu miestelyje uzdirbti 800 e i rankas, ne taip lengva siuo metu. O kokiam Vilniuje jau ir kainos NT manau daug didesnes smile.gif

Tu cia vakar aiskinai, kad tau 800 lt pries 20 metu daug, normali alga, tau jau nebuvo kur auksciau kazk9 siekt.
Tai mano vyro alga pries mums susituokiant buvo 1100 1200 lt.
O dabar kau pasirodo 1, 5 etato pleseisi
Tai ka tu dirbai pagal specialybe, jei jau tave, kaip vakar rasei, tenkino? Ko ismovei i Airija?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 04 17, 12:18)
jos visos sucambalėjo. Kitaip ir būti negali, kai bendrauja su tokia debile, tai ir pačios debilėja, įtiki tos kalbomis biggrin.gif Žiūrėk užblokuotų ją, nebebendrautų, neskaitytų jos triedalų, per mėnesį kitą apsivalytų jų protai ir normalios narės praktiškai pataptų

nu bet rimai ale seka zmogaus postus, bet informacijos issiavinimas nulinis. Apie pacia cambala patyliu, pati klausia ir vel klausia ir vel klausia ta pati ir vel varo ir varo savo nesamones jkau kokie 2-3 m lotuliukas.gif ir su matematika prastai ir su realybes suvokimu. Nu bet ka noreti, kai tiek dezinfekuojasi is vidaus, smegeneles gi nyksta...ir kitos gal per karantina siek tiek padaugina, nes kai rase jau seniau nemazai isgerdvo, kai dirbti rekejo, o dabar kai daguma nedirba.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 04 17, 11:51)
joa, debilėle, žinok tu viską apie mane žinai, viską ką mokiausi ar dirbau, nors tau to nesakiau biggrin.gif
bet tikrai taip, aš Agnieška iš Naujininkų bendrabučio, šoku aplink stulpą, išpuvusiais dantim, vyras mano Dimka bėgantis kotletų ir su baltu šuniu jorku esu, kurį sūpuoju biggrin.gif  4u.gif
Pasigrožėk savo "išmintimi", nevykėle biggrin.gif  4u.gif

Papipdus platini nelegaliai ir sm ciokintoja dirbi biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 17, 11:52)
ko meluoji, ka tu man citavai, ka Moontei rasiau nors ir ziuredama i ciatata, matai spyga. Visa kita ka tu cia triedi, niekad necitavai, nes ir paciai matyt aisku, kad skiedi  biggrin.gif
o tu ko nesedi teletabiu temoj, juk saket su Aimeja cia nebeuzsuksit, tai kas pasikeite, musu pasiilgot?  bigsmile.gif

Tai kad jums paliktoj temoj buvau tavo triedalus is Sani temos ikelusi. Datos nei kaip nesutampa su tavo 6 metu darbais Airijoj.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 04 17, 12:49)
Klausyk, ubunte, tu savo tiesose visai susimaisei. Sani tema kada kurei apie vyra? Mars i savo Sani nica ir skaityk, metus deliok. Sakai gi matematike esi, o pasirodo elementariausiu skaiciu nesudedi.
Ir dar - pagal tavo temas tu net 5 metu neisdirbai( diskusija buvo apie Naujus metus), kai viena nare rase, jog morint isigyti busta Airijoje reikia pradirbt 5 metus.

As nuo 2014 m dabar Airijoje, gali eiti per kokias nori temas, rasi ta pati ir skaiciuok dabar, jei sugebesi mirksiukas.gif
Tai kas ka viena nare rase, ar tai jau istatymai tokie, tikrinai, niekur niekas man neminejo apie 5 m, kai emem paskola, ziurejo paskutiniu metu pajamas, santaupas, ir prase pazymu kiek isdirbe paskutiniam darbe, sake butu problema , jei butu trumpiau nei 6 m. yra bendros taisykle sir yra atskiros pagal isntitucijas, tai gal kazkurioje ir nori 5 isdirbtu metu, bet tai nereiskia, kad visi.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 04 17, 13:02)
Papildyta:

Tai kad jums paliktoj temoj buvau tavo triedalus is Sani temos ikelusi. Datos nei kaip nesutampa su tavo 6 metu darbais Airijoj.

bet tai koki atu melage, taip izuliai meluoti, juk galima viska patikrinti, ir kas tada bus kaip kiauliiuke dingsi is temo skeliom dienom ir manysi, kad visi pamirso viska? nori irodysiu, akd esi melagiu melage ar pati prisipazinsi? bigsmile.gif
ir paie mane ir apie Monteverte meluoji nuolat, ar tai tavo gyvenimo dalis, teisi buvo matyt Aimeje, esi aferiste ir gyvenime. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 04 17, 13:02)
Papildyta:

aha, ir tave norėjau nunuodyti jais, bet nepavyko, tai dabar pikta esu biggrin.gif

nu tu ir dūra dėl tų datų. Idomucia pvz. atvirai pasakė, kad tyčia sumaišo datas, metus. Čia gi niekas neprisiekė, kad neikada nemeluos. Tu juk viską apie save tai pastoviai meluoji. Šūde sdi, o karalienę vaidini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 17, 12:06)

Tai kas ka viena nare rase, ar tai jau istatymai tokie, tikrinai, niekur niekas man neminejo apie 5 m, kai emem paskola, ziurejo paskutiniu metu pajamas, santaupas, ir prase pazymu kiek isdirbe

Taip, as greiciau patikesiu kazkam kitam, nei tau, melage.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 04 17, 12:10)
aha, ir tave norėjau nunuodyti jais, bet nepavyko, tai dabar pikta esu biggrin.gif

nu tu ir dūra dėl tų datų. Idomucia pvz. atvirai pasakė, kad tyčia sumaišo datas, metus. Čia gi niekas neprisiekė, kad neikada nemeluos. Tu juk viską apie save tai pastoviai meluoji. Šūde sdi, o karalienę vaidini biggrin.gif

Tu isterike esi.
Tai ir matosi kad trys melagiai vienas kitu atsidziaugt negalit. Bet savo temuteje jums nebeidomu, trims vaitoti ir dejuoti nuobodu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 04 17, 13:15)
Taip, as greiciau patikesiu kazkam kitam, nei tau, melage.
Papildyta:
Tu isterike esi.
Tai ir matosi kad trys melagiai vienas kitu atsidziaugt negalit. Bet savo temuteje jums nebeidomu, trims vaitoti ir dejuoti nuobodu biggrin.gif .

cia ne tikejimo klausiams, ne religija, visa info internete bankuose apie paskolos salygas. biggrin.gif kai pati nuolat meluojki tai ir kitus itari? bigsmile.gif
o tau ko neidomu teletabiu temoje? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 17, 12:06)
bet tai koki atu melage, taip izuliai meluoti, juk galima viska patikrinti, ir kas tada bus kaip kiauliiuke dingsi is temo skeliom dienom ir manysi, kad visi pamirso viska? nori irodysiu, akd esi melagiu melage ar pati prisipazinsi? bigsmile.gif
ir paie mane ir apie Monteverte meluoji nuolat, ar tai tavo gyvenimo dalis, teisi buvo matyt Aimeje, esi aferiste ir gyvenime. unsure.gif

Tai ir pasitikrink - kada Sani tema kurei, kad vyras sekso negauna ir i barus bega? Pries pabegant i Airija?, ne?
O po keliu metu jau kurei kita tema, kur dar labiau savo vyru skundeisi. Taigi rasei, kad kai pabegai, vyrelis is paskos atbego ir geru patapo.
Vnz man nebeidomu, bet tu meluodama nors uzsizymek kazkur.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 17, 12:21)
cia ne tikejimo  klausiams, ne religija, visa info internete bankuose apie paskolos salygas. biggrin.gif kai pati nuolat meluojki tai ir kitus itari?  bigsmile.gif
o tau ko neidomu teletabiu temoje? bigsmile.gif

Tai kai tu tik gogulej gyveni, tai 8s ten ir trauki info. As lb gerai atsimenu kaip burbai rasei apie kainas kelte is gogules, o ji rase visai kitas biggrin.gif .
Tu apie ta svaria tema? Idomu, bet tiesiog sureagavau i tavo pezalus, kad 800 lt alga pas tave pries 20 metu ir tau jau viskas, ner daugiau kur tobulet. O pasirodo jau ir 1,5 etato ir pinigu nera bustui nusipirkt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 17 balandžio 2020 - 12:25
QUOTE(cambala @ 2020 04 17, 13:15)
Tu isterike esi.

tavo melų mums 100 metų neperspjaut biggrin.gif
ir nekabink man savo diagnozės, labai jau išsiduodi biggrin.gif
Atsakyti