QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 21, 14:02)
Baigus magistratura, manau, minimumas tikrai per mazai. Aplamai minimums Lietuvoje - tai kazkoks pasityciojimas is zmoniu.
O tai tu isivaizduoji, kad zmogus ant kokios algos nueina dirbti, ant tokios ir dirba visa gyvenima? Jei tas magistras irodo, kad moka daugiau nei bemokslis, tai jam alga isauga greitai. Ne veltui yra ir bandomasis laikotarpis.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 04 21, 14:55)
aš dabar be patirčių irgi nenoriu imti
viskas taip apsivertė, kad labai dabar suprantu darbdavius
Papildyta:
pirmas variantas, nedirbau, nes mano gyvenimas geras buvo
Nu uz tai ir neradai darbo pagal specialybe
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 04 21, 16:06)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72648628" data-time="1587464283"><div><p>kaip kur.
Papildyta:
taip, tau labai aktualu
Papildyta:
viena dirbo, tai vos apgynė. Su ašaromis praktiškai išprašė penketo</p></div></blockquote><p>Tik viena dirbo? Nu mano studijos tikrai labai nelengvos. Labai daug zmoniu dirbo. Lankaciu grafiku, bet dirbo. Ir daugumpje darbas su specialybe tiesiogiai susijes, todel apsigyne labai gerai.</p><p>As beje per paskaitas esu pristaciusi ka darbe veikiu dar bakalaure. Turejom daryti pranesima pasirinkta tema, kadangi tiko i paskaita, destytoja pati pasiule, kad savo uzklasine veikla priatatyciau.

</p>
Pas mane ex darbe daug buvo 3-4 kurso studentu, visi normaliai pabaige, dauguma stojo ir istojo i magistra, paskaitos daznai budavo nuo kokiu 16,tai is darbo pora valandu visad isleisdavo, i egzaminus isleisdavo, mokslo darbu temas derino su darbine medziaga,tai isvis lafa.
Daug sunkiau manau tiem, kad visai ne su specialybe dirba, ar toki darba, kur negali atsitraukt, iseit,.