Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 04 21, 12:54)
Ta kai kuri gi darosi visu ligu tyrima is akies raineles. Tai gerai, va nereikia eiti pas ginekologa net. Apziuri maksti per aki. smartass.gif
</p>

Kam tu demonstruoji toki bukuma? Mano nuojauta nebloga, manau, verksi uz tokias snekas ir eisi pati ieskoti alternatyviou mediku kazkada pati... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 04 21, 13:31)
Bandai pateikt, kad tavo 100proc lankytos paskaitos yra kazkokios aukso vertes,

pas mus bakalaure buvo privalomas paskait lankymas, tai dirbti galejom tik 4 kurse,kai jau buvo labai mazai paskaitu ir vasarom. Visi egzai rastu, uz viena neislaikyta, mokslas mokamas. Dabar gal jau lanksciau, bet vis tiek bakalaure pirmus metus ir dirbti, ir studijuoti turetu buti sudetinga. Magistre, kaip mano part time yra po viena dalyka gali tik imti kas semestra ar dsaryti pertraukas, tai viskas gerai, bet tie, kas mokosi full time, tai nelabai diena padirbsi, nebent tik savaitgaliais ar vakarais, bet ir tai dar ir darbus darytis reikia, su kuo susipazinau kas mokosi full time magistra, tie nedirba, nu bet tas magistras tik metai tada iseina.
Atsakyti
Bandai pateikt, kad tavo 100proc lankytos paskaitos yra kazkokios aukso vertes, bet is tikro jos yra niekines, jeigu neisisavini ziniu. Ir ypac jeigu po to nesugebi susirasti darbo pagal specialybe biggrin.gif
Pas mus destytojai sakydavo, jeigu ateini tik i egza ir gauni 10, jeigu sugebi pats issiaiskinti, tai px kur tu buvai ir ka veikei.
Nors buvo tokiu, kurie zymedavosi kas paskaita, ko nera.
O siaip daznai perspektyvius studentus gana anksti issigraibo imones. Mano laikais per bakalauro gynima, o dabar jau ir ankstesniuose kursuose. Nu o kiti studina bele studint  tongue.gif

aš dabar be patirčių irgi nenoriu imti biggrin.gif
viskas taip apsivertė, kad labai dabar suprantu darbdavius mirksiukas.gif
Papildyta:
Ne is gero gyvenimo kartais zmones dirba.
O tu nedirbai, nes zinojai, kad neuzteks smarves? biggrin.gif

pirmas variantas, nedirbau, nes mano gyvenimas geras buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 04 20, 22:34)

Aha. Tikrai. Kokiu reikua but debilu, jog teigti kad  storejama nuo meningito.

Papildyta:

I gelezinkelio stoti ar po tiltu?
Papildyta:
Papildyta:

Pzd nx is diskusijos.

As tau neidesiu i smegenis, to ka tu turejai ismokti 9 kl.. Siaip privaloma buvo mokytis iki 9kl. visiems, kiek atsimenu. Nors galiu klysti-nezinau kaip buvo Breznevo laikais. Nesupranti apie smegenu struktura ir kaip tam tikra dalis veikia musu organizme vykstancius procesus. Jei zinotum, puikiai suprastum, kas gali atsitikti, jeigu bus pazeista tam tikra smegenu dalis. Nors nestebina, tu kazkaip sunkiai "priimi" informacija, tave net neitikino valstybines lietuviu kalbos komisijos paaiskinimas del zodzio "introvertas", tai as tikrai negalesiu tau padeti. Uzuojauta verysad.gif, sunku tau.
Ne, ne tiltas, ne gelezinkelis smile.gif
Suprantu, kad sunku. Bet nepergyvenk, konkurencijos sioje srityje tau tikrai nesudarysiu. Itarineji visai be reikalo.
Atsakyti

O siaip taip ir neatsakei is kur jus gavot nama,

su mama tebegyveni, mamos name? del to tau taip svarbu, ka mamyte apie tave galvos, ji tau vis dar aiskina kaip gyventi? bigsmile.gif

Mes viska ka turim, ne tik nama, uzsidirbome patys. Nes esam protingi, darbstus. Tikrai nelaukem issizioje, kad nupirktu tevai. Bet mano vyras negiruokliavo ir po barus nelakste, o as net negalvojau investuoti i molines, ups sieno kitkomis apdetas lusnas. 

As tikiuosi, kad mama apie mane ir galvoja, ir globoja....

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 04 21, 15:19)
Mes viska ka turim, ne tik nama, uzsidirbome patys. Nes esam protingi, darbstus. Tikrai nelaukem issizioje, kad nupirktu tevai. Bet mano vyras negiruokliavo ir po barus nelakste, o as net negalvojau investuoti i molines, ups sieno kitkomis apdetas lusnas.As tikiuosi, kad mama apie mane ir galvoja, ir globoja....

Konkreciai klausiau nuomavot ir taupet ar emet paskola, visa kita nebutinos detales.
Globoja vis dar? Tai sakau kartu gyvenat? ir kaip ta globa pasireiskia?
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2020 04 21, 15:13)
Nors galiu klysti-nezinau kaip buvo Breznevo laikais.

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 21 balandžio 2020 - 14:41

kaip kur.
Papildyta:
taip, tau labai aktualu mirksiukas.gif
Papildyta:
viena dirbo, tai vos apgynė. Su ašaromis praktiškai išprašė penketo

Tik viena dirbo? Nu mano studijos tikrai labai nelengvos. Labai daug zmoniu dirbo. Lankaciu grafiku, bet dirbo. Ir daugumpje darbas su specialybe tiesiogiai susijes, todel apsigyne labai gerai.

As beje per paskaitas esu pristaciusi ka darbe veikiu dar bakalaure. Turejom daryti pranesima pasirinkta tema, kadangi tiko i paskaita, destytoja pati pasiule, kad savo uzklasine veikla priatatyciau. :) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 04 21, 16:06)
viena dirbo, tai vos apgynė. Su ašaromis praktiškai išprašė penketo</p></div></blockquote><p>Tik viena dirbo? Nu mano studijos tikrai labai nelengvos. Labai daug zmoniu dirbo. Lankaciu grafiku, bet dirbo. Ir daugumpje darbas su specialybe tiesiogiai susijes, todel apsigyne labai gerai.</p><p>As beje per paskaitas esu pristaciusi ka darbe veikiu dar bakalaure. Turejom daryti pranesima pasirinkta tema, kadangi tiko i paskaita, destytoja pati pasiule, kad savo uzklasine veikla priatatyciau. smile.gif </p>

taip, viena. Darbą rašė savarankiškai, nesirodė vadovei, tai teko po to sriūbaut.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 04 21, 14:13)
As tau neidesiu i smegenis, to ka tu turejai ismokti 9 kl.. Siaip privaloma buvo mokytis iki 9kl. visiems, kiek atsimenu. Nors galiu klysti-nezinau kaip buvo Breznevo laikais. Nesupranti apie smegenu struktura ir kaip tam tikra dalis veikia  musu organizme vykstancius procesus. Jei zinotum, puikiai suprastum, kas gali atsitikti, jeigu bus pazeista tam tikra smegenu dalis. Nors nestebina, tu kazkaip sunkiai "priimi" informacija, tave net neitikino valstybines lietuviu kalbos komisijos paaiskinimas del zodzio "introvertas", tai as tikrai negalesiu tau padeti. Uzuojauta verysad.gif, sunku tau.
Ne, ne tiltas, ne gelezinkelis smile.gif
Suprantu, kad sunku. Bet nepergyvenk, konkurencijos sioje srityje tau tikrai nesudarysiu. Itarineji visai be reikalo.

Tu tiek nostalgijoj pleseisi apie sovietija, o dabar net nezinai kaip buvo Breznevo laikais? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 04 21, 16:27)
Tu tiek nostalgijoj pleseisi apie sovietija, o dabar net nezinai kaip buvo Breznevo laikais? bigsmile.gif

Nei mokyklos, nei darzelio Breznevo laikais nelankiau ir
net nesidomejau kiek truko privalomasis mokymasis tais laikais. Siaip idomu pasidare, kiek?
Tu geriau paaiskink savo paskutiniu metu metamorfozes-tokia Rosiejos gerbeja buvai, ir kas atsitiko? GI TU ne vaikas jau
Atsakyti

taip, viena. Darbą rašė savarankiškai, nesirodė vadovei, tai teko po to sriūbaut.
As labai abejoju ar nesirode del darbo. :) Galima nusiusti kursini, galima susitikti po 5os valandos.

Esu rasius viena baigiamaji, kai vadovas kitoje salyje buvo. Susirasydavom skype. Zinok nesriubavau, gavau 10 :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 21 balandžio 2020 - 16:29
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 04 21, 17:28)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72648838" data-time="1587474925"> taip, viena. Darbą rašė savarankiškai, nesirodė vadovei, tai teko po to sriūbaut.</blockquote> As labai abejoju ar nesirode del darbo. smile.gif Galima nusiusti kursini, galima susitikti po 5os valandos.
<p>Esu rasius viena baigiamaji, kai vadovas kitoje salyje buvo. Susirasydavom skype. Zinok nesriubavau, gavau 10 smile.gif</p>

Tai ji ir paskaitų mažokai lankius, tai gal gėda buvo vadovei į akis žiūrėti, kuri gi nebuvo vadovė nuleista iš kosmoso, ji juk dėstytoja buvo prieš tai mūsų. O gal laikas jai netikdavo, kada ta vadovė prašydavo ateiti, nes iš darbo neišleisdavo.
Šiaip mergiotė tokia dievobaiminga buvo, tai gal tikrai sąžinė graužė ją, tai ir rašė pati.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 21, 14:02)
Baigus magistratura, manau, minimumas tikrai per mazai. Aplamai minimums Lietuvoje - tai kazkoks pasityciojimas is zmoniu.

O tai tu isivaizduoji, kad zmogus ant kokios algos nueina dirbti, ant tokios ir dirba visa gyvenima? Jei tas magistras irodo, kad moka daugiau nei bemokslis, tai jam alga isauga greitai. Ne veltui yra ir bandomasis laikotarpis.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 04 21, 14:55)
aš dabar be patirčių irgi nenoriu imti biggrin.gif
viskas taip apsivertė, kad labai dabar suprantu darbdavius mirksiukas.gif
Papildyta:

pirmas variantas, nedirbau, nes mano gyvenimas geras buvo smile.gif

Nu uz tai ir neradai darbo pagal specialybe biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 04 21, 16:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72648628" data-time="1587464283"><div><p>kaip kur.
Papildyta:
taip, tau labai aktualu vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
viena dirbo, tai vos apgynė. Su ašaromis praktiškai išprašė penketo</p></div></blockquote><p>Tik viena dirbo? Nu mano studijos tikrai labai nelengvos. Labai daug zmoniu dirbo. Lankaciu grafiku, bet dirbo. Ir daugumpje darbas su specialybe tiesiogiai susijes, todel apsigyne labai gerai.</p><p>As beje per paskaitas esu pristaciusi ka darbe veikiu dar bakalaure. Turejom daryti pranesima pasirinkta tema, kadangi tiko i paskaita, destytoja pati pasiule, kad savo uzklasine veikla priatatyciau. smile.gif </p>

Pas mane ex darbe daug buvo 3-4 kurso studentu, visi normaliai pabaige, dauguma stojo ir istojo i magistra, paskaitos daznai budavo nuo kokiu 16,tai is darbo pora valandu visad isleisdavo, i egzaminus isleisdavo, mokslo darbu temas derino su darbine medziaga,tai isvis lafa.
Daug sunkiau manau tiem, kad visai ne su specialybe dirba, ar toki darba, kur negali atsitraukt, iseit,.
Atsakyti