QUOTE(mylimuke! @ 2020 04 22, 09:11)
Gal del to, kad tu i juos linkusi

Bet is esmes jie turbut sunkesni, ir visada susilaukia daug maziau studentu

arba gal tai isankstinis nusiteikimas?
Nors man mokykloj vienodai gerai sekesi ir humanitariniai, bet tikslieji man patiko labai
Papildyta:
Eilinio studento gyvenimas, tai kas cia sunkaus tokio?
Aisku,poilsio maziau, bet kai tau 20,gi tiek jegu ir energijos yra.
MB studijuodamas ir dirbo, ir mokesi (gerai), ir studentu atstovybej veiklos turejo, ir su studentu projektais dirbo. Ir linksmybems laiko uzteko dar.
Nu nebent su darbais pries 20 netu buvo kitaip, del to sutinku, bet del kitko tai kaip ir sakiau, matyt nachaliavai norejai or diploma gauti, be jokiu pastangu

igimta tai pas tave?
Papildyta:
Kadangi tokiu neadekvaciu kaip tu realiam gyvenime nesu sutikusi, tai ir bendraut atitinkamai netenka.
O pasaukimo taip, as neturiu, nepatiko destyti, bet reikejo.
Tikslieji mokslai man nuobodesni atrode, o mokykloje vienodai sekesi ir tie, ir tie. Manau fizikos, chemijos ir t.t., mums nemokejo idomiai pateikti. O va biologija, istorija, geografija buvo labai idomu, geometrija, algebra labai gerai sekesi, siek tiek idomu buvo uzdavinius spresti tuos zodinius ar braizyti geometrines figuras.
Tai ar as sakiau, kad sunku???

tu gi prisisvaigai kazka apie zubrinima per naktis.

Taip as pratusi viska gauti uz dyka

ka dabar vel nusisnekejai, diplomai perkami? nu gal pas tave

Paprasciausia ir su darbais buvo sunku ir nelabai kada butu buve to laiko per diena paskaitos vakare rasai koki referata, skaitai kokia uzduota knyga, straipsni ir t.t., tai lieka savaitgalis, jei 2 d dirbi, tai kada pailseti, tai nebent 1 d dirbi , kita ilsiesi, dabar gal lengvesnes studijos, nezinau, maziau paskaitu, daug ka galima internete rasti, tada tai gi diktuodavo viska, konspektuodavomes. ir dalyku gana daug prastudijavom virs 60 per 4 metus, didziaja dali per pirmus 3, musu studijos gi labai placios ne viena tik saka kokia studijuojavom.
O didziausias sunkumas tai buvo itampa, kad jei neislaikysiu kokio egzo nebestudijuosiu, nes pinigu neturejau uz moksla moketi. O siaip studijuoti buvo labai faina, idomu, nebuvo neidomiu dalyku, buvo labai faini kursiokai, kiek visko prisiorganizuodavom, ta meta atsimenu kaip labai gera perioda gyvenime. 10 m taip galeciau studijuoti
Nesiteisink, matosi zmogus, kuris yra mokytojas is pasaukimo ir kuris nera, tu nesi. Gerai, kad bent pati tai supranti. Mokytojo(destytojo) uzdavinys, isaiskint ne visiem gabiem ir adekvatiem anot taves, o kaiptik nesuprantantiem, nemokantiem, neadekvatiem ir rasti priejima pire visokiu. Aisku, aukstojoje destyti jau kitaip , nei mokykloje mokyti, bet is esmes, tam tikras turi buti zmogus, kad tuo uzsiimtu kokybiskai, ir ne vien kv kursuose esme.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2020 04 22, 11:21)
"Mokslininkai nustatė, kad žmonės,
kuriuos nuolat trikdo gramatinės klaidos internete, yra mažiau linkę bendrauti ir nėra tokie malonūs kaip tie, kurie į jas tiesiog nekreipia dėmesio."
"Psichologai teigia, kad intravertai labiau linkę kritikuoti kitus dėl jų daromų gramatinių klaidų ir tarimo netikslumų. Be to, žmonės, kurie jautriai reaguoja į kitų daromas gramatines klaidas, sunkiau suvokia savo pačių prigimtį..."
kaip garziai ir tiksliai parasyta

Is tikro zmones labai megsta su manim bendrauti

man realiai netrukdo neivieno zmogaus klaidos, svarbu ka zmogsu nori pasakyti, esme svarbu.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 04 22, 10:34)
Mokaliniam darbui daznai reikia irangos. Mano atveju net pastatas turi buti specialiai irengtas, pvz kad darbo stalai nejudetu del vibracijos sukeltos statybu salia ir pan.
Tu nezinai ka Mylimuke dabar veikia. ;)
cia ziurint kokia stritis, man pirmam bakalaurui reikejo tik knygu , lapu ir tusiuko , na paskui ispausdinau su kompu

Antram kompiuterio.
Mes niekas nezinom, kas ka veikia, isvadas daromes is to ka patys raso zmones. Ji sake lyg, kad kazka studijuos, kad dirba nesake, tik rase, kad isejo is darbo.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 04 22, 10:20)
Man skaičiai, visokios fizikos ir matematikos būdavo kryžius

Esu visiškai humanitarinės pakraipos
saziningai, zinok matosi, kad ir su logika ne kas, gerai, kad radai savo sriti, kur sekasi