Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

O mokslinį darbą galima ir vietoje daryti. Kompai yra, knygos yra, profesoriai konsultuoja, reikiamo tam tikro materialo irgi ir vietoje buvo. Papildyta: nu tu matai jaunystėje labai šūstra buvai, išsimokei, per jauna vaiką pasigavai, bet dabar užtat bedarbė sėdi jau kiek menėsių anš pašalpų, o mes dabar pachalinam

Mokaliniam darbui daznai reikia irangos. Mano atveju net pastatas turi buti specialiai irengtas, pvz kad darbo stalai nejudetu del

vibracijos sukeltos statybu salia ir pan.

Tu nezinai ka Mylimuke dabar veikia. ;)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 04 22, 10:34)
<p>Mokaliniam darbui daznai reikia irangos. Mano atveju net pastatas turi buti specialiai irengtas, pvz kad darbo stalai nejudetu del</p>
<p>vibracijos sukeltos statybu salia ir pan.</p>
<p> </p>
<p>Tu nezinai ka Mylimuke dabar veikia. ;)</p>
<p> </p>

Tavo atvejai - ne visi atvejai.
Visi žinom. Jinai dabar aktyviai laužia vierchą SM biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 04 22, 00:18)
Kadangi  , anot taves, smegenyse yra daug centru rasymo....tai jus nesugebat normaliai NEI mastyt NEI rasyt. Imkit abi 4u.gif  4u.gif
Papildyta:

Bruksnelio neparasiau, tragedija tau. Dar taska teksto gale pamirsau. Cambala, o jeigu kartojamas jungtukas "nei", nereiketu ji atskirti kableliu? Kaip manai? Vien ka reiskia tavo "transpantologas". Nei tu, nei as be klaidu nerasom... min. nariu cia raso be klaidu smile.gif Isivaizduoji kas butu, jeigu po kiekvieno posto apie klaidas rasytume smile.gif Ir zinok, jeigu pradeti tavo klaidas taisyti, tai cia vien apie tave postai butu wub.gif
Imk 4u.gif
"Mokslininkai nustatė, kad žmonės, kuriuos nuolat trikdo gramatinės klaidos internete, yra mažiau linkę bendrauti ir nėra tokie malonūs kaip tie, kurie į jas tiesiog nekreipia dėmesio."
"Psichologai teigia, kad intravertai labiau linkę kritikuoti kitus dėl jų daromų gramatinių klaidų ir tarimo netikslumų. Be to, žmonės, kurie jautriai reaguoja į kitų daromas gramatines klaidas, sunkiau suvokia savo pačių prigimtį..."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 22 balandžio 2020 - 10:27
Mokaliniam darbui daznai reikia irangos. Mano atveju net pastatas turi buti specialiai irengtas, pvz kad darbo stalai nejudetu del

Jei paziuresim koki daleliu greitintuva, tai ten milijardiniai projektai, ar kokie astrofiziniai teleskopai. Bet realiai juk mokslininkai nei tunelius, kasa nei sedi kur Ciles kalnuose prie telekopo. Technikai vykdo duomenu rinkimo uzduotis, projektuotojai projektuoja, statybininkai stato, gamyklos gamina.
Galu gale gaunais duomenys, kurie gali buti apdoroti.
Labai retai mokslininkas turi butinybe pats paciupinet ar pauostyt. Dzniausia tai jau neimanoma
Atsakyti

Jei paziuresim koki daleliu greitintuva, tai ten milijardiniai projektai, ar kokie astrofiziniai teleskopai. Bet realiai juk mokslininkai nei tunelius, kasa nei sedi kur Ciles kalnuose prie telekopo. Technikai vykdo duomenu rinkimo uzduotis, projektuotojai projektuoja, statybininkai stato, gamyklos gamina. Galu gale gaunais duomenys, kurie gali buti apdoroti. Labai retai mokslininkas turi butinybe pats paciupinet ar pauostyt. Dzniausia tai jau neimanoma

Cia labai plati tema ir as vargu ar galiu apibendrinti. Mano srityje visi patys daro eksperimentus, patys konstruoja setup, matuoja, apdoroja duomenis ir daro isvadas. Aisku, kad yra bendro darbo su kitom grupem, kitu saliu tyrejais kur dalinamas informacija, bet duomenys gaunami ne is gamyklu, statybininku, o is laboratorijos, kurioje tas mokslininkas ir dirba. :) 

Tam, kad atsirastu teleskopas, turejo buti mokslininkas kuris issprende didele dali problemu. Pvz teleskopuose naudojami veidrodziai turi atitikti grieztus reikalavimus, ir juos pagaminti labai sunku. Tai gaminimo budas, veidrodzio savybiu analizes budai, tyrinekami butent mokslininku laboratorijose. Daznai ir matavimas pacio veidrodzio, jau pagaminus. O kai tas veidrodis jau bus integruotas i teleskopa, kiti mokslininkai naudos teleskopu daromas nuotraukas. :) 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 04 22, 09:11)
Gal del to, kad tu i juos linkusi smile.gif
Bet is esmes jie turbut sunkesni, ir visada susilaukia daug maziau studentu smile.gif arba gal tai isankstinis nusiteikimas?
Nors man mokykloj vienodai gerai sekesi ir humanitariniai, bet tikslieji man patiko labai  ax.gif
Papildyta:

Eilinio studento gyvenimas, tai kas cia sunkaus tokio?
Aisku,poilsio maziau, bet kai tau 20,gi tiek jegu ir energijos yra.
MB studijuodamas ir dirbo, ir mokesi (gerai), ir studentu atstovybej veiklos turejo, ir su studentu projektais dirbo. Ir linksmybems laiko uzteko dar.
Nu nebent su darbais pries 20 netu buvo kitaip, del to sutinku, bet del kitko tai kaip ir sakiau, matyt nachaliavai norejai or diploma gauti, be jokiu pastangu biggrin.gif igimta tai pas tave?
Papildyta:
Kadangi tokiu neadekvaciu kaip tu realiam gyvenime nesu sutikusi, tai ir bendraut atitinkamai netenka.
O pasaukimo taip, as neturiu, nepatiko destyti, bet reikejo.

Tikslieji mokslai man nuobodesni atrode, o mokykloje vienodai sekesi ir tie, ir tie. Manau fizikos, chemijos ir t.t., mums nemokejo idomiai pateikti. O va biologija, istorija, geografija buvo labai idomu, geometrija, algebra labai gerai sekesi, siek tiek idomu buvo uzdavinius spresti tuos zodinius ar braizyti geometrines figuras.

Tai ar as sakiau, kad sunku??? blink.gif tu gi prisisvaigai kazka apie zubrinima per naktis. biggrin.gif Taip as pratusi viska gauti uz dyka lotuliukas.gif ka dabar vel nusisnekejai, diplomai perkami? nu gal pas tave bigsmile.gif Paprasciausia ir su darbais buvo sunku ir nelabai kada butu buve to laiko per diena paskaitos vakare rasai koki referata, skaitai kokia uzduota knyga, straipsni ir t.t., tai lieka savaitgalis, jei 2 d dirbi, tai kada pailseti, tai nebent 1 d dirbi , kita ilsiesi, dabar gal lengvesnes studijos, nezinau, maziau paskaitu, daug ka galima internete rasti, tada tai gi diktuodavo viska, konspektuodavomes. ir dalyku gana daug prastudijavom virs 60 per 4 metus, didziaja dali per pirmus 3, musu studijos gi labai placios ne viena tik saka kokia studijuojavom.
O didziausias sunkumas tai buvo itampa, kad jei neislaikysiu kokio egzo nebestudijuosiu, nes pinigu neturejau uz moksla moketi. O siaip studijuoti buvo labai faina, idomu, nebuvo neidomiu dalyku, buvo labai faini kursiokai, kiek visko prisiorganizuodavom, ta meta atsimenu kaip labai gera perioda gyvenime. 10 m taip galeciau studijuoti biggrin.gif

Nesiteisink, matosi zmogus, kuris yra mokytojas is pasaukimo ir kuris nera, tu nesi. Gerai, kad bent pati tai supranti. Mokytojo(destytojo) uzdavinys, isaiskint ne visiem gabiem ir adekvatiem anot taves, o kaiptik nesuprantantiem, nemokantiem, neadekvatiem ir rasti priejima pire visokiu. Aisku, aukstojoje destyti jau kitaip , nei mokykloje mokyti, bet is esmes, tam tikras turi buti zmogus, kad tuo uzsiimtu kokybiskai, ir ne vien kv kursuose esme.

Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2020 04 22, 11:21)
"Mokslininkai nustatė, kad žmonės, kuriuos nuolat trikdo gramatinės klaidos internete, yra mažiau linkę bendrauti ir nėra tokie malonūs kaip tie, kurie į jas tiesiog nekreipia dėmesio."
"Psichologai teigia, kad intravertai labiau linkę kritikuoti kitus dėl jų daromų gramatinių klaidų ir tarimo netikslumų. Be to, žmonės, kurie jautriai reaguoja į kitų daromas gramatines klaidas, sunkiau suvokia savo pačių prigimtį..."

kaip garziai ir tiksliai parasyta wub.gif Is tikro zmones labai megsta su manim bendrauti biggrin.gif man realiai netrukdo neivieno zmogaus klaidos, svarbu ka zmogsu nori pasakyti, esme svarbu.
Papildyta:
Mokaliniam darbui daznai reikia irangos. Mano atveju net pastatas turi buti specialiai irengtas, pvz kad darbo stalai nejudetu del vibracijos sukeltos statybu salia ir pan.

Tu nezinai ka Mylimuke dabar veikia. ;)

cia ziurint kokia stritis, man pirmam bakalaurui reikejo tik knygu , lapu ir tusiuko , na paskui ispausdinau su kompu biggrin.gif Antram kompiuterio.

Mes niekas nezinom, kas ka veikia, isvadas daromes is to ka patys raso zmones. Ji sake lyg, kad kazka studijuos, kad dirba nesake, tik rase, kad isejo is darbo.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 04 22, 10:20)
Man skaičiai, visokios fizikos ir matematikos būdavo kryžius biggrin.gif Esu visiškai humanitarinės pakraipos  biggrin.gif

saziningai, zinok matosi, kad ir su logika ne kas, gerai, kad radai savo sriti, kur sekasi 4u.gif
Atsakyti
Mėgsta su ja bendrauti, nuosavas vyras bėga kuo toliau, o čia svetimi mat mėgsta biggrin.gif Ką bandai apgauti?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 04 22, 12:36)
Mėgsta su ja bendrauti, nuosavas vyras bėga kuo toliau, o čia svetimi mat mėgsta biggrin.gif Ką bandai apgauti?

Nu va ir su fanatzija neblogai pas tave biggrin.gif yra tu pliusu, tik galetum efektyviau gabumus isnaudoti, parasyti koki erotini romana mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 22, 11:33)

saziningai, zinok matosi, kad ir su logika ne kas, gerai, kad radai savo sriti, kur sekasi  4u.gif

Esu tau sakiusi-tavo pasaulio logikos man niekada nesuprasti. Tos, kur ovuliacija vos kelissyk per metus yra sveikatos požymis, o kasmėnesinė ovuliacija yra -ženklas, kad kažkas blogai, tos, kur daromos operacijos tipo šiaip sveikam žmogui, tos, kur niekaip nesisaugant vos vos pastojama, tos, kur vyras miega atskirai, tos, kur vyras prasigeria, kad tik nebūti namuose ir etc. Aš tikrai nesuprasiu tokios logikos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 22, 11:37)
Nu va ir su fanatzija neblogai pas tave  biggrin.gif yra tu pliusu, tik galetum efektyviau gabumus isnaudoti, parasyti koki erotini romana  mirksiukas.gif

Gera mintis smile.gif Keli patarimai šia tema tau: įsijunk šviesą tai darydama, išmesk Lidlo naktinius ir triusikus. Pradžiai vien tai bus wow, vyras bus devintam danguj, juk supranta, kad visvien nečiulpsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 04 22, 10:21)

"What’s also interesting is that everyone -- extrovert or introvert, agreeable or cranky -- was more positive towards those respondents with less errors."

4u.gif
Atsakyti
Montekrista, visad laikiau jus labai faina motera, nu bet nenusileiskit iki cambalos lygio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 04 22, 12:42)
Esu tau sakiusi-tavo pasaulio logikos man niekada nesuprasti. Tos, kur ovuliacija vos kelissyk per metus yra sveikatos požymis, o kasmėnesinė ovuliacija yra -ženklas, kad kažkas blogai, tos, kur daromos operacijos tipo šiaip sveikam žmogui, tos, kur niekaip nesisaugant vos vos pastojama, tos, kur vyras miega atskirai, tos, kur vyras prasigeria, kad tik nebūti namuose ir etc. Aš tikrai nesuprasiu tokios logikos biggrin.gif
Papildyta:
Gera mintis smile.gif Keli patarimai šia tema tau: įsijunk šviesą tai darydama, išmesk Lidlo naktinius ir triusikus. Pradžiai vien tai bus wow, vyras bus devintam danguj, juk supranta, kad visvien nečiulpsi biggrin.gif

wacko.gif
ka rukai?
Atsakyti