Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

https://www.15min.lt...as-1028-1309628
Teisingas straipsnis, kas turi psichikos problemų ir jaučiasi labai nesaugūs, nekažką ax.gif Bus blogiau nei kelių dešimčių senukų, skaičiuojančių paskutines dienas, mirtys.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 04 28, 19:44)
Taip ir sakiau, sekioji is paskos kaip sunytis. smile.gif

tai tu save kalyte laikai? au au, mylimuke biggrin.gif 4u.gif nes juk tu tose temose irgi esi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 04 28, 16:42)
tu lankais pas psichologus, tu žinai biggrin.gif  4u.gif

Nebutiba lankytis, kad pasidometi kaip kurta.
O kas is to, kad tu lankaisi pas psichiatrus ir vaistuku ju skirtu negeri?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 04 28, 17:41)
taigi as buvau ikelusi tau ta serija, is kurio si istrauka, manai gifus patys zmones darosi susivaidina, nusifilmuoja, ale ant tiek nesiorientuoji doh.gif
va prasau ziurek i savo istvirkelius

https://www.youtube....h?v=D0fj4hvPgig

Glyse, kiek kartu tau sakyti, jad as neskaitau ir neziuriu ka tu ikeli? Skrolinant jei paveiksliuka koki pamatau ir vuskas.
Jei jau teletabiuose matai pirno, tai eik su vyru pries nakti paziurek, galesit pi to po koldra tamsoj su lidlo apatiniais isdykaut.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 04 28, 21:53)
Nebutiba lankytis, kad pasidometi kaip kurta.
O kas is to, kad tu lankaisi pas psichiatrus ir vaistuku ju skirtu negeri?

tai žinok nebūtina ir Ilgaplauke būti, užtenka žmonėms vieno niko biggrin.gif 4u.gif
Tai tu jau psichiatre patapai, kad žinai kas man skirta, geriu ar negeriu? Va kodėl tu taip Verygos nekenti, anas tau konkurentas, atima duoną iš tavęs, tu gi būtum super ministrė, ministerka tu forumo nedadaryta biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 04 28, 21:40)
tai žinok nebūtina ir Ilgaplauke būti, užtenka žmonėms vieno niko biggrin.gif  4u.gif
Tai tu jau psichiatre patapai, kad žinai kas man skirta, geriu ar negeriu? Va kodėl tu taip Verygos nekenti, anas tau konkurentas, atima duoną iš tavęs, tu gi būtum super ministrė, ministerka tu forumo nedadaryta biggrin.gif  4u.gif

Ane? Is kur tada zinai ka Ilgaplauke rase? Issidavei kausele.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 04 28, 22:48)
Ane? Is kur tada zinai ka Ilgaplauke rase? Issidavei kausele.

kur parašiau, kad žinau ką rašė ir kur išsidaviau?
glušėji minutėm jau, ne valandom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 04 28, 21:51)
kur parašiau, kad žinau ką rašė ir kur išsidaviau?
glušėji minutėm jau, ne valandom 4u.gif

Paskaityk save atgal , pilnatine Ilgaplauke/ menkaverte biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 04 28, 23:21)
Paskaityk save atgal , pilnatine Ilgaplauke/ menkaverte biggrin.gif .

kur? umom cambaly nie poniat' biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 04 28, 22:23)
kur? umom cambaly nie poniat' biggrin.gif  4u.gif

Tai senai aiskuu, kad protelis sustojo pas tave paauglystej 4u.gif .
Ir vaikystej jebuvo, nes su mocia ir giminaite sedejot iki 3 val nakties prie mokyklines prijuostes brezinio..
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 04 28, 19:53)
https://www.15min.lt...as-1028-1309628
Teisingas straipsnis, kas turi psichikos problemų ir jaučiasi  labai nesaugūs, nekažką ax.gif  Bus blogiau nei kelių dešimčių senukų, skaičiuojančių paskutines dienas, mirtys.

Jo... aš pažįstu kelis žmones, kur (mano akimis žiūrint) nu jau smarkiai perdėta viruso baimė. Ir tai jaučiasi visame kame... itin stipri baimė bendrauti su žmonėmis, baimė išeiti iš namų, baimė išpakuoti siuntinius, baimė dėl visko, nuolatinis sekimas visos absoliučiai informacijos apie viruso plitimą Lietuvoje ir ne tik. Aš asmeniškai nežinau, kaip tie žmonės išeis iš karantino net kai jo nebeliks. Nes virusas tai vis tiek kažkur bus.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2020 04 29, 08:39)
Jo... aš pažįstu kelis žmones, kur (mano akimis žiūrint) nu jau smarkiai perdėta viruso baimė. Ir tai jaučiasi visame kame... itin stipri baimė bendrauti su žmonėmis, baimė išeiti iš namų, baimė išpakuoti siuntinius, baimė dėl visko, nuolatinis sekimas visos absoliučiai informacijos apie viruso plitimą Lietuvoje ir ne tik. Aš asmeniškai nežinau, kaip tie žmonės išeis iš karantino net kai jo nebeliks. Nes virusas tai vis tiek kažkur bus.

Aš irgi pažįstu kelis. Kaltina visus viskuo, kad į parduotuves eina, neapsipirko iš anksto mėnesiui, kažkur važiuoja, ir aplamai ieško kaltų. Kaip nebūtų keista, visi buvę mergaiiiiitės gelbėtojai biggrin.gif . Galvoju, su psichika vis vien kažkas negerai, virusas tik paaštrino ax.gif . Bet ne tik LT taip. Kažkur straipsnį skaičiau apie JAV gyvenančią moterį, apie kurią yotubėj kažkokie filmukai paleisti, kad ji atvežė virusą į JAV. Nors ji net nesirgo. Tai persekiojimai, grasinimai nesiliauja.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 04 29, 07:52)
Aš irgi pažįstu kelis.  Kaltina visus viskuo, kad į parduotuves eina, neapsipirko iš anksto mėnesiui, kažkur važiuoja, ir aplamai ieško kaltų. Kaip nebūtų keista, visi buvę mergaiiiiitės gelbėtojai biggrin.gif . Galvoju, su psichika vis vien kažkas negerai, virusas tik paaštrino ax.gif . Bet ne tik LT taip. Kažkur straipsnį skaičiau apie JAV gyvenančią moterį, apie kurią yotubėj kažkokie filmukai paleisti, kad ji atvežė virusą į JAV. Nors ji net nesirgo. Tai persekiojimai, grasinimai nesiliauja.

Ryšys su mergaiiite galėtų būti įdomus biggrin.gif Deja, nežinau saviškių požiūrio į tą istoriją, tai negaliu patvirtinti, kad ir mano pažįstamų atveju tas ryšys yra biggrin.gif
Atsakyti