Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 05, 12:30)
Koks dar būdas, jei VISAI kitos prasmės žodžius naudoji? Tai tiesiog bukumas. Beraštė ir tiek.

Na taip tavo bukumas, jei nesupratai, ka parasiau, ka padarysi, tik garsiai nesistebek. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 05 05, 12:36)
Man tai ir Natalija netrukdo. Ją irgi šaunia laikyčiau, tik gal ne vyrų pasirinkime smile.gif

Nezinau, man ji per daug tokia pasileidus gal biggrin.gif Nors, aisku, visas pazystu tik is eterio, tai zinoma nezinau, kokios jos gyvenime.
Papildyta:
apie skiepus, tevu patirtys https://www.youtube....pnsgxCz5fFWG5nM
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 12:55)
Nezinau, man ji per daug tokia pasileidus gal biggrin.gif  Nors, aisku, visas pazystu tik is eterio, tai zinoma nezinau, kokios jos gyvenime.

man atrodo, kad ji tiesiog nori būti laiminga, mylima kaip ir visos, bet kadangi ji yra graži moteris, žavinga, ypač po korekcijų (nors labai simpatiška visada buvo, visada iš visų aplinkinių, kurios su ja vienoje foto fotkinasi ji bent jau man išsiskiria būtent charizma ir simpatiškumu, o kitos nublanksta šalia jos), tai ir nenori šalia savęs bele kokio ir tai normalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 11:27)
Tau klaidos, o man tai issireiskimo budai, tu nesupranti, tavo bedos, yra gatves kalba,  kuri nera bendrine taisyklinga kalba, ir ne visi zmones kalba sausai taisyklingai, bet matomai esi visai nemokytina, nes tau tai niekaip nedasyla unsure.gif Tai ir sakau netrankyk gaveles visai bus prastai paskui  4u.gif

Ko tu taip putojiesi del savo nemoksiskumo? Tau paciai nejuokingi atrodo tavo vartojami zodelyciai? Tu ta " serviza" vartoji jau kelis kartus, posakis is rusisko. Kaip ir zodelyciai "ciut ciut".
Beraste ir bemokssle esi ir tiek.

Joa, Bunke, Katazyna tookios talentingos ir grazios...Kaip kam matyt.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 05 05, 13:09)
Ko tu taip putojiesi del savo nemoksiskumo? Tau paciai nejuokingi atrodo tavo vartojami zodelyciai? Tu ta " serviza" vartoji jau kelis kartus,  posakis is rusisko. Kaip ir zodelyciai "ciut ciut".

tu net neskiri sakinių prasmės, kur rašoma apie talentą, o kur apie žmogų kaip asmenį, o dar drįsti kitus mokyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 11:55)
Na taip tavo bukumas, jei nesupratai, ka parasiau, ka padarysi, tik garsiai nesistebek.  mirksiukas.gif
Papildyta:

Nezinau, man ji per daug tokia pasileidus gal biggrin.gif  Nors, aisku, visas pazystu tik is eterio, tai zinoma nezinau, kokios jos gyvenime.
Papildyta:
apie skiepus, tevu patirtys https://www.youtube....pnsgxCz5fFWG5nM

Žinoma, aplinkiniai kalti, kad neįsimeni informacijos. Tikiuosi SM servizas tave tenkina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 05 05, 13:09)
Ko tu taip putojiesi del savo nemoksiskumo? Tau paciai nejuokingi atrodo tavo vartojami zodelyciai? Tu ta " serviza" vartoji jau kelis kartus,  posakis is rusisko. Kaip ir zodelyciai "ciut ciut".

lotuliukas.gif putojiesi? ci atik jus ir putojetes.
Kokio dar rusisko i koki cia rusiska zodi panasu? As ne taip gerai rusu zinau, kaip tu. biggrin.gif As vartoju angliska zodi ir tiek customer service ir taip vartoju ivairius barbarizmus ir man jie patinka bigsmile.gif
Nu taip esu,as daug kuom tau esu, kad tau tik macytu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 gegužės 2020 - 12:18
QUOTE(Monteverte @ 2020 05 05, 12:03)
man atrodo, kad ji tiesiog nori būti laiminga, mylima kaip ir visos, bet kadangi ji yra graži moteris, žavinga, ypač po korekcijų (nors labai simpatiška visada buvo, visada iš visų aplinkinių, kurios su ja vienoje foto fotkinasi ji bent jau man išsiskiria būtent charizma ir simpatiškumu, o kitos nublanksta šalia jos), tai ir nenori šalia savęs bele kokio ir tai normalu smile.gif

Eiline moreris baisiais, netaisyklingais angry birds antakiais.
Slyksti pasikelusi persona. Nepilnai pries metus rode kazkokia laida, kurioje ji aiskiai dave supeasti kad suvyste savo policininkiuka, aiskino kad jo mama turejo begti susipazinti su ja, o ji to daryti nenori.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 05, 13:14)
Žinoma, aplinkiniai kalti, kad neįsimeni informacijos. Tikiuosi SM servizas tave tenkina  biggrin.gif

kodel as tureciau keisti tai ka rasau ir kas man patinka, nes tu taip pasakei? bigsmile.gif Kodel tu niekaip neisidemi, jau tike metu,akd as rasysiu taip kaip as noriu rasyti? bigsmile.gif nemoktintina? biggrin.gif
sm nesuteikia jokio servizo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 05 05, 13:18)
Eiline moreris baisiais, netaisyklingais angry birds antakiais.
Slyksti pasikelusi persona. Nepilnai pries metus rode kazkokia laida, kurioje ji aiskiai dave supeasti kad suvyste savo policininkiuka, aiskino kad jo mama turejo begti susipazinti su ja, o ji to daryti nenori.

antakiai taip, perlenkta su jais, bet gražiam žmogui ir jie netrukdo, bendro vaizdo labai ir negadina smile.gif
o tu baisiai pavydi, nes tu taip nemoki, esi popadinė nevykėlė, išsirinkusi vyrą, kuris tau niekur nepadeda, viena naštą tempi ir ant kitų duodiesi, nors problema tai tavyje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 13:20)
kodel as tureciau keisti tai ka rasau ir kas man patinka, nes tu taip pasakei? bigsmile.gif Kodel tu niekaip neisidemi, jau tike metu,akd as rasysiu taip kaip as noriu rasyti?  bigsmile.gif nemoktintina?  biggrin.gif
sm nesuteikia jokio servizo  mirksiukas.gif

man tai baisiau, kai ji niekaip neišsitaiso ir vis rašo pistas pistas vietoje postas. Kaip kokia nedapista atsiprašant smile.gif unsure.gif
Atsakyti
Man Bunkė negraži, anksčiau kas kita, dabar tienupiešti antakiai ir ištinęs nuo procedūrų veidas, brrr
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 05 05, 13:03)

Tai taip visi mes zemiski zmones, o grozio tai jo grazi moteris, bet man nelabai toks grozis patinka, man labiau grazu kazkoks orginalus grozis, o kai jos visos nusidailina vos ne vienodos pasidaro...
Visi sveiki, tvarkingi zmones savaip grazus, ypac jei vidus grazus.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 05 05, 12:18)
lotuliukas.gif putojiesi? ci atik jus ir putojetes.
Kokio dar rusisko i koki cia rusiska zodi panasu? As ne taip gerai rusu zinau, kaip tu. biggrin.gif  As vartoju angliska zodi ir tiek customer service ir taip vartoju ivairius barbarizmus ir man jie patinka  bigsmile.gif
Nu taip esu,as daug kuom tai esu, kad tau tik macytu 4u.gif

Taip, as gerai zinau anglu, rysu. Vokiskai vos gaudausi.
Bet oam tu slepi savo saknis? Juk tai kvaila.
Aha, angliska zodi tu vartoji serviCe bigsmile.gif
Neapsimesk slanga - rusiskai pvz " chorosij serviz" - geras aptarnavimas.
O lietuviu kalboje " serviZas" yra puodeliu, leksciu komplektai - arbatos servizas, kavos servizas, pietu servizas.
Todel tavo paistalai apie tavo aukstuosius kelia juoka. Triubini virtuvine kalba visir, visos zinios yuotube ir fb durnystes.
Atsakyti