QUOTE(Nakviša @ 2020 05 07, 15:57)
Išduosiu paslaptį: sausio mėnesį jau gavau pranešimą iš partnerių, kad negales pateikti laiku FFP2, FFP3 ir pan. tipo apsauginių kaukių, nes pagrindinis gamintojas CN. Taigi, jau tada buvo galima pradėti dairytis kitų tiekėjų šaltinių. Taip pat ir dezinfekcinio skysčio (gamyklą tam turime ir kaupti rezervą galima buvo, nes Vilniaus degtinė jau metų pradžioje tai numatė ir sukaupė tinkamą kiekį žaliavos) ir etc.
Viskas yra planuojama, o esant tokiai globalizacijai ir judėjimui, naiviai tikėtis, kad virusas nepasieks - daugiau nei kvaila.
daug kas nemanė, kad jis bus baisesnis už gripą
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 05 07, 16:05)
O kokia esmė? Visi aplink durni, tik aš viena protinga?
Nop, normali argumentuota diskusija neįmanoma, kuomet bandoma surasti priežastingumą tarp vėjo oro krypties ir Šiaurės elnių populiacijos mažėjimo.
esmė mąstyti apie parašytą nario mintį, o ne vieną žodį

geras patarimas būtų: perskaityti 3 kartus, nes gali būti, kad ne iš karto įsiskaitoma ir dėl to kyla neaiškumų
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 05 07, 16:48)
NET!
"And then I said, supposing you brought the light inside of the body, which you can do either through the skin or in some other way. And I think you said you're going to test that too. Sounds interesting," the president continued.
And then I see the disinfectant where it knocks it out in a minute. One minute. And is there a way we can do something like that, by injection inside or almost a cleaning?
https://www.bbc.com/...ada-52407177.If
Galiu tik pasikartoti, tamstos bukumui ir ribotumui dugno nėra. Nekalbant apie logikos ir analitikos trūkumų. Jau sakiau ne vieną kartą, bet pasikartosiu.
o kaip tai siejasi su kaukėmis ir kitomis dengiančiomis kūną priemonėmis?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 07, 17:19)
Kartoju savo ankstesne zinute, nes aiskiai nei perskaitei, arba nieko nesupratai:
Kodel tu taip smarkiai esi susitapatinus su lutuke?
Kalba eina apie tave, cambala, o tu vis lutuke kisi. Prie ko?
Tau lutuke tik pretekstas, kad turetum pasiteisinima savo bjauriems zodziams. Nes kiek kalba uzeina, tiek tu ja mini.
Gal ji pati gali atsakyt, nemanai? O jei to nedaro, tai kartais atrodo, kad jai skirtas zinutes tu sureiksmini labiau jei ji pati.
Ir kodel cambalai pripaisai ligas kazkokias? Ne faktas, kad ji sirgs. O paskui pyksti, kad tau nevaisinguma kaisioja. Taigi esi ne ka geresne uz ja.
tai dar neįkirtai? nu sunku tau gyventi įtariu... tai kartoju: jinai mane kaltina šaipymųsi iš mirčių, nors tai daro pati (Lutukę paminėjau tik dėl to, kad pagrinde iš jos mirčių šaiposi). Tai jei ne iš mano šeimos mirčių šaiposi, tai ką aš nieko negaliu pasakyti jai? Gi aš irgi ne iš jos mirčių šaipausi, tai ko ji mane kaltina tada? Ko tu manęs tada neužsistoji ir neklausi jos kam ji ten dengia kažkokią n narę ir prie manęs kimba?
Jauti, kad nevienodus standartus mums taikai? cambsė gi visada rašo, kad ji viena kaip katė, jai nereikia madvokatų, tai ko čia ja dengiesi dabar? jei nepatinku, tai rašyk man asmeniškai, nesidenk, kad cambsę tipo skriaudžiu
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2020 05 07, 17:44)
laikykis Trumpo rekomendacijų
bet koks atjaunėjęs, nia?