ji pati pasirinko. Juk jau savaitė praėjo. Jau dabar vakare ji turėjo teisę grįžti. Su ja juk savaitei tartasi buvo

Skaičiau statistiką, dabar nežinau kur tas straipsnis, LT kovo mėnesį pernai mirė apie 3100, šiemet 3600. Kaip tau atrodo kodėl išaugo tiek mirčių? Kodėl tie žmonės nėra svarbūs? Kiek miršta nesikreipdami, vis laukdami kol karantinas pasibaigs. Draugės vyro sesė dirba vienoje slaugos ligoninėje gydytoja, kur yra židinys. Kai sako, kiek jau yra pasveikusių senukų, kurie buvo užsikrėtę, kodėl apie tai neskelbiama? O mirė, tai tie kurie ir taip jau buvo "daržovės".
Miršta ir nuo paprasto gripo, toks gyvenimas, visi esam mirtingi, kodėl tada tokia psichozė nekeliama. Kolegės klasiokas šiemet sausio mėnesį mirė nuo gripo, greitoji neturėjo plaučių ventiliavimo įrangos, gal būtų išgelbėtas.
Vakar kirpykloj buvau, tai kirpėja sakė, vasario mėnesį visos kirpėjos sirgo, viena net mėnesį biuletenį turėjo, jos vyrui kažkoks virusinis plaučių uždegimas buvo, gal jau tada ta korona siautė, tik niekas netyrė.
Tai reikia kelti zmoniu isprusima, jog jie sugebetu suvokti, kada reikia kreiptis pas gydytojus, o kada galima palaukti.
COVID nera gripas. Skaiciau, kad jei patenki i ligonine UK su covid diagnoze, tikimybe mirti yra 30%. Kaip nuo Ebolos Afrikoje.
Mano nuomone karantino, valstybes veiksmu negalesim vertinti iki metu galo, kol nepasimatys visas paveikslas. Gal bus antra banga ir vistiek tiek pat mirciu, kad ir kiek dabar sedesim uzsidare. O gal nebus. Nepaisant to, as tikrai nesutinku, kad sitas virusas kaip gripas ir mol ko cia visi panikuoja. Panikuoti nereikia, bet negalima ir nuvertinti pavojaus.
Man dar idomu kaip pacios nuomone paveikta fakto, kad vyras versla turi.