Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 05 17, 19:22)

<p>As tai nezinau. O kaip tu manai, is kur? smile.gif Kas butent kelia panika Lietuvoje? Kaip kitaip reiketu elgtis? Man nelabai iseina suprasti kas dabar blogai pagal tave. smile.gif</p>

Aš gi pasakojau, kad iš karto kai buvo leista daryti planines operacijas, iš karto gavau skambutį, kad galiu operuotis, nors paskelbiant karantiną iki tos palninės mano operacijos dar beveik mėnuo buvo. Tai tie, kurių eilė buvo prieš mane, atsisakė operuotis, pirmas kalusimas ir buvo kai paskambino, ar nepersigalvojau. Penktadienį kraują tyrimams pridavinėjau pas savo seselę. Pašnekėjojm, tai ji susidūria su skambučiais ligonių, sakė paniškai kai kurie žmonės bijo į ligoninę pakliūt. Kenčia, geriau vaistų nuo skausmo prašo, bet ne į ligoninę. Ir dar juokėsi, kad viską tiek dezinfekuoja, kad greit visiems disbakteriozė bus ax.gif . Per šiuos du mėnesius kelis atvejus nuo insulto mirusius žinau, gal ir šiaip būtų nesikreipę iki paskutinio, bet manau karantinas savo padarė. Kai kurios planinės operacijos irgi padeda mirties išvengti, jei ilgai nedaromos venų ar akmenų šalinimo oreracijos, gali privesti prie mirties.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 05 17, 19:21)
Man tai butu idomu nors kada paskaityti pacios nuomone diskutuojamas klausimais. Dabar kiekvienas komentaras pasikabinejimas prie kito nuomones. smile.gif

Jei saziningai, as jos nebeskaitau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 05 17, 19:53)
Jei saziningai, as jos nebeskaitau.

Kai nesupranti kas rasoma, tai gal geriau neskaityti - susitaupo laiko. Logiska

As kiniskai irgi neskaitau...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 05 17, 19:56)
Kai nesupranti kas rasoma, tai gal geriau neskaityti - susitaupo laiko. Logiska

As kiniskai irgi neskaitau...

Kai zmogus neraso SAVO NUOMONES, o tik klausia, tik tam kad prikibti...

Sorry, ar as tau maisau, diskutuok tu i sveikatele su ja, logiskasis tu musu, viska suprantantis, man negaila.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 05 17, 17:21)
Man tai butu idomu nors kada paskaityti pacios nuomone diskutuojamas klausimais. Dabar kiekvienas komentaras pasikabinejimas prie kito nuomones. smile.gif

Jei jus tai vadinate kabinejusimusi, ka jau padarysi.

As tai vadinu ''alergija'' neteisybei. Kai kitiems nariams priskiriami zodziai/nuomone, kuriu jie nereiske.

Na, o del mano asmenines nuomones: kai matau reikala- ja isdestau. Tik vis reciau, nes kai bandai diskutuoti apie viena situacija ar kita, o tau atgal ''kisami'' tokie ''argumentai'' kaip ''o as tai pazistu ta ir ana'' ''o as tai dariau ta ir ana'' ir pan. tas noras praeina. 4u.gif
Atsakyti

Jei saziningai, as jos nebeskaitau

Nera ka skaityti. Visur tik taisymas, klausimai kitoms narems. Toks jausmas sarginis suo stebi ir kimba i atlapus kartas nuo karto, nesuvokiant net apie ka sneka. Geriausia aisku buvo apie tai, kad Aimeja Lutukes drauge ir kaip zema dabar, kad pasakoja apie jos gyvenima. Atejo moralu paskaityti neturedama jokio ziniu is kur Aimeja traukia informacija. :)

Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 05 17, 20:22)
Tik vis reciau, nes kai bandai diskutuoti apie viena situacija ar kita, o tau atgal ''kisami'' tokie ''argumentai'' kaip ''o as tai pazistu ta ir ana'' ''o as tai dariau ta ir ana'' ir pan. tas noras praeina.  4u.gif

Europa zlunga, grizta Azija. Net Vokietijoje jau Azija... Policininkai prie Berlyno sako ima kysius, o per Vokietijos TV tautieciu gyvenanciu kitose valstybese prase skambuciais balsuoti uz Vokietija...
Azija grizta... Bukaprotiskomas, nelogiskumas, ASMENYBIU KULTAS.

Gerai kad nereikes ilgai gyvent su tokiu meslu aplink
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 05 17, 20:29)

Gerai kad nereikes ilgai gyvent su tokiu meslu aplink

Mirt susiruošei biggrin.gif . Gal korona party sudalyvavai biggrin.gif ? Šiandien važiavau mašina, tai per radiją pasakojo, kad JAV labai populiarūs tokie vakarėliai biggrin.gif . Aišku, nepritariu tam, bet va Moontė tokius ant ešafoto nusiųstų.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 05 17, 20:37)
Mirt susiruošei biggrin.gif . Gal korona party sudalyvavai biggrin.gif ? Šiandien važiavau mašina, tai per radiją pasakojo, kad JAV labai populiarūs tokie vakarėliai biggrin.gif . Aišku, nepritariu tam, bet va Moontė tokius ant ešafoto nusiųstų.

Tuose vakareliuose dalyvaudavo anksciau visai intelektu nesuzaloti. Dar vienas vakaru visuomenes fenomenas...

Net jei virusas tik gripo lygio - visiskai beprasmiska rizikuot uzsikretimu. Ir mirtis nuo virusiniu komplikaciju nera lengvas budas kaip uzbaigti gyvenima..

Bet palaukit... Mes juk dalyvaujame idomiame trileryje... LIVE!
Negi neidomu paziuret pries mirti kaip baigsis?
Atsakyti

Aš gi pasakojau, kad iš karto kai buvo leista daryti planines operacijas, iš karto gavau skambutį, kad galiu operuotis, nors paskelbiant karantiną iki tos palninės mano operacijos dar beveik mėnuo buvo. Tai tie, kurių eilė buvo prieš mane, atsisakė operuotis, pirmas kalusimas ir buvo kai paskambino, ar nepersigalvojau. Penktadienį kraują tyrimams pridavinėjau pas savo seselę. Pašnekėjojm, tai ji susidūria su skambučiais ligonių, sakė paniškai kai kurie žmonės bijo į ligoninę pakliūt. Kenčia, geriau vaistų nuo skausmo prašo, bet ne į ligoninę. Ir dar juokėsi, kad viską tiek dezinfekuoja, kad greit visiems disbakteriozė bus ax.gif. Per šiuos du mėnesius kelis atvejus nuo insulto mirusius žinau, gal ir šiaip būtų nesikreipę iki paskutinio, bet manau karantinas savo padarė. Kai kurios planinės operacijos irgi padeda mirties išvengti, jei ilgai nedaromos venų ar akmenų šalinimo oreracijos, gali privesti prie mirties.

As gal kazka kito skaitau nei tie zmones, kur su insultu namie lieka, bet maciau bent kelis straipsnius apie tai, jog esnt rimtoms problemoms reikia kreiptis pas gydytojus. Suauge zmones atrodo turetu suprasti. Juk dabar galima telefonu pasikonsultuoti su gydytojais. :) Ar tikrai cia karantinas kaltas? :) Karantina atsaukus, ligoninese covid atveju nesumazetu, tad tokie kosmonautai ir toliau galetu vengti ieskoti pagalbos.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 05 17, 20:45)

<p>As gal kazka kito skaitau nei tie zmones, kur su insultu namie lieka, bet maciau bent kelis straipsnius apie tai, jog esnt rimtoms problemoms reikia kreiptis pas gydytojus. Suauge zmones atrodo turetu suprasti. Juk dabar galima telefonu pasikonsultuoti su gydytojais. smile.gif Ar tikrai cia karantinas kaltas? smile.gif Karantina atsaukus, ligoninese covid atveju nesumazetu, tad tokie kosmonautai ir toliau galetu vengti ieskoti pagalbos.</p>

Nežinau, manau ir karantiną atšaukus vis vien baiminsis tos koronos. Viena mano kolegė labai bijojo (dabar jau apsišlifavo), tai maisto dviems mėnesiams į priekį buvo prispirkus, net pieno produktus į šaldyklį susikišo, atostogas visas išnaudojo namie sėdėdama, kaukės nenusiima, viską aplink purškinėja, o dabar prieš kelias dienas dantis jai sutino, vos išgrūdom pas stomotologus, ištraukė jai tą dantį, galvoju jei namuose būtų sėdėjus, būtų ir nesikreipus pas gydytojus, ką gali žinoti ar koks sepsis nebūtų įsimetęs.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 05 17, 20:37)

Cia tamsta utilizuoti linkusi senolius, atimti is ju, pagalba.

As esu pries mirties bausme, bet smerkiu sventeivas, tokias kaip tamsta.
Atsakyti