Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Maja Di @ 2020 05 20, 08:20)
Bet kad a gi mafija mokėjo mokesčius?

vargšele tu vargšele.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 20, 12:09)
Girdėjau, kad tavo nuo rūkymo išgedę.  smile.gif

Tai pas ausų kreipkis, gal jau priima, nes blogai girdisi tau, kurtumas gresia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2020 05 20, 12:29)
vargšele tu vargšele.

Ala simboliskas tamstos avataras. Dasigyvenome, kad jau galime i Latvija ir Estija keliauti.
Tik ne laisvai kaip SSSR laikais, o tik per tam tikrus punktus kur milicija tikrina dokumentus.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 05 20, 12:49)
Tai pas ausų kreipkis, gal jau priima, nes blogai girdisi tau, kurtumas gresia 4u.gif

Gerqi, aš pas ausų eisiu, o tu susitvarkyk dantis 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2020 05 20, 12:29)
vargšele tu vargšele.

kai nelieka argumentų, prtasideda komplimentai....
Šiandien du senučiukai už rankyčių susikibę atėjo į Impulsą, tokie fainuoliai. Neįleidžia, iki birželio pirmos senjorams sustabdytas įėjimas. Prašo, kad įleistų, bet ir mergaitę suprantu, jai duotas nurodymas iš aukščiau... Senelis ir sako- į bažnyčią tai galima, o sveikatos pasisemti -ne.
Atsakyti
Ir ką jūs sau manot? biggrin.gif

Valakampiuose nuo birželio atidaromas paplūdimys nudistams

Skaityti daugiau: https://madeinvilniu...imys-nudistams/
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 05 20, 15:35)
kai nelieka argumentų, prtasideda komplimentai....
Šiandien du senučiukai už rankyčių susikibę atėjo į Impulsą, tokie fainuoliai. Neįleidžia, iki birželio pirmos senjorams sustabdytas įėjimas. Prašo, kad įleistų, bet ir mergaitę suprantu, jai duotas nurodymas iš aukščiau... Senelis ir sako- į bažnyčią tai galima, o sveikatos pasisemti -ne.

As irgi susilaikau, nuo tolimesnes diskusijos, nes tamstos argumentai, sorry, yra baisiai tendencingi, nieko bendo neturintys su tikrove. Pradedant parduotuve, baznycia ir t.t.

TAi sakot ziniasklaida skleidzia fobijas, pramanus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 20, 15:50)
Ir ką jūs sau manot? biggrin.gif

Valakampiuose nuo birželio atidaromas paplūdimys nudistams

Skaityti daugiau: https://madeinvilniu...imys-nudistams/

Na ir daug Lietuvoje rasis nudistu?

Ar bus, kaip su atvirom baznyciom, karantino metu, neva cugais visi, kas tik gali, leks issizioje...

Padarom mini apklausa, kuris is SM nariu, karantino metu, apsilankys tam papludimyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 gegužės 2020 - 15:02
QUOTE(Monteverte @ 2020 05 20, 10:05)

siaubas, kaip prie sovietų prie dešros smile.gif

Bet kaip fainai, 10 žmonių salėj, po treniruotės draugę susitikau, tai į baseiną nuėjom, visam baseine gal 6 žmonės, džiakuziai tušti, niekad į tuos džekuzius nelendu (senjorai juos pastoviai okupavę būdavo, labai jau sausakimša ten anksčiau būdavo, bet ir tai nelabai juos mėgstu), bet kai pirtys neveikia, tai ir ten gerai buvo ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 05 20, 15:59)

Padarom mini apklausa, kuris is SM nariu, karantino metu, apsilankys tam papludimyje?

Aš tai ne, bet dėl manęs lai daro, man netrukdo ax.gif
Atsakyti

Ar bus, kaip su atvirom baznyciom, karantino metu, neva cugais  visi, kas tik gali, leks issizioje...

O prie ko cia karantinas? Dvi nesusije temos.
Dabar ir i paprasta pliaza mazai kas eis.
Esu uz nudistus, bet vieta tikrai nera tinkama. Vos ne centras, bus kaip muziejus ziopliams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 20, 16:16)
O prie ko cia karantinas? Dvi nesusije temos.
Dabar ir i paprasta pliaza mazai kas eis.
Esu uz nudistus, bet vieta tikrai nera tinkama. Vos ne centras, bus kaip muziejus ziopliams  rolleyes.gif

Man atrodo, kad si vieta buvo pasirinkta butent todel kad yra karantinas, mazai kas is esmes i pasirinkta viena bent jau siuo metu kreips demesi. O veliau, bus saukstai popietu. Iserijos, praleidot proga pareiksti pastabas, del parinktos vietos... Ir aplamai, ar buvo placiai diskutuoja su nudistai, apie vietos tinkamuma?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 05 20, 17:05)
Man atrodo, kad si vieta buvo pasirinkta butent todel kad yra karantinas, mazai kas is esmes i pasirinkta viena bent jau siuo metu kreips demesi. O veliau, bus saukstai popietu. Iserijos, praleidot proga pareiksti pastabas, del parinktos vietos... Ir aplamai, ar buvo placiai diskutuoja su nudistai, apie vietos tinkamuma?

Kiek zinau, paraiska pateike kazkokia tai nudistu asociacijos nare ar kas. Tai gal diskutavo apie vieta.
O apskritai apie pliaza diskusijos jau buvo seniai, tikrai pries karantina.
Atsakyti
Papildyta:

Nemazai ;)
Mielai apslankyciau vasara smile.gif
Atsakyti