QUOTE(Hmmm... @ 2020 05 27, 17:39)
Nieko nuostabaus. Ne pirmas kartas.
Kuo operuoju? Ir kuo mano operavimas yra keistesnis nei Jūsų. Aišku, daugiskaita kalbėti apie tai kas "jus" domina yra jau visai nieko

Nors kas Jus domina ir kas yra tie "labiau įtakojantys" dalykai taip pat likau nesupratus.
Galvojau dar ar žydus dėt... pamaniau, kad gal jau perspausiu. Bet nieko, Jūs pats juos prisiminėt. Šaunuolis, Jūsų argumentacija iš karto pastiprėjo. Ir akivaizdu pasidarė, kad aš buvau teisi, kad Jūs teisus. Nes nu jau kai žydų korta ištraukiama, tai tampa neabejotina, kad kiekvienas prieš tai ėjęs Jūsų argumentas (jei tokių buvo) buvo visapusiškai tikslus ir teisingas.
Ko jus prie tu zydu prisikabinot? Tai tiesiog labai nesenas pavyzdys, kas gali nutiktii viduryje Europos. Jums dinozaurai ne argumentas, nes tai buvo labai senai ir maza tikimybe. Prusai irgi buvo jau senai.
Lietuviams va kazkaip pasiseke ant Stalino ir Hitlerio keptuviu neisgaruoti. Vel netinka...
Tai koki argumenta jums pateikti, kad kartais viskas neissisprendzia "somo soboj" ir baigiasi liudnai.
Aplamai zmones gyvenime kurie galvoja, kad kazkaip ten ju gyvenime problemos issispres... suras kur pavalgyt, is ko pinigus gaut, suras kaip isvengti kalejimo - man pasitikejimo nekelia. Nesenai rase apie tokius kurie nusedo pietu Amerikos kalejimuose...
Kazkodel matot mano teiginiuose per daug pasimismo. Jo ten yra nemazai, bet tai nera 100 proc pesimizmas, kaip jus ir dar kai kas bando parodyti.
Priesingai.
As manau, kad nereikia bijoti nusiimti rozinius akinius, ir tai neturetu buti priezastis pulti i panika. Situacija dabar yra ypatingai bloga. Ypac Lietuvai.