QUOTE(Nakviša @ 2020 06 03, 15:55)
Įdomumo dėlei pavarčiau temą. Paskutinė mylimukės žinutė 2019.04.28, 2700 žinutė (226 psl).
Paskutinis temos įrašas 2020.04.17, 2771 žinutė.
Nori / nenori matosi tik, kad Night13 paskutinė rašė (231 psl).
Ir? O tai 2018, 2019 nevaikščiojom po forumą ir nesimatė kas kur vis parašo? Nu man tai matėsi, ne akla aš

Ir atmintis ypač regimoji gera. Vat jei kas papasakotų, kad mylimukė ten ar ten sėdi, tai turbūt pamirščiau, bet kai po akimis man rašytu tekstu šmėžuoja, tai dar 100 metų atsiminsiu kokie nikai kur lankos
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 06 03, 15:13)
Tu labai kvailai atrodai sitiek besiteisindama - juk visi cia zino kad ciokini uzsislapscius visus, kad tavo nutysusi plaukuota papa numyne

.
Matai, kaip dziugauji savo kaimyno pedofilo demesiu - net ji tiek metu ciokini, zinai ar jis yra ar jo nera kazkokiuose sarasuose

. Vargse

.
aš? čia tu susitarusi, kad be forumo turėsi kitą gyvenimą bent mėnesį laiko, net kai Moonte už tavo sąžinę taip statė, į krūtinę mušėsi, visus pavedei ir parlėkei akis išdegusi, dar drįsti kažką kitiems ta tema rašyti? Nepasakok pasakų, kad neskaitei atsijungusi. Viską skaitei, todėl iš karto čia ir atlėkei, nebeištvėrei, kai tave paminėjau. Ko pas savo drauges į temą nebėgai iš karto? Ir Mają Di neva taip greitai suskaitei, visas jos virš poros savaičių žinutes? Neįmanoma, tu viską ciokinai neprisijungusi. Vargšė nevykėlė