Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(cambala @ 2020 06 03, 13:28)
Alio, senmerge, cia tik forumas, bet ir taip aisku kad tau kvankt 4u.gif .
Papildyta:

Ir k9 tu cia vis pasiaiskini? Juk ir taip visi supranta, kad apart paslapcio ciokinimo apsiseiledama nieko daugiau ir neveiki.

tai būtent, tik forumas, o jūs čia visi tokie nenormaliauskai pedofilus gaudote jau n metų, vis neikaip nenurimstate ir vis mergaitės dūsaujat biggrin.gif 4u.gif
nu kaip neveikiu? juk su pedofilais duoduos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 03, 12:37)
tai būtent, tik forumas, o jūs čia visi tokie nenormaliauskai pedofilus gaudote jau n metų, vis neikaip nenurimstate ir vis mergaitės dūsaujat biggrin.gif  4u.gif
nu kaip neveikiu? juk su pedofilais duoduos biggrin.gif  4u.gif

Greiciausiai dziugauji nors tokiu demesiu, jei tau taip aktualu tie pedofilai 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 03, 12:46)
kad jokio spektaklio tame nėra, tiesiog užsikrėtimų skaičius nebe po 40-50 į dieną, o po mažiau nei 10.
Papildyta:

koks skirtumas tema, skyrelis ar dar kas? kertinis žodis yra depresija, o ne skyrelis, protinguole biggrin.gif  4u.gif
dar kartą tūpiems kartoju: nieko sekti specialiai nereikia. Įsijungi forumą ir kol daeini per šliaužyklę iki norimų temų, matai viena akimi kokie nikai kokiose temose parašė paskutinę žinutę. O per dieną juk kelis kartu atsinaujini puslapį ir vėlgi matai kas toliau kur rašo. Užtenka pabūti forume kelis mėnesius ir jau matosi tendencija kas kur mėgsta rašyti. O kai forume keli metai, tai savaime suprantama, kad įsimeni.
Čia tau tokia naujiena? Tu gal užsimerkus eini į forumą ir apgraibom norimą temą susirandi, kad nieko nematai? biggrin.gif

Taip ir sakiau, ciokini, kas kur ir kada parase biggrin.gif
As tai niekur neskrolinu, einu tiesiai i tema, kurioj diskutuoju. Neidomu, kur kas rasineja. O va tau tai smalsu mirksiukas.gif
Dabar eik perskaityk visas mano zinutes ir "irodyk", kad man depresija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 03, 14:20)
Taip ir sakiau, ciokini, kas kur ir kada parase biggrin.gif
As tai niekur neskrolinu, einu tiesiai i tema, kurioj diskutuoju. Neidomu, kur kas rasineja. O va tau tai smalsu  mirksiukas.gif
Dabar eik perskaityk visas mano zinutes ir "irodyk", kad man depresija  biggrin.gif

tai kaip į ją eini? užpiltom akim? juk einant ir ieškant temos, nori nenori matosi ir kitos ir kas paskutinis kur rašė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 06 03, 13:58)
Greiciausiai dziugauji nors tokiu demesiu, jei tau taip aktualu tie pedofilai 4u.gif .

a jau čia man aktualu? kartais ne tu jau pora metų mano kaimyną vis pedofilini? biggrin.gif tavo žiniai, jo regis nėra policijos sąrašuose, vis dar laisvas vaikšto, bet tau gi jis vis tiek pedofilas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 03, 14:05)
tai kaip į ją eini? užpiltom akim? juk einant ir ieškant temos, nori nenori matosi ir kitos ir kas paskutinis kur rašė biggrin.gif
Papildyta:

a jau čia man aktualu? kartais ne tu jau pora metų mano kaimyną vis pedofilini? biggrin.gif tavo žiniai, jo regis nėra policijos sąrašuose, vis dar laisvas vaikšto, bet tau gi jis vis tiek pedofilas biggrin.gif  4u.gif

Tu labai kvailai atrodai sitiek besiteisindama - juk visi cia zino kad ciokini uzsislapscius visus, kad tavo nutysusi plaukuota papa numyne biggrin.gif .

Matai, kaip dziugauji savo kaimyno pedofilo demesiu - net ji tiek metu ciokini, zinai ar jis yra ar jo nera kazkokiuose sarasuose biggrin.gif . Vargse 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 03 birželio 2020 - 14:22
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 03, 15:05)

Įdomumo dėlei pavarčiau temą. Paskutinė mylimukės žinutė 2019.04.28, 2700 žinutė (226 psl).
Paskutinis temos įrašas 2020.04.17, 2771 žinutė.
Nori / nenori matosi tik, kad Night13 paskutinė rašė (231 psl).
Atsakyti
O juokingiausia kad monteverte eina i visas temas, skaito jas paslapciom, o paskui prikusa narems, neva jos serga( kaip su depresijis) biggrin.gif .
Reiskia monteverte urgi serga, viskas jai aktualu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 06 03, 15:55)
Įdomumo dėlei pavarčiau temą. Paskutinė mylimukės žinutė 2019.04.28, 2700 žinutė (226 psl). 
Paskutinis temos įrašas 2020.04.17, 2771 žinutė.
Nori / nenori matosi tik, kad Night13 paskutinė rašė (231 psl).

Ir? O tai 2018, 2019 nevaikščiojom po forumą ir nesimatė kas kur vis parašo? Nu man tai matėsi, ne akla aš smile.gif Ir atmintis ypač regimoji gera. Vat jei kas papasakotų, kad mylimukė ten ar ten sėdi, tai turbūt pamirščiau, bet kai po akimis man rašytu tekstu šmėžuoja, tai dar 100 metų atsiminsiu kokie nikai kur lankos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 06 03, 15:13)
Tu labai kvailai atrodai sitiek besiteisindama - juk visi cia zino kad ciokini uzsislapscius visus, kad tavo nutysusi plaukuota papa numyne biggrin.gif .

Matai, kaip dziugauji savo kaimyno pedofilo demesiu - net ji tiek metu ciokini, zinai ar jis yra ar jo nera kazkokiuose sarasuose biggrin.gif . Vargse 4u.gif .

aš? čia tu susitarusi, kad be forumo turėsi kitą gyvenimą bent mėnesį laiko, net kai Moonte už tavo sąžinę taip statė, į krūtinę mušėsi, visus pavedei ir parlėkei akis išdegusi, dar drįsti kažką kitiems ta tema rašyti? Nepasakok pasakų, kad neskaitei atsijungusi. Viską skaitei, todėl iš karto čia ir atlėkei, nebeištvėrei, kai tave paminėjau. Ko pas savo drauges į temą nebėgai iš karto? Ir Mają Di neva taip greitai suskaitei, visas jos virš poros savaičių žinutes? Neįmanoma, tu viską ciokinai neprisijungusi. Vargšė nevykėlė biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 03, 15:05)

Į interneto paieškos laukelį įvedu porą temos pavadinimo raidžių ir iškart einu į temą. O tu kaskart skrolini visą SM temų sąrašą? Nu ir lopė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 03, 17:04)
Ir? O tai 2018, 2019 nevaikščiojom po forumą ir nesimatė kas kur vis parašo? Nu man tai matėsi, ne akla aš smile.gif Ir atmintis ypač regimoji gera. Vat jei kas papasakotų, kad mylimukė ten ar ten sėdi, tai turbūt pamirščiau, bet kai po akimis man rašytu tekstu šmėžuoja, tai dar 100 metų atsiminsiu kokie nikai kur lankos biggrin.gif

Uhu, ant kiek tavo galva tuščia, kad net n metų senumo svetimi postai joje vietos randa ir užsilieka. 4u.gif
Vis tiek geriausias topas, kai tu išknisai 10 metų senumo (!!!) Aimėjos postą kažkada. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 03, 17:15)
Į interneto paieškos laukelį įvedu porą temos pavadinimo raidžių ir iškart einu į temą. O tu kaskart skrolini visą SM temų sąrašą? Nu ir lopė  biggrin.gif
Papildyta:

Uhu, ant kiek tavo galva tuščia, kad net n metų senumo svetimi postai joje vietos randa ir užsilieka. 4u.gif
Vis tiek geriausias topas, kai tu išknisai 10 metų senumo (!!!) Aimėjos postą kažkada.  smile.gif

nu aš nedurna, kad išeidinėčiau iš forumo, eičiau vėl į google, vesčiau kažkokios ten temos pavadinimą ir vėl įeidinėčiau į forumą biggrin.gif aš toli gražu ne į vieną temą užeinu, ne bukutė gi kokia kad vienoje smirsti biggrin.gif

nu tavo naujos durnos draugutės cambsės galvos tai niekam nepavyt bigsmile.gif ten 10 metų senumo info apie n narių įsiminta, mintinai iškalta biggrin.gif 4u.gif
tu Lutukės iš 2018 išknisi, tai kame skirtumas? Juk irgi seniai užkapstyti tie postai.
Norėjai protinga pasirodyti ir vėl susivarei, susidurninai pati save. Su manimi nelaimėsi, gali jau nustoti stengtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 03, 18:53)
nu aš nedurna, kad išeidinėčiau iš forumo, eičiau vėl į google,

Taigi gali atsidaryti daug tabu, net mobiliake gali daug tabu. O kai zmones darbe? Atsidare keleta tabu darbo tema o salia koks FB po to gal SM kitur koks muzonas
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 03, 18:53)
nu aš nedurna, kad išeidinėčiau iš forumo, eičiau vėl į google, vesčiau kažkokios ten temos pavadinimą ir vėl įeidinėčiau į forumą biggrin.gif aš toli gražu ne į vieną temą užeinu, ne bukutė gi kokia kad vienoje smirsti biggrin.gif 

nu tavo naujos durnos draugutės cambsės galvos tai niekam nepavyt bigsmile.gif ten 10 metų senumo info apie n narių įsiminta, mintinai iškalta biggrin.gif  4u.gif
tu Lutukės iš 2018 išknisi, tai kame skirtumas? Juk irgi seniai užkapstyti tie postai.
Norėjai protinga pasirodyti ir vėl susivarei, susidurninai pati save. Su manimi nelaimėsi, gali jau nustoti stengtis 4u.gif

Kas daugiau paglostys Montevertės tuščią galvelę nei ji pati 4u.gif
Tai kad forumas leisgyvis, kur tu ten vaikštai po mirusias temas? biggrin.gif
Atsakyti