Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2020 06 05, 11:27)
Aš jai tik atsakau, kad į save daugiau žiūrėtų, ne aš gi prie jos lygioje vietoje prikibau. Neaišku tau, kvėša?
O aš ką? Aš gi nevaidinu kaip tu baisingos verslininkės, nevaidinu, kad pilna draugų kiekviename mieste turiu, kurie mane visur vis kviečia biggrin.gif Čia tavo rolė. Tik visi normalūs supranta, kad tu melagė ir išverstaskūrė, nes tai neįmanoma pagal tai, kiek tu čia laiko praleidi, kiek po senas temas knisiesi, jei ką praleidi, pati pasiviešini, kad eisi skaitysi visą praleistą temą (ne kartą jau taip buvo). Atsimeni visus narius, kurie čia lankėsi ir jų istorijas. Tai tik parodo kiek tau svarbus šis forumas ir nariai. Niekas daugiau tiek neatsimena ir tiek nepripasakotų apie kitus narius. Lutukė dar negrįžo kaip matai ir nereaguoja į tai, jei kas ją paminėjo. Man užteko tave paminėti ir tu iš karto atlekei liežuvį patiesus, nes visą laiką atsijungus skaitei visas temas biggrin.gif  4u.gif Visi normalūs žmonės, jei jau išeina iš forumo, tai uždaro ir gyvena sau ramiai, o tu skaitai ir mokiniesi mintinai apie kiekvieną narį, senas temas atsiverti ir vis perskaitai, kad neduokdie neužmirštum biggrin.gif

Apie atsilikimus kalbant, tai tu po šiai dienai visiems aiškini kaip nemoki foto įkelt biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

N8ekur nerasiau kad esu verslininke.
Cia tu 5 metus pezi, kad esi verslinyke- darbdave, nors realiai sm laiko praleidi pan kaip ubunte+ viska ciokini.
Nevykusi 0apildu platintoja biggrin.gif .

Tavo durnele ubunte, jei dar turi miligrama smegenu - negris.
Turetu nors kiek protelio - " isaugtu" is to mico kaip tu - Ilgaplauke biggrin.gif . Bet spragos vis tio islys pas protiskai nesveikus...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 06 05, 21:30)
N8ekur nerasiau kad esu verslininke.
Cia tu 5 metus pezi, kad esi verslinyke- darbdave, nors realiai  sm laiko praleidi pan kaip ubunte+ viska ciokini.
Nevykusi 0apildu platintoja biggrin.gif .

Tavo durnele ubunte, jei dar turi miligrama smegenu - negris.
Turetu nors kiek protelio - " isaugtu" is to mico kaip tu - Ilgaplauke biggrin.gif . Bet spragos vis tio islys pas protiskai nesveikus...

rašei net kad esi moterų samdytoja biggrin.gif nenorėk, kad vėl suraščiau tavo įrodymus ir eilinį kartą išgėdinčiau.
Taip, mano darbas yra lankstus, ne nuo 8 iki 5, kas čia keisto? Darbas prie kompo, tai ko į kompą neįlyst? O tavo tai darbas ne prie kompo, plius ligonis namie, o tu neatsilieki. Rašai labai daug. Aš papildomai tik daugiau per Eurovizijas rašau, ten per vakarą šimtai žinučių susimuša, plius kelios minutės per dieną kartais žaidimukus su narėm pažaidžiu Bendraminčiuose po sakinuką for fun. Ot tai "labai daug". Tai daug trumpiau nei kapstyti po senas temas kaip tu naktimis, skaityti viską ką praleidai blink.gif atsiminti visus narius 10 metų. Čia liguista ir kvepia gyvenimu tik forumu.
Nebesvaik su ta Ilgaplauke kažkokia, kvailai iki galo atrodai, nes net neįkeli žinučių įrodymui, kad rašo mano stiliumi, vartoja tokius psakius, priežodžius kaip aš. Juk visi turi savo braižą.
Vat kedistinė jovitėlė tai tikrai varo tavo stiliuku ax.gif kaži kaip tą paneigtum ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 06 05, 11:05)
Labai patiko mintys. Moters, turinčios savivertę:
https://vmarkus.lt/i...o-nera-lt-1779/

grynai cambala variantas, juk tiek čia virkavo, kad vyras nieko nepadeda, viena palikta su bėdomis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 05, 12:41)
Tavo is putės plauko išburtos spėlionės nėra joks paneigimas.
O kad tu iškart puoli visų naujų temų komentuot pati pirma, lenktyniaudama su savo draugute, tai sito fakto niekas nepaneigs. biggrin.gif Gi kas 5min refreshini ir skrolini SM biggrin.gif

apie tave nieko spėlioti net nereikia, tu kaip nulupta mataisi, paskutiniu metu tik nusišneki ir prisigauni pati save biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 06 05, 11:05)
Labai patiko mintys. Moters, turinčios savivertę:
https://vmarkus.lt/i...o-nera-lt-1779/

Pilna kompleksu,
Jokiu ideju.

Dogmatiski pavyzdziai, na tokios sakysim jau nuvalkiotos dogmos. Itarimas, kad visa istorija labai primityviai sukalta. Kazkam reikejo parasyti stripsniuka

Saviverte turinti moteris aplamai nesusitiks su tokio lygio subjektais, atfiltravimas bus is labai toli.
Atsakyti
nepaskandino? mano kieme potvynis, nežinau, kaip perplaukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 06 08, 06:50)
nepaskandino? mano kieme potvynis, nežinau, kaip perplaukt  biggrin.gif

Mes vakar tarp 14-16 važiavom autostrada nuo Kryžkalnio ir papuolėm į tą lietų/audrą..nerealiai-iš dangaus nusileido kelios stichijos iš karto smile.gif Dalis mašinų stojo kelkraštyje, dalis važiavo 50km/h su įjungtais avariniais, nes lietus ėjo toks, jog jausmas, kad tuoj pasieks tave kiaurai. Man patinka toks stichijų alsavimas šiek tiek, kai kontroliuojama ir nelabai pavojinga, tai aš kaifavau patyrusi. Sesuo drebėjo ir apšaukė mane kai po to paklausiau kiek procentų bijo, o kiek patinka smile.gif
Atsakyti
Biski palijo po to pazaibavo ir pagriaude. Nieko ypatingo
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 06 08, 08:47)
Mes vakar tarp 14-16 važiavom autostrada nuo Kryžkalnio ir papuolėm į tą lietų/audrą..nerealiai-iš dangaus nusileido kelios stichijos iš karto smile.gif Dalis mašinų stojo kelkraštyje, dalis važiavo 50km/h su įjungtais avariniais, nes lietus ėjo toks, jog jausmas, kad tuoj pasieks tave kiaurai. Man patinka toks stichijų alsavimas šiek tiek, kai kontroliuojama ir nelabai pavojinga, tai aš kaifavau patyrusi. Sesuo drebėjo ir apšaukė mane kai po to paklausiau kiek procentų bijo, o kiek patinka smile.gif

Aš irgi prie tų, kurios žavisi kontroliuojamom stichijom. Bet pas mus nieko tokio nebuvo, nugriaudėjo naktį ir palijo. Mačiau fb kai kas į normalią krušą pateko vididurvasary😆
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 06 08, 07:50)
nepaskandino? mano kieme potvynis, nežinau, kaip perplaukt  biggrin.gif

nė trupučio, pas mane kaip Dievo ausy biggrin.gif
Papildyta:
ir vėl nelaimės https://www.15min.lt...ines-59-1329624
o Sibire girdėjot kas įvyko? kokia masinė katastrofa su dyzeliu?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 06, 19:52)
". Tai daug trumpiau nei kapstyti po senas temas kaip tu naktimis, skaityti viską ką praleidai blink.gif atsiminti visus narius 10 metų. Čia liguista ir kvepia gyvenimu tik forumu.

O ne tu Aimejos 10 m senumo posta istraukei kazkada?
Ir nares seki po visa foruma,ne viena ir ne dvi?
Tai kuri cia liguista? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 08, 16:18)
O ne tu Aimejos 10 m senumo posta istraukei kazkada?
Ir nares seki po visa foruma,ne viena ir ne dvi?
Tai kuri cia liguista?  rolleyes.gif

nelygink nelyginamų, nu visai kvaila biggrin.gif yra gi skirtumas, jei mes esamu laiku dėl kažko ginčyjamės ir nueini bei atneši postą, kurį mačiusi esi. Tu darai tą patį, ypač su Lutuke. Tai ką, ir tu gyvenimo neturi, forumu gyveni tada, jei mane tuo kaltini?
Nes dabar lygini su ta, kuri sėdi ir svaigsta apie žmones, kurių seniai nėra forume, apie visokius Tomukus ar emsius ir dar apie n visokių narių.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 08, 17:29)
nelygink nelyginamų, nu visai kvaila biggrin.gif yra gi skirtumas, jei mes esamu laiku dėl kažko ginčyjamės ir nueini bei atneši postą, kurį mačiusi esi. Tu darai tą patį, ypač su Lutuke. Tai ką, ir tu gyvenimo neturi, forumu gyveni tada, jei mane tuo kaltini?
Nes dabar lygini su ta, kuri sėdi ir svaigsta apie žmones, kurių seniai nėra forume, apie visokius Tomukus ar emsius ir dar apie n visokių narių.

Labai sulyginami dalykai. Tai pripazisti, kad neturi gyvenimo, ane biggrin.gif
As tai tik lutukes atnesiau, o tu daug nariu ciokini rolleyes.gif
Pati parasei, kiek visko daug veiki, ir cia diskutuoji, ir eurovizijoj, ir zaidimelius kakzokius zaidi, ir dar visa SM skrolini pastoviai, nauju temu ieskai, ar kas ka parase is senu nariu, seki. Tai ar cia tavo gyvenimo turejimas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 08 birželio 2020 - 16:36
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 08, 17:34)
Labai sulyginami dalykai. Tai pripazisti, kad neturi gyvenimo, ane  biggrin.gif
As tai tik lutukes atnesiau, o tu daug nariu ciokini rolleyes.gif

bet tai kiek sykių tu nešei biggrin.gif bigsmile.gif ir po kiek postų surinkdavai, sugrupuodavai dieną po dienos.
tai prisipažįsti, kad apsivarei pati save savo šūdu? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 08, 17:34)
Pati parasei, kiek visko daug veiki, ir cia diskutuoji, ir eurovizijoj, ir zaidimelius kakzokius zaidi, ir dar visa SM skrolini pastoviai, nauju temu ieskai, ar kas ka parase is senu nariu, seki. Tai ar cia tavo gyvenimo turejimas? biggrin.gif

Eurovizija žinok kasdien ištisus metus vyksta biggrin.gif biggrin.gif
koks skirtumas ar praskrolinti žemyn ar išeidinėti ir vis iš naujo į google vedinėti ir dar atsiminti temų pavadinimus. Lyg nebebūtų gyvenime ko nors doro atsimint? Tu gal tik forumu gyveni, kad temų pavadinimai tau taip svarbu idealiai atsimint? 4u.gif
Atsakyti