</p>
Įtariu, kad tikrai nebebus taip, kaip buvo, nes auditorija neįdomi. Pati pripažįstat: "Nors cia visos jau pazistamos, zinau mazdaug, ka kuri rasys". Man taip pat. Tiesiog įdomu, kaip SM baigsis

Balsuot nebalsuosiu, net nera uz ka. Ir net nera ka diskutuoti toje temoje. Visi vienodi. Kol bus balsaviams uz sarasus, bus tas pats.
Aplamai, jei naikintu partijas, parama joms, butu tik atskiri kandidatai, kurie sueje turetu dirbti darniai, gal kazkas ir keistusi, o dabar tas pats per ta pati 30m, grazus pazadai, paskui zinoma, ju neisejo igyvendinti, nes negavo absoliucios daugumos nors kita puse zada vos ne vienodus dalykus. Vienu zodziu teatras, sou masem...o kas patenka i valdzia tiem pasiplesimo metas...
Saunuole. Teisingas sprendimas.
Užtat pyktžolės auga iš pasiutimo
Tik už partijas. Ką gali vienas žmogus? Tik ant bačkos atsistoti.
Iš Šviesos, aš irgi laukiu kol prasidės diskusijos dėl rinkimų, ko gero pirmas kartas kai nesu apsisprendus. Tiek daug liberalų partijų. Nemanau, kad šiemet galiu atspėti kas ką kalbės šia tema. Tikiuosi Delfinė pasirodys, patars
. Įdomu kaip prasidės debatai, ką šnekės, ką žadės. Dabar linkstu prie Šimašiaus su Armonaite liberalų, tik pavadinimas partijos kvailokas
. Jei Šimonytė perimtų konservatorių vairą, gal net už konservatorius balsuočiau. Kažin ką kitos LS rinkėjos žada rinktis.
As ziuresiu kokios programos, kas ves, kaip bus pasiruose debatams. Dabar trys partijos mintyse, visos turi pliusu ir minusu.
Armontaites partija vienas is variantu, bet man jie dar toks vaiku darzelis. Nezinau ar verta jiems jau i seima eiti, ar dar turetu paaugti iki kitu rinkimu, o tada jau, jei dar egzistuos, bus galima suteikti sansa.
Didzioji dalis mano pazistamu irgi renkasi tarp Armontaites liberalu, senuju liberalu ir konservu. Jei rytoj reiketu balsuoti, as turbut uz konservus, vien del Simonytes, bet talibanas ten dar gyvas ir jie mane atbaido.
Visiškai analogiškai. Mano mintyse trys pasirinkimai, Armonaitės liberalai dar labai žali, LS truputi su kvapu ir neturi tikro lyderio, konservatoriai dėl talibano baido, bet tas talibanas po truputi išsilaksto, Simonytė kaip lyderis mane gundo
Talibanas va bande reikstis: https://www.15min.lt...Ewsm5o.facebook