Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2020 06 16, 19:04)
taigi teisėjai kaip durniaus vietoje pasodinti, tipo kiek advokatas pasakys, tiek teisėjas ir užrašys ax.gif

Nu bet tai yra kazkokie gi istatymai, BK, max ir min bausmes, ka ir kaip galima teisti. Pagal kazkoki gi straipsni nuteisia. unsure.gif arba sedi ten tokios mylimukes ir montekristos, kur nesigaudo , ka skaito, ka raso, kas is kur ir kaip, bele tik klyna pasikasyti, nu tai ir gaunasi paskui taip... ta advokate man typ top tokia pati sneka nusisnka kazka...
13 m vaikas is vis negali buti baudziamas, max ka galejo duoti, tai perspejima tevam uz vaiko neprieziura nebent is vaiku teisiu, o cia is kur tie beveik 6000? Ziuresim kaip issipres si situacija, nes ji tikrai absurdiska. kazin ar suauges kazka panasaus gaves unsure.gif
tas 17m vos ne uzmusa mergina, isprievartauja gauna lygtinai kiek ten 5 m lyg, ir 12 t turi sumoketi, o cia puse sumos uz 2 zinutes ???? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 birželio 2020 - 18:11
O ir vel pagerintuju gauja, kaip visada, savo intelektualiumo perlus demonstuoja.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 06 16, 14:55)
Dėl citavimo nežinau, bet lietuvių k. vadovėliuose ir pratybose norint panaudoti bet vieną autoriaus sakinį, reikia raštiško sutikimo.

Čia tai teisybė. Manęs pačios pora kartų sutikimo yra prašę, kad leisčiau panaudoti savo viešų, oficialiuose leidiniuose publikuotų tekstų ištraukas (bet ten platesnių gabalų norėjo, ne tik sakinio ar kelių). Vieną kartą rinktinei, kitą - skaitinių knygai.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 06 16, 18:15)
Čia tai teisybė. Manęs pačios pora kartų sutikimo yra prašę, kad leisčiau panaudoti savo viešų, oficialiuose leidiniuose publikuotų tekstų ištraukas (bet ten platesnių gabalų norėjo, ne tik sakinio ar kelių). Vieną kartą rinktinei, kitą - skaitinių knygai.

O kai autorius jau miręs?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 16, 16:46)
O kam man galvoti, aš pasinaudoju begalvių pateikta savidiskreditavimo medžiaga tongue.gif kaip ir su tavimi ir tavo Kedžiais mirksiukas.gif  4u.gif
Aha, aha, nepridavė, aplink stulpą dabar Naujininkuose šoka 4u.gif

Nu jo, forume yra trigalvis slibinas nukirstom trijom galvom. Spek kas? Ogi trys inksciantys.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 06 16, 19:08)

Nežinau. Tada gal kreipiasi į tuos, kam priklauso mirusiojo autorinės teisės arba dar kitaip? Tiesa sakant, aš irgi nustebau, kai manęs prašė. Gi, sakau, rašot publikacijos metriką ir tiek. Sako, ne, reikia Jūsų raštiško sutikimo.

Atsakyti
Omg, susmirdusi ubunte net temoj " kam blogai" triedzia...
Papildyta:
Ir maja. Nu protelio visai neturit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 16 birželio 2020 - 19:25
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 16, 18:38)
O, prašau, įdomiai, o nurodyti šaltinį neužtenka?

Leidykloms - ne

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 06 16, 20:08)

Paveldėtojai. Autorinės teisės galioja 70 metų po autoriaus mirties
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 06 16, 20:20)
Nežinau. Tada gal kreipiasi į tuos, kam priklauso mirusiojo autorinės teisės arba dar kitaip? Tiesa sakant, aš irgi nustebau, kai manęs prašė. Gi, sakau, rašot publikacijos metriką ir tiek. Sako, ne, reikia Jūsų raštiško sutikimo.

QUOTE(Ašaka @ 2020 06 16, 20:38)
Leidykloms - ne

Man atrodo, kad si praktika atsirado tik laisvoje Lietuvoje, kai pradejo paisyti autorines teises.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 06 16, 19:10)
Nu bet tai yra kazkokie gi istatymai, BK, max ir min bausmes, ka ir kaip galima teisti. Pagal kazkoki gi straipsni nuteisia.  unsure.gif arba sedi ten tokios mylimukes ir montekristos, kur nesigaudo , ka skaito, ka raso, kas is kur ir kaip, bele tik klyna pasikasyti, nu tai ir gaunasi paskui taip... ta advokate man typ top tokia pati sneka nusisnka kazka...
13 m vaikas is vis negali buti baudziamas, max ka galejo duoti, tai perspejima tevam uz vaiko neprieziura nebent is vaiku teisiu, o cia is kur tie beveik 6000? Ziuresim kaip issipres si situacija, nes ji tikrai absurdiska. kazin ar suauges kazka panasaus gaves  unsure.gif
tas 17m vos ne uzmusa mergina, isprievartauja gauna lygtinai kiek ten 5 m lyg, ir 12 t turi sumoketi, o cia puse sumos uz 2 zinutes ???? doh.gif

taip, aš seniai pastebėjus, kad kuo smulkesnis nusikaltimas, tuo bausmė didesnė gaunasi pagal proporciją lyginant su siaubingo nusikaltimo bausme
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 06 16, 20:20)
Nu jo, forume yra trigalvis slibinas nukirstom trijom galvom. Spek kas? Ogi trys inksciantys.

nu jo ir tave prigavau ir tu sau duobę išsikasei biggrin.gif aš parašiau apie begalvius, o tu mane buvai apkaltinus, kad aš nieko naujo neišmąstau, o tik kitus kopijuoju. Tai va pasižiūrėk į save, nevykėle, pati pripaišei dabar nukirstas galvas, pagal mano begalves. Tai kur tas kūrybiškumas, a cambse? sensti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 16, 20:48)

nu jo ir tave prigavau ir tu sau duobę išsikasei biggrin.gif aš parašiau apie begalvius, o tu mane buvai apkaltinus, kad aš nieko naujo neišmąstau, o tik kitus kopijuoju. Tai va pasižiūrėk į save, nevykėle, pati pripaišei dabar nukirstas galvas, pagal mano begalves. Tai kur tas kūrybiškumas, a cambse? sensti? biggrin.gif

Nu paklausk forume pas bet ka( aisku normalius narius), kas yra trigalvis begalvis slibinas - visi supras biggrin.gif .
O yai nekopijuoji? Juk visai issisemus esi, senmerge 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 06 16, 19:38)
Leidykloms - ne

O, ačiū, žinosiu.
Atsakyti