QUOTE(cambala @ 2020 06 19, 12:54)
Man juokas ima apie kantrybe/ uzstojimus/ ginybas ir pan nesamones. Juk be montevertes lutuke visi skriaudzia, ak8vaizdu kad jai monteverte kaip dievas
.

Dievas vergas, ar ne taip cambala?

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 19, 12:58)
Aš tai pastebėjau, kad Montevertė labai ieško priežasčių įkasti kitiems, net lutuke pasitelkia. Priima sau asmeniškai svetimas žinutes ir puola tada... 

Dar viena kliedėtoja su girdesiais ir Dievu vergu

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 06 19, 13:09)
Cia tu aprasei dabar save, pasiskaityk savo zinutes, ar i tema ar ne, nuolat ieskai pir eko prikibti, sakysi ne taip?
O Monteverte nemaciau nei karto, kad pultu kazka pirma, taip ji duoda grazos, bet tai buna pelnytai, o ne ieskojimas pirezasciu ikasti, kaip kad tu darai. Net i daugeli negraziu jai zinuciu, ji gana graziai atsako.
Bet siaip labai atsibodo tas santykiu aiskinimas cia, kas uz ka geresne blogesne, kaip kas nori su kuom nori lai bendrauja.
O Monteverte nemaciau nei karto, kad pultu kazka pirma, taip ji duoda grazos, bet tai buna pelnytai, o ne ieskojimas pirezasciu ikasti, kaip kad tu darai. Net i daugeli negraziu jai zinuciu, ji gana graziai atsako.
Bet siaip labai atsibodo tas santykiu aiskinimas cia, kas uz ka geresne blogesne, kaip kas nori su kuom nori lai bendrauja.
Būtent. Aš jei ateinu į temą, tai todėl, kad tema sudomina ir man įdomi pirmiausia temos autoriaus paskelbta mintis ir jei lieku temoje, tai lieku diskusijai. O nemylimuke apsimetanti visų mylimuke pastoviai atbėga įkandimams pirmiausia, tik vėliau jau ima į temą diskutuoti arba iš viso pasišalina po įkandimų net nediskutavusi pagal temą. Atrodo kaip tas pūkuotas ryžas kiauksintis šunelis iš tikrųjų