Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2020 06 25, 14:59)
nereikia iš viso bendrauti su atsilupusiais tada, bet tu iš kailio tiesiog nėriesi biggrin.gif

Nu va, patvirtinai, kad pagalbine baigei, kad esi atsilupusi. Su manim suprasi kad esi sociopate 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 25, 15:56)
Neatsimenu, kada paskutinįkart mačiau centre kokį benamį katiną ar šunį. Visi su oavadėliais, o jei šeimininkas durnas, tai jau koks skirtumas, kur tas katinas prišiks.
Papildyta:

Jau as nepraeinu nepakicinus bet kokio katino. Lukiskiu aikstej nemaciau benamiu katinu.
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2020 06 25, 18:48)
<p>Kokia nuostabi vasara.  yahoo.gif Negaliu atsidziaugti.  Radot del ko gincytis. Ne sitas sušiktas smelis yra esme, o kas ji supyle. Jei taip netycia ji butu supyle valstieciai ar kokie konservatoriai, tai visi, kurie dabar is laimes alpsta del pliazo ir ten mato Laisve, pasiustu is pykcio ir jau, kad pasipiltu keiksmu, patyciu, zeminimo lavina....Pliaziukas ir smeliukas neatrodytu toks patrauklus.  biggrin.gif  biggrin.gif</p>

Netiesa. Jei net Karbas butu igyvendines si projekta, man patiktu. Tai gera reklama Vilniui, mooderni sostine su moderniom idejom

Vilniuj passtoviai kazkas vyksta. Tai daro miesta patraukliu grazu. Tokiame mieste norisi gyvent.
Ir turistu nemazai.
Tik pastebejimas: kiek teko buti Rygos senamiestyje - nera tokiu turistu grupiu su gidais. Tour autobusu irgi nera.
Tik suurudyjusi vamzdi nuo krantines reiktu pasalint.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 06 25, 22:26)
Nu va, patvirtinai, kad pagalbine baigei, kad esi atsilupusi. Su manim suprasi kad esi sociopate 4u.gif .
Papildyta:

Jau as nepraeinu nepakicinus  bet kokio katino.  Lukiskiu aikstej nemaciau benamiu katinu.
Papildyta:

Netiesa. Jei net Karbas butu igyvendines si projekta, man patiktu. Tai gera reklama Vilniui, mooderni sostine su moderniom idejom

Vilniuj passtoviai kazkas vyksta. Tai daro miesta patraukliu  grazu. Tokiame mieste norisi gyvent.
Ir turistu nemazai.
Tik pastebejimas: kiek teko buti Rygos senamiestyje - nera tokiu turistu grupiu su gidais. Tour autobusu irgi nera.
Tik suurudyjusi vamzdi nuo krantines reiktu pasalint.

tai išrašyk man dokumentą dabar ir pasirašyk, susišikusi psichiatre biggrin.gif

gyventoja tu turistine, visas tavo turizmas tai SM forumas biggrin.gif
Atsakyti
Kaip gerai pasakyta smile.gif
https://m.facebook.c...183934859041248
Atsakyti
siaip faina ta smelio deze, kaip testas IQ , kulturos, empatijos, skonio, isminties ir t.t. atrodo tokia menka dezele smelio, o kiek atveria, grazu ziureti..

Ka nuveiket , neiskepet? biggrin.gif Jau ir pasmus tropikai .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 06 25, 22:26)
Vilniuj passtoviai kazkas vyksta. Tai daro miesta patraukliu  grazu. Tokiame mieste norisi gyvent.

Prarugusioje pelkeje irgi pastoviai kazkas vyksta... Vien kraujasiurbiu kiek
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 06 25, 17:48)
<p>Kokia nuostabi vasara.  yahoo.gif Negaliu atsidziaugti.  Radot del ko gincytis. Ne sitas sušiktas smelis yra esme, o kas ji supyle. Jei taip netycia ji butu supyle valstieciai ar kokie konservatoriai, tai visi, kurie dabar is laimes alpsta del pliazo ir ten mato Laisve, pasiustu is pykcio ir jau, kad pasipiltu keiksmu, patyciu, zeminimo lavina....Pliaziukas ir smeliukas neatrodytu toks patrauklus.  biggrin.gif  biggrin.gif</p>

Labai taikliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 06 26, 02:26)
Labai taikliai  4u.gif

nieko ten ne taikliai. Apie Aimėją pačią gal tinka. Pliažu džiaugiasi labiausiai tie, kas politikos iš viso neseka.
Aš šiame kontekste kaip tik puritoniškais konservatoriais galutinai nusivyliau, kad lygioj vietoj isteriją iškėlė. O buvo mano rinkimų taikiny. Bet ta kietakaktiška politika jiems hemarojų įvarys, baisu, kad ir mums, kaip Kaune. Teks mestis prie Armonaitės.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 25, 21:59)
tai išrašyk man dokumentą dabar ir pasirašyk, susišikusi psichiatre biggrin.gif

gyventoja tu turistine, visas tavo turizmas tai SM forumas biggrin.gif

Kam tau ta pazyma? Gulek, gydykis, vaistukus gerk 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 06 26, 08:02)
Kam tau ta pazyma? Gulek, gydykis, vaistukus gerk 4u.gif .

tai nelegaliai dirbi, parazite?
Papildyta:
o kas šiais laikais moko parkavimo subtilybių biggrin.gif
https://www.gismeteo...u-automobilius/
Atsakyti
Jei būtų Karabasas supylęs smėlio dėžę, visų pirma nepatikėčiau net, juk jų stiliukas - drausti, veikiausiai kiltų didelis įtarimo jausmas, kur čia šuo pakastas, nes žalieji dar nėra nieko padarę, kad žmonės iš tiesų džiaugtųsi.

O SM reakcijos tai nė kiek nenustebino. Tik dar kartą patvirtino kremliaus gerbėjus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 26 birželio 2020 - 08:52
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 26, 07:58)
tai nelegaliai dirbi, parazite?
Papildyta:
o kas šiais laikais moko parkavimo subtilybių biggrin.gif
https://www.gismeteo...u-automobilius/

Mes ne apie mano darba snekam, o apie tavo liga 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 06 26, 09:54)
Mes ne apie mano darba snekam, o apie tavo liga 4u.gif .

tai kas tu tokia tada, kad ligas nustatinėji nedirbdama atitinkamai? pati ligonė gal, iš patirties šneki?
Atsakyti