QUOTE(Maja Di @ 2020 06 23, 08:41)
Aš nežinau, bet kaip pasakojo tėvukas kai bendraudavo draudžaimaom temom, mūsų tikrai kambary nebūdavo, maža ką vaikas nuėjęs kur mokykloj ar daržely ne tam kam galima papasakos ką tėvai kalba, mažai galėjo nepasirodyti. Bet gal jūs vaikas būdama vaikystės neturėjot, tokia brandi buvot, kad žinojot jog vaikiškai išsižioti negalima. Mano tėvukas klausydavo Amerikos balsą, bet aš tikrai tame nedalyvavau. Su lėlėm žaidžiau.
QUOTE(Maja Di @ 2020 06 28, 13:14)
Sakiau kažkada ir dabar taikau visoms. Su kiekvienu nariu kažkada nesutampa nuomonės, bet nebūtina į palatas guldyti. Net ir su cambala kai kada mano nuomonė sutampa, kaip suprantu smėliukas jai irgi įtinka. O va tu bijai ką ir pasakyt, mėtaisi ir į vieną ir į kitą pusę, "draugių" nuomonės išsiskyrė, nežinai prie kurių taikytis.
Taigi...
Va as irgi nesuprantu, kam listi i dvieju asmenu polemika... Ir vaidinti taikos balandi, kai akivaizdziai, nenoriai ar samoningai dergeisi-dignozes nuotoliniu budu nustatinejai.
Pasakyti gera zodi virtualaus nario motinai, nai tarp dantu vleiasi, taso is temos i tema, mat aktualu. Va given atraportavo kair kur veikia virtualiems anriams , kaip ir neuzstrigo, nereguoliuoja ka jai rasyti...
Va rasyti nbesamones, oponento subineje slieku ieskoti, fantazuoti is erijos, o mano vaiksyte, tetis, mama ir t.t. buvo kitokie, o jei tavo netokie pat, vadinasi neturejai vaiksytes... Apsurdas ir tiek. Bet cia juk is geros sirdies, pezejimas...
Vnz. si tema issemta, nereikia veidmainiauti.