Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Maja Di @ 2020 06 26, 19:14)
Moonte, gal jūs  susikurkite temą su prierašu kam negalima ten lankytis. Žinokit, jei būsiu tame sąraše, tikrai su savo murzinais batais į jūsų privačią šventą tiamutia neisiu. O čia bendra tema su pavadinimu kaip praleidom dieną, jei nenorit su nemaloniais nikais diskutuoti, tai ko rašot? Ir nepamirškit tik mamai ir kitiems artimiesiems linkėjimų nuo virtualių nikų perduot 4u.gif .

O nenori to savo palatos draugei paaiškinti?
QUOTE(lutuke123 @ 2020 06 26, 17:17)
na visos jau prabalsavot, dabar galit ir toliau savo teletabiu temoje bendrauti lotuliukas.gif

Beje, tema jau tokia sukurta, kas nepageidaujamas, tas žino, bet kadangi pačios labai norėjo bendraut, tai įlindo ir ten parašinėt, arba ciokina paslapčia. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 28 birželio 2020 - 08:37
lutuke123:
103-year-old Iran woman survives coronavirus: report

aš skaiciau apie 106 moteri (seniausią), kuri po 5-6 dienu išleista iš ligonines.
galvoju apie tą moteri, kuri gyvenime tiek turbut suiruciu, neramumu, vietiniu konfliktu apturejusi, girdejusi apie du Pasaulinius Karus, ir kitus šūdus ir dar gyva nuo koronos likus (greta kokios dizinterijos, maliarijos, etc....)
smagu - yra ką visiems jauniems papasakoti, gera, lengva karma. turbūt švariai valgo, ryžius, azijate. geru linskmu plauciu, visiems atleidžianti.
aš bent taip isivaizduoju.
o gal yra visai kitaip.

vakar diena:
ex vyro tecio keturnedelis
Kriksto dukters gimtadienis
su trimis vaikais centre fontanu aikšteje, trumpas susibegimas su ex lover
liūtis
namuose vaiku karai, ašaros, džiaugsmai
darbas online 21val vakaro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 28 birželio 2020 - 09:26
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 28, 09:36)
O nenori to savo palatos draugei paaiškinti?

O kas mano palatos draugė? Ir kokios dar palatos, atsibuskit jūs vieną kart,forumą į ligoninę pavertėt. Jei Moonte savo mamai nuo cambalos linkėjimus perdavinėja, tai gal jos ir draugės, palatos ar ne palatos, koks skirtumas. Draugių aš čia neturiu, su draugėm namuose ar kavinėj susitinku, čia tik virtualūs nikai. Man nesvarbu kas kada ką pasakė ir neskirstau į draugus ar priešus, jei pasakė ne taip kaip aš galvoju. Kita tema, kitos nuomonės. Su visais visada jos nesutaps, nors kai kas geriau patylės, kad kažkoks autoritetingas nikas neįtrauktų jo į priešų sąrašus biggrin.gif . Arba palos kaip šuniukas savo šeimininką gindamas.
Nepatinka nikas, nekomentuoji, net nemini jo, praeini kaip pro tuščią vietą, argi sunku?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 06 28, 10:24)
aš skaiciau apie 106 moteri (seniausią), kuri po 5-6 dienu išleista iš ligonines.
galvoju apie tą moteri, kuri gyvenime tiek turbut suiruciu, neramumu, vietiniu konfliktu apturejusi, girdejusi apie du Pasaulinius Karus, ir kitus šūdus ir dar gyva nuo koronos likus (greta kokios dizinterijos, maliarijos, etc....)
smagu - yra ką visiems jauniems papasakoti, gera, lengva karma. turbūt švariai valgo, ryžius, azijate. geru linskmu plauciu, visiems atleidžianti.
aš bent taip isivaizduoju.
o gal yra visai kitaip.

tai kad ar tik nebuvo, kad ir 113 įveikė tą virusą? smile.gif
gyvenimo trukmė nepriklauso nuo gerumo tikrai smile.gif yra labai piktų žmonių ar intrigantų visokių, kurie ilgai nugyvena. Svarbu kaip pats žmogus viduje jaučiasi, o ne koks kitiems jis atrodo. Taip pat svarbus genetinis fondas ar kaip čia jį pavadinti. Antraip nemirtų kūdikiai ar pan. Juk jie dar nespėjo būti nelinksmi, negeri ar ne? smile.gif
Atsakyti
113? tai dar smagiau.
užvakar pei Kalviu ežero draugems pasakojau:
116m metu moteris. azijiete, gal kiniete.
gydytojai konstatavo: organizmas prie ribą, kai nustojo senti. Visi organai - tarsi užsikonservavo. ax.gif rolleyes.gif
moteriške valgo sveikai, dubenelis ryžiu, daržoves, lb megsta matematiką, kryžiažodžius.
turi dar kažkokiu hobiu.
turbūt puse draugu mire - tai bendrauja su jaunimu, 80-90 meciais. biggrin.gif
gal ir kai kurie vaikai, gimines mirę.
gydytojas pasake taip: "jei db mirs, tai nebent nuo nelaimingo atsitikimo."
ot irgi gera karma, nors vakarieciui turbūt baisu butu siaip BŪTI, o ne DARYTI kažką (užkariaujant pasauli.) bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 28 birželio 2020 - 10:57
QUOTE(Maja Di @ 2020 06 28, 11:05)
Nepatinka nikas, nekomentuoji, net nemini jo, praeini kaip pro tuščią vietą, argi sunku?

Tai sakyk tą ne tik Moontei, bet ir lutukei. Jai sunkiausia nepatinkančius nikus praeit. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 06 28, 11:48)
113? tai dar smagiau.
užvakar pei Kalviu ežero draugems pasakojau:
116m metu moteris. azijiete, gal kiniete.
gydytojai konstatavo: organizmas prie ribą, kai nustojo senti. Visi organai - tarsi užsikonservavo.  ax.gif  rolleyes.gif
moteriške valgo sveikai, dubenelis ryžiu, daržoves,  lb megsta matematiką, kryžiažodžius.
turi dar kažkokiu hobiu.
turbūt puse draugu mire - tai bendrauja su jaunimu, 80-90 meciais.  biggrin.gif
gal ir kai kurie vaikai, gimines mirę.
gydytojas pasake taip: "jei db mirs, tai nebent nuo nelaimingo atsitikimo."
ot irgi gera karma, nors vakarieciui turbūt baisu butu siaip BŪTI, o ne DARYTI kažką (užkariaujant pasauli.)  bigsmile.gif

patikrinau, tikrai taip, teisingai įsiminiau smile.gif
https://www.bbc.com/...europe-52641659
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 28, 12:28)
Tai sakyk tą ne tik Moontei, bet ir lutukei.  Jai sunkiausia nepatinkančius nikus praeit.  mirksiukas.gif

Sakiau kažkada ir dabar taikau visoms. Su kiekvienu nariu kažkada nesutampa nuomonės, bet nebūtina į palatas guldyti. Net ir su cambala kai kada mano nuomonė sutampa, kaip suprantu smėliukas jai irgi įtinka. O va tu bijai ką ir pasakyt, mėtaisi ir į vieną ir į kitą pusę, "draugių" nuomonės išsiskyrė, nežinai prie kurių taikytis.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 06 28, 09:24)

vakar diena:
ex vyro tecio keturnedelis
Kriksto dukters gimtadienis
su trimis vaikais centre fontanu aikšteje, trumpas susibegimas su ex lover
liūtis
namuose vaiku karai, ašaros, džiaugsmai
darbas online 21val vakaro

Ir kas? Senai visiems aisku kad knisates visi su visais savo grupelej.
Ta zenota meile i ex vyro tevo keturnidieni irgi nusitempei? Kartu su jo zmona?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 06 23, 08:41)
Aš nežinau, bet kaip pasakojo tėvukas kai bendraudavo draudžaimaom temom, mūsų tikrai kambary nebūdavo, maža ką vaikas nuėjęs kur mokykloj ar daržely ne tam kam galima papasakos ką tėvai kalba, mažai galėjo nepasirodyti. Bet gal jūs vaikas būdama vaikystės neturėjot, tokia brandi buvot, kad žinojot jog vaikiškai išsižioti negalima. Mano tėvukas klausydavo Amerikos balsą, bet aš tikrai tame nedalyvavau. Su lėlėm žaidžiau.

QUOTE(Maja Di @ 2020 06 28, 13:14)
Sakiau kažkada ir dabar taikau visoms. Su kiekvienu nariu kažkada nesutampa nuomonės, bet nebūtina į palatas guldyti. Net ir su cambala kai kada mano nuomonė sutampa, kaip suprantu smėliukas jai irgi įtinka. O va tu bijai ką ir pasakyt, mėtaisi ir į vieną ir į kitą pusę, "draugių" nuomonės išsiskyrė, nežinai prie kurių taikytis.

Taigi...
Va as irgi nesuprantu, kam listi i dvieju asmenu polemika... Ir vaidinti taikos balandi, kai akivaizdziai, nenoriai ar samoningai dergeisi-dignozes nuotoliniu budu nustatinejai.

Pasakyti gera zodi virtualaus nario motinai, nai tarp dantu vleiasi, taso is temos i tema, mat aktualu. Va given atraportavo kair kur veikia virtualiems anriams , kaip ir neuzstrigo, nereguoliuoja ka jai rasyti...
Va rasyti nbesamones, oponento subineje slieku ieskoti, fantazuoti is erijos, o mano vaiksyte, tetis, mama ir t.t. buvo kitokie, o jei tavo netokie pat, vadinasi neturejai vaiksytes... Apsurdas ir tiek. Bet cia juk is geros sirdies, pezejimas...

Vnz. si tema issemta, nereikia veidmainiauti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 06 28, 13:14)
. O va tu bijai ką ir pasakyt, mėtaisi ir į vieną ir į kitą pusę, "draugių" nuomonės išsiskyrė, nežinai prie kurių taikytis.

Čia apie ką?
Atsakyti
Valatka. Taikliai apie crazy smėliuką ir mūsų karus, priešų ieškojimą ax.gif
Mes negalim be karo. Bet mūsų pilių komtūrams ir magistrams per sunku perskaityti net savo pačių su Latvija ir Estija pasirašytą sutartį dėl Astravo elektros nepirkimo, todėl vengiame tikrų karų. Mes mylim paprastą ir aiškų namų karą. Kaip vaikystėje: tu – kurucas, o aš – labancas (vokietis – rusas).

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...e.d?id=84638065

Atsakyti