Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2020 07 06, 13:44)

apie tą jūsų tarpinį badavimą jau daug žmonių pasisakė, kad tai briedas ir tinkamas nebent visiškai idealiai sveikiems, kurie nesusilaikydavo ir apsirydavo, o su tam tikromis būklėmis tai net pavojinga gali būti

Taip, taip...

Baisiai argumentuotai - "DAUG zmoniu pasake".
Tuo ir baikime.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 06, 13:44)

apie tą jūsų tarpinį badavimą jau daug žmonių pasisakė, kad tai briedas ir tinkamas nebent visiškai idealiai sveikiems, kurie nesusilaikydavo ir apsirydavo, o su tam tikromis būklėmis tai net pavojinga gali būti

Šiaip tai given prieš kiek laiko labai gyrė protarpinį badavimą.
Iš kur ištraukei, kad tik idealiai sveikiems ar tik apsiryjantiems?
Gal gali pateikti mokslinių tyrimų šia tema? rolleyes.gif
Nora pati sau ir prieštarauji, kažin, ar gali būt labai sveikas tas, kuris nuolatos apsiryja ir taip kelia stresą organizmui.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 06, 13:40)
Galiu pasakyt trumpai.
Yra zmones kurie gime mesle ir jiems patinka gventi mesle, triuksme, purve ir dulkese.
Tai jie jau neatskiria varliu kvarkimo nuo sunu skalijimo.

Kodel Sveicarijoje troba kainuoja milijona, tokia kuri Lietuvoje 30 000?
Todel kad ten tvarka ir kulturingi zmones, o Lietuvoje bardakas...

Gyvenau Vokietijoje miestelyje, veliau  kaimo gyveenvieteje. Jokiu shunu skalijimu, jokiu radiju leidimu ant kiemu. Kulturingi zmones. Vazinedavom dviraciais visur, jokiu problemu su sunimis...

Lietuva man yra slyksti ir beviltiska... Tik nekisk cia pavyzdziu panasios Rusijos

Atsakysiu trumpai. Tavo lygmenyje. Yra zmones muses, kurie nesugeba nieko gero pamatyti aplinkui, nes ju prioritetas yra meslas, todel apart meslo nieko nemato... Tai ar galima sakyti kad gyvena TIK melse?

Dar karta pakartosiu, tai ka jauciu savo tevam, gimtinei-Lietuvai, visam tam, kas itakojo, itakos mano savasti, visai nesvarbu, kiek kas kainavo, kas ka laiko kulturingu, grAziu ir t.t.

Meiles nenupirksi, nei uz kokius pinigus, kai myli besalygiskai.

Dar karta pakartosiu, kokie mes tokia musu meile, musu poziuris i gimtine, vertybes ir t.t.

Negi manai, kad pastoviai varydamas negatyva ant gimtines, tu atrodai protingesnis, geresnis, pagaliau objektyvesnis? Abejoju. Tu parodai save, savo vidu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 07 06, 13:02)
Tik atsargiai, vartok saikingai. Jie skatina regeneracija, problema, kad regeneruoja visos zmoguje esancios lasteles, tame tarpe ir vezines.

Labiau skatinciau atkreipti demesi, kaip regeneracijos skatinimo buda, taikyti tarpini badavima.

Badavimas ne man biggrin.gif
O aš kaip tik skaičiau, kad pristabdo vėžinių ląstelių dauginimąsi. Šiaip ar taip, tas klausimas man neaktualus.
Atkreipiau į juos dėmesį, nes merginos fb dalinosi dėl plaukų, kad jokios cheminės procedūros taip jų nepagerino kaip daiginti kviečiai. Ir šiaip dar visko gero : imunitetui, medžiagų apykaitai, nervū sistemai, energijai ir net lytiniam pajėgumui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 06, 14:40)

Gyvenau Vokietijoje miestelyje, veliau  kaimo gyveenvieteje. Jokiu shunu skalijimu, jokiu radiju leidimu ant kiemu. Kulturingi zmones. Vazinedavom dviraciais visur, jokiu problemu su sunimis...

Kodėl tu ne ten dabar?
Geriau už Lietuvą neradai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 07 06, 13:58)
Negi manai, kad pastoviai varydamas negatyva ant gimtines, tu atrodai protingesnis, geresnis, pagaliau objektyvesnis? Abejoju. Tu parodai save, savo vidu.

Man nerupi pasirodyti. Siaip as neviltyje, manau padariau didele klida kad grizau i LT. Vokietijoje gyvenimas buvo visai kitoks. Tai buvo puikus laikas tarp puikiu zmoniu.
O Lietuvoje tai tik beprasmybe...
Nesakau, kad labai jau blogai... Bet gero tikrai maza.
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2020 07 06, 14:03)
Kodėl tu ne ten dabar?
Geriau už Lietuvą neradai... 4u.gif

Manau, kad padariau klaida... Be to nuo 2011 -12 metu, kai paskutini karta gyvenau - Lietuva labai degradavo.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 06, 15:09)

Manau, kad padariau klaida...

Manau, kad visi supranta, jog neišgyventum kitur. Ir metai ne tie, ir pajamos ne tos, ir niekam tu ten nereikalingas kaip darbuotojas... Ne vakar mes gimę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 06, 14:09)
Man nerupi pasirodyti. Siaip as neviltyje, manau padariau didele klida kad grizau i LT. Vokietijoje gyvenimas buvo visai kitoks. Tai buvo puikus laikas tarp puikiu zmoniu.

Tai visai nesenai pasakojai, kad plaukei, kažkas sugedo, sustojai pas kaimiečius, pagelbėjo. Geri žmonės Lietuvoj. Net ir kaimiečiai, net ir prasigėrę. Dabar atostogauju kaime, turim krepšio lentą, susirenka žaisti iš visų kaimelio pakampių, va ir dabar vienas pijokėlis kieme. Blaivus. O šiaip dosnūs žmogeliai, prineša visokio kaimiško gėrio, va ir šitas atitempė dabar kelias žuveles sužvejojęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 07 06, 14:18)
Tai visai nesenai pasakojai, kad plaukei, kažkas sugedo, sustojai pas kaimiečius, pagelbėjo.

Kokie kaimieciai?
Ten buvo naujieji rusai isirenge poilsiaviete nacionaliniame parke. Kaimieciu ten jau senai nelike. Ir aplamai... paskolino 10 rakta... na bet kas paskolintu, pagal ta sunku spresti apie zmoniu geruma...

Buvo anekdotas apie Lenina, kaip jis skutosi su atvira britva viesame tuolete ir salia i tuoleta atejo berniukas nusiplauti ranku. Leninui taip knietejo jam gerkle su skustuvu perrezti, bet susivalde. Geras zmogus buvo Leninas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 06, 14:02)
Badavimas ne man biggrin.gif
O aš kaip tik skaičiau, kad pristabdo vėžinių ląstelių dauginimąsi. Šiaip ar taip, tas klausimas man neaktualus.
Atkreipiau į juos dėmesį, nes merginos fb dalinosi dėl plaukų, kad jokios cheminės procedūros taip jų nepagerino kaip daiginti kviečiai. Ir šiaip dar visko gero : imunitetui, medžiagų apykaitai, nervū sistemai, energijai ir net lytiniam pajėgumui biggrin.gif

Badavimas badavimui skirtumas. Pasirenki kas tau tinka yra ivairiu budu mirksiukas.gif

Pirma internete pasitaikiusi nuoroda. CIA

Permeciau akimis nuoroda, skaitan reikia ijungti "filtra".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 06 liepos 2020 - 14:13
QUOTE(Moonte @ 2020 07 06, 13:49)
Taip, taip...

Baisiai argumentuotai - "DAUG zmoniu pasake".
Tuo ir baikime.

tai gal pasidomėkite didžiai gerbiamoji, jei jau tokius patarimus duodate? net per LT tv laida buvo, įvairios medikės pasisakė
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 06, 14:09)

O kas sake, kad tau rupi. Tu tiesiog, rasydamas parodai save ir tiek.

Man visur gerai, o geriausia namuose.
Atsakyti