QUOTE(Monteverte @ 2020 07 08, 13:42)
nu tai supratau, kad tavo žodis jokios vertės neturi. O mano žodis - garbės žodis. Jei pasakiau, kad ne aš, vadinasi ne aš. Bet tu gi nesuprasi, kai be garbės
Papildyta:
o tai tipo negyvos?

tikrai jos yra. Bet vat kas bus, kai patikrins ir tai būsiu ne aš?

Kaip dėl to milijono, a?
aha, tu viską žinai. Tiesiog mane permatai, bet vis kaip šaudai pro šoną taip šaudai. Ir sugalvok dar man tokių nesąmonių. Dar parašyk, kad aš be nosies ir be kojos pvz., tai bus iš viso puiku ir žinok visi patikės, kad tikrai aš tokia
Papildyta:
čia tu ir pasidarei pati, kad galėtumei naktimis skaityti ir tipo vaidinti, kad neskaitai, o gyvenimą normalų turi

arba vėl susilažinsi, kad gali be forumo, išeisi senu niku, o iš naujo skaitysi, patogiau gi prisijungus, daug greičiau viskas randama ar ne?
čia ne paauglių skyrelis, kad kas kitas taip žaistų, bet kad tu pati, tai daugiausia procentų, nes tavo labai tas įžeidė, kai išryškindavau, kad tupi čia naktimis, o ne su vyru myliesi
Kokia tu juokinga. Nu grynai kaip mažas vaikas, besimosikuojantis kastuvėliu. Kas tu tokia, kad tavo žodžiu tikėt? Pagal tavo lutukiškus išsivartinėjimus tavo žodis yra šūdo vertas.
Kurgi jos? Jeigu jos čia būtų, tiek tu su cambala, tiek karpa, vištgaidis, šikantis ant Lt, seniai po banu sėdėtumėt. Gautum pailsėt nuo forumo, nesirietum čia metų metais, kur nueisi, ten jūsų pasipešiojimus rasi. Gaučiau ir aš baną, bet bl, šitiek laiko kasdien lodytis jau yra hardcore. Milijono užsimanė, by.bio į akį nenori? Užsidirbk tą milijoną😂