Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2020 07 08, 12:49)
prisiekiu smile.gif
o dabar tu prisiek savo sūnaus gyvybe, kad ne tu pati bigsmile.gif

Prisiekiu ne tik sunaus, bet ir visos savo seimos su gyvunais.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 08, 12:51)
Moonte ka tik prisipazino, kad nusimano apie ta reikala arba turi zmogu salia kuris nusimano apie "kodus"

Mane gali susaudyt, bet Moonte tokiom durnystem neuzsiims niekada.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 08, 12:52)
tai ką, sūnelis mirs ar kaip čia yra?
ne į tą postą atsakinėji, prisiekinėtoja tu ax.gif

Jau atsakiau.
Bet tau paciai nejuokingas tavo nusikalbejimas del naktinio skaitymo?😂
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 07 08, 10:22)
Gera?
Dar patiko, nesenai perskaičiau, kas neskaitė rekomenduoju, Moiros ir furijos, ypač antra dalis, moteriškoji pusė.
O kas jūsų knygų knyga? Ko gero man tai Noros Ikstenos Motinos pienas. Arba Silva Rerum. Taip pat laukiu nesulaukiu Petro imperatorės tęsinio.

nebeskaitau romanu, nera noro, skaitau naudingas kazkokias knygas dabar apie stubura skaitau, labai duag geros info.Aisku dar ir praktikuoti reikia biggrin.gif

"Viskas apie stuburo gydymą: praktinis iliustruotas vadovas, kaip padėti sau"
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 07 08, 13:58)
Prisiekiu ne tik sunaus, bet ir visos savo seimos su gyvunais.
Papildyta:

Mane gali susaudyt, bet Moonte tokiom durnystem neuzsiims niekada.
Papildyta:

Jau atsakiau.
Bet tau paciai nejuokingas tavo nusikalbejimas del naktinio skaitymo?😂

o tai ne tu ten iš savo seno niko rašinėji 1 ir 2 val. nakties? elfai? ar dar koks kitas nikas, vėl tave uzurpavęs? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 08, 13:42)
nu tai supratau, kad tavo žodis jokios vertės neturi. O mano žodis - garbės žodis. Jei pasakiau, kad ne aš, vadinasi ne aš. Bet tu gi nesuprasi, kai be garbės ax.gif
Papildyta:

o tai tipo negyvos? biggrin.gif tikrai jos yra. Bet vat kas bus, kai patikrins ir tai būsiu ne aš? ax.gif Kaip dėl to milijono, a? mirksiukas.gif

aha, tu viską žinai. Tiesiog mane permatai, bet vis kaip šaudai pro šoną taip šaudai. Ir sugalvok dar man tokių nesąmonių. Dar parašyk, kad aš be nosies ir be kojos pvz., tai bus iš viso puiku ir žinok visi patikės, kad tikrai aš tokia biggrin.gif
Papildyta:

čia tu ir pasidarei pati, kad galėtumei naktimis skaityti ir tipo vaidinti, kad neskaitai, o gyvenimą normalų turi biggrin.gif arba vėl susilažinsi, kad gali be forumo, išeisi senu niku, o iš naujo skaitysi, patogiau gi prisijungus, daug greičiau viskas randama ar ne?
čia ne paauglių skyrelis, kad kas kitas taip žaistų, bet kad tu pati, tai daugiausia procentų, nes tavo labai tas įžeidė, kai išryškindavau, kad tupi čia naktimis, o ne su vyru myliesi mirksiukas.gif

Kokia tu juokinga. Nu grynai kaip mažas vaikas, besimosikuojantis kastuvėliu. Kas tu tokia, kad tavo žodžiu tikėt? Pagal tavo lutukiškus išsivartinėjimus tavo žodis yra šūdo vertas.

Kurgi jos? Jeigu jos čia būtų, tiek tu su cambala, tiek karpa, vištgaidis, šikantis ant Lt, seniai po banu sėdėtumėt. Gautum pailsėt nuo forumo, nesirietum čia metų metais, kur nueisi, ten jūsų pasipešiojimus rasi. Gaučiau ir aš baną, bet bl, šitiek laiko kasdien lodytis jau yra hardcore. Milijono užsimanė, by.bio į akį nenori? Užsidirbk tą milijoną😂
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 08, 13:01)
o tai ne tu ten iš savo seno niko rašinėji 1 ir 2 val. nakties? elfai? ar dar koks kitas nikas, vėl tave uzurpavęs? biggrin.gif

Tai rasiau. Ir jei noresiu, zinok dar rasysiu.
Tik va tu teigi, kad del naktinio rasymo ar skaitymo rwikia susikurti savo toki pat antra nica.
Man tikrai nesuprantama KAM?😂
Atsakyti
Koks skirtumas, kas ka sukure? bent jau nepastebejau jokiu piktavalisku veiksmu.
Forume yra programavimo skyle, kurie leidzia sukurti taip pat atrodancius nickus ir kol neuzblokuos kirilicos nickuose tai galima prikurti kiekvieno nicko po keleta ar keliasdeshimt klonu.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 07 08, 14:03)
Kokia tu juokinga. Nu grynai kaip mažas vaikas, besimosikuojantis kastuvėliu. Kas tu tokia, kad tavo žodžiu tikėt? Pagal tavo lutukiškus išsivartinėjimus tavo žodis yra šūdo vertas.

Kurgi jos? Jeigu jos čia būtų, tiek tu su cambala, tiek karpa, vištgaidis, šikantis ant Lt, seniai po banu sėdėtumėt. Gautum pailsėt nuo forumo, nesirietum čia metų metais, kur nueisi, ten jūsų pasipešiojimus rasi. Gaučiau ir aš baną, bet bl, šitiek laiko kasdien lodytis jau yra hardcore. Milijono užsimanė, by.bio į akį nenori? Užsidirbk tą milijoną😂

o tu tai rimta jau ania, po forumus pastoviai iš visų nikų metų metais besikeikianti?
gal pirmiausia į veidrodėlį pažiūrėk prieš kitam rašydama?
tai tada neminėk žodžių "lažybos", jei babkių neturi, tože mnie lažybininkė biggrin.gif
ir šiaip, kokių tu dar įrodymų tada forume tikies, jei ne garbės žodžių biggrin.gif apsigraibyk ir suprask, kad čia tik cirkas, o ne realiai bendraujame, kad įrodymus kažkokius pateikt apčiuopiamus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 08, 13:09)
Koks skirtumas, kas ka sukure? bent jau nepastebejau jokiu piktavalisku veiksmu.

Tai ir nepastebesi, nes debilei pradzioje nedasuto kad ji Naujokas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 08, 13:51)
Moonte ka tik prisipazino, kad nusimano apie ta reikala arba turi zmogu salia kuris nusimano apie "kodus"

TAip, taip... O ne kitaip.

Pamenu ir uarda rase, kad as cambalos klonas mirksiukas.gif

Taigi, pirmyn...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 07 08, 14:05)
Tai rasiau. Ir jei noresiu, zinok dar rasysiu.
Tik va tu teigi, kad del naktinio rasymo ar skaitymo rwikia susikurti savo toki pat antra nica.
Man tikrai nesuprantama KAM?😂

man tai daug kas nesuprantama ką tu darai, nes koks sveiko proto žmogus kurtų pasakas n metų apie kitus žmones, jų išvaizdas, gyvenimus? tai tokiam žmogui kas reiškia naują nesąmonę sukurt?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 08, 14:09)
Forume yra programavimo skyle, kurie leidzia sukurti taip pat  atrodancius nickus ir kol neuzblokuos kirilicos nickuose tai galima prikurti kiekvieno nicko po keleta ar keliasdeshimt klonu.

tai laukiam naujų vėjų tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 08, 13:12)

ir šiaip, kokių tu dar įrodymų tada forume tikies, jei ne garbės žodžių biggrin.gif apsigraibyk ir suprask, kad čia tik cirkas, o ne realiai bendraujame, kad įrodymus kažkokius pateikt apčiuopiamus smile.gif

Na zinai, cirkas cirku, bet manau priesaikom i kaire ir desine normalus zmogus siaip nesimeto.
Tai tavo priesaika del suniuko buvo cirkas?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 08, 14:09)
Forume yra programavimo skyle, kurie leidzia sukurti taip pat  atrodancius nickus ir kol neuzblokuos kirilicos nickuose tai galima prikurti kiekvieno nicko po keleta ar keliasdeshimt klonu.

Mano nika galima pakeisti vietoj lotynu oo, parasyti skaicius 00.

Kai norima viskas imanoma mirksiukas.gif

ESme ne tame, esme, kam kurti kito asmens niko pakaitala? Su kokia intencija?
Atsakyti